Xan02 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) I gdyby 7900gt tez byl w cenie 700zl to bysmy mogli cos porownywac :D http://sklep.komputerowy.pl/products/sapph...900gt/4335.html Nowe ceny juz wkrotce wszedzie - wielka obnizka HOHOHOHO Merry Christmas :D Rzeczywiscie troche nie naczasie jestem, za 700zl to rzeczywiscie propozycja OK. Ktos napewno mial powod, skoro oddal ta karte, dolaczm sie do Dawidsfuturx'a, lepiej wziazc nowke, tu w kraju. Edytowane 6 Września 2006 przez Xan02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Rzeczywiscie troche nie naczasie jestem, za 700zl to rzeczywiscie propozycja OK. Ktos napewno mial powod, skoro oddal ta karte, dolaczm sie do Dawidsfuturx'a, lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nowke, tu w kraju. To ja z takim życiowym pytaniem: Czy ktokolwiek kupił w tym sklepie x1900gt za 700zł? Ludzie podniecają się ceną i porównują do niej inne karty, ale ma ją ktoś już fizycznie w domu? Bo z tego co wyczytałem do tej pory, to jest to karta-duch. Wisi w cenniku już kawał czasu, ale nikt jej na oczy jeszcze nie widział. Więc równie dobrze mogłaby być tam cena 100zł... <_< Chyba że ktos juz faktycznie od nich w tej cenie kupił, to będziemy (zapewne wszyscy tutaj zebrani) dźwięczni niezwykle za informację taką. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ogólnie w tym sklepie majądużo ciekawych cen, np x2 3800 za 490zł, weic wg mnie to moze byc prawda, ale jak wiemy częstosie zdażały podpuchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ...przecie w tym sklepie nie ma żadnej dostępnej karty ATI, wszystko ma tymczasowy brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Przygotowuja nas na wielkie BOOM !!! :lol2: Edytowane 5 Września 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Tja Napiszcie do nich maila albo zadzwonicie - będzie BOOM Pic na wode :( ja kupuje x1900gt za 775 zł i wydaje mi się ze to zarąbista oferta :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malakaih Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Witka, Za 775? Mozesz podac jakis namiar? Z tego co ja widze to u nas sklepowe ceny nadal utrzymuja sie ponad 1k. Chociaz ostatnio na allegro za 850 poszla z pelna polska gwarancja.. czemu nikt nie licytowal wyzej? Czy naprawde znacie tansze miejsca? Tutaj zakonczona aukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad__2004 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 a czy nie lepszym wyborem jest aktualnie jakis gf 7900gs ? tak z ciekawosci pytam bo zastanawialem sie wlasnie nad jakims x1900gt a tu nagle takie cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 A ja kupiłem na Allegro za 1k. Jak ceny spadną, to już się nie będę tak cieszył ;) Dopłaciłem za chłodzenie, ale jest super. Rzadko kiedy przekracza 53st nawet po kilku godzinach grania. A wentyl chodzi cały czas na 27%. Wg biosu ma przyśpieszać dopiero po przekroczeniu 70st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 His tylko do kręcenia :) Kupiłem poza allegro - jakos mi się udało :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malakaih Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Co o tym sadzicie aukcja allegro (x1900gt nowy za 999pln) ? Temat wydaje sie calkiem wiarygodny, macie jakies doswiadczenie z gwarancja od Szafirka i calym procesem rejestracji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 lepiej poczekac miesiac bo ceny ida w dol:) moja dobra rada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delwin Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 lepiej poczekac miesiac bo ceny ida w dol:) moja dobra rada:) Jakieś dziwne te ceny: na alternate x1900GT chodzi po 199 Euro (karty dostępne Sapphire) a nawet po 189 ? (Powercolor ale go nie ma). Za to 7900 GS w zbliżonych cenach w alternate u nas w cenie proporcjonalnej. Ati nie ma kart na sprzedaż ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 lepiej poczekac miesiac bo ceny ida w dol:) moja dobra rada:)Też tak myślę - GT pójdą jeszcze w dół. Zwłaszcza, że w chwili obecnej jest to jedna z grafik, na których jest największe przebicie przy imporcie. Nówka w Stanach to 600zł i niedługo (przełom września/października - koniec wyjazdow work&travel) sporo osób przywiezie je na handel. Nie zdziwię się, jeśli zobaczymy ceny w okolicach 800zł nawet. Dlatego m.in. kupiłem AIW - lepiej trzyma wartość :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Polecam teścik dwóch x1900gt w CrossFire! Miło że już nie wymagają karty master! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leer Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 witam, ktoś wie jakie karta 1900GT ma ustawienia napięc w trybie 3D? bo gdzies czytalem ze VGPU ma 1,45 a gdzies ze 1,3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 A ma 1,2. AtiTool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leer Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 A ma 1,2. AtiTool hmm.. aż tak by się różniło w porównianiu do 1900XT/XTX gdzie mają standartowo 1,425? może zncie jakies linki do materiałów w tej sprawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 A co nie wiezysz mi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leer Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 A co nie wiezysz mi :-) nie tyle nie wierze, co zastanawiam sie czemu taka roznica w porownaniu do XT i XTX, i skoro tylko tyle to czemu sie tak pieronsko grzeje (do 90 stopni na standartowyhm chlodzeniu i taktach :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Bo to taki cooler. Pisałem o tym w wątku o R580. Dmuchał na przedni wentyl obudowy i generalnie podnosił temp proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leer Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Bo to taki cooler. Pisałem o tym w wątku o R580. Dmuchał na przedni wentyl obudowy i generalnie podnosił temp proca. no ale na szczescie jak dobrze pojdzie w przyszlym tygodniu zalewam mojego PowerColora X1900GT :) wiec temp powinna drastycznie spasc :) musze tylko sprawdzic czy moj blok z zapinka bedzie pasowac... (abadon gpu) BTW. Karte kupilem nowke z hurtowni za 684 netto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 840 zł - tanio! Gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leer Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 840 zł - tanio! Gdzie? w zeszlym tygodniu byly w hurtowni "Action" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 859 zł - ktoś chętny ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leer Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 859 zł - ktoś chętny ? :P"Taktowanie procesora: 512 MHz " :blink: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 859 zł - ktoś chętny ? :PGPU 512?? a pamięci 1314?? coś to pokręcone... nie powinno być przypadkiem 575/1200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delwin Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 GPU 512?? a pamięci 1314?? coś to pokręcone... nie powinno być przypadkiem 575/1200? Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) A moja miała 500/1200 :?: Edytowane 20 Września 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 prosze wszystkich posidaczy kart o wypowiedzenie sie w temacie o r580 na temat mojego problemu ktory jest tam oppisany ;( pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...