Kiczis Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 bede mial mozliwosc zakupienia sobie calego kompa lub czesci w usa i patrzac na ebay.com naprzyklad widze ze ceny wcale nie sa atrakcyjne ;/ czy to tylko ebay tak zwyza ceny czy poprostu w usa nie ma sensu nic kupowac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zalezy jakie czesci - ogolnie oplaca sie tam o wiele bardziej kupowac wiekszosc nowosci (z uwagi, ze sa tansze lub po prostu sa;)) oraz korzystac z roznych pomocji i wyprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 bede mial mozliwosc zakupienia sobie calego kompa lub czesci w usa i patrzac na ebay.com naprzyklad widze ze ceny wcale nie sa atrakcyjne ;/ czy to tylko ebay tak zwyza ceny czy poprostu w usa nie ma sensu nic kupowac ?? ceny pewnie beda podobne tylko nasze zarobki sa inne ;) inna sprawa co z ewentualna gwarancja, moze to byc dosc klopotliwe jak cos sie zepsuje i chyba roznica w cenie nie zrekompensuje dodatkowych klopotow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 inna sprawa co z ewentualna gwarancja, moze to byc dosc klopotliwe jak cos sie zepsuje i chyba roznica w cenie nie zrekompensuje dodatkowych klopotow Wiem, że nagrywarka LG kupiona za granicą jak popsuje się nam w kraju to wystarczy zanieśc ją do punktu serwisowego LG w danym mieście a oni resztą się zajmą. Z resztą podzespołów może byc problem podczas ich popsucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ja zauważyłem, że w sklepach tam nawet jest drożej a tu masz jeszcze gwarancję pod nosem więc ja raczej bede kupował w Polsce pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 a chcesz kupowac kompa calego gotowca czy czesci? sprawdz sklepy jak newegg.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) narazie nie wiem czy caly komp czy czesci ale lookne na newegg.com;] sprawdzilem i ceny sa tragicze biarac pod uwage gwarancje... Edytowane 9 Maja 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Moim zdaniem nie ma sensu kupowac takich rzeczy jak dyski twarde, napedy, plyty glowne bo one sie psuja dosc czesto (zalezy od przenaczania OC :D). Ale np procki RAM ewentualnie grafy warto jest kupowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 no moze jak mi hajs dopisze przesiade sie na x2 ;] i jakies 2 gb ramu ;) i koniec ze zamulaniem kompa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...