Gość Mike Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mam nadzieje, że będzie RX8 i S2000. Ale najśmieszniej będzie jak dadzą takiego merca jak w Most Wanted. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ludzie chcecie tuningować brere czy inną furę? robicie to, nie chcecie- nie robicie ! nikt was nie zmusza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Widac ze dla niektorych tuning Brery to naklejanie jakis syfow itp... zabardzo placzecie ludzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) ludzie chcecie tuningować brere czy inną furę? robicie to, nie chcecie- nie robicie ! nikt was nie zmuszaNie wiem jak tobie, ale mi sie nawet patrzeć nie chce, jak komputer wybiera sobie do wyscigu brerę i sobie ją tuninguje... Czy już zapomniałeś o zielonych SLRach ze skrzelami tu i tam albo Forda GT obwieszonego spoilerami w Most Wanted? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez MaZZeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ludzie chcecie tuningować brere czy inną furę? robicie to, nie chcecie- nie robicie ! nikt was nie zmuszaPopieram w 100 % !!!!!!! Opcja tuningu powinna być możliwa w każdym aucie nie ważne czy to muscle car czy ferrari enzo, czy inny porschak. Nie chcesz to nie tuninguj twoja strata. Ja tam chętnie poubieram te wózki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Popieram w 100 % !!!!!!! Opcja tuningu powinna być możliwa w każdym aucie nie ważne czy to muscle car czy ferrari enzo, czy inny porschak. Nie chcesz to nie tuninguj twoja strata. Ja tam chętnie poubieram te wózki :D Tak, tylko mam nadzieje, że nie zrobią jak w NFS:U2, gdzie tuning zewnętrzny był niezbędny do dalszego postępu w grze. Wtedy to chcąc, nie chcąc musiałeś tuningować wózki. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 .:RoGeR:.- z tym sie zgodzę bo pomysł był idiotyczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mnie to rybka bo i tak tuningowałem wszystko co mi wlazło w łapy :D W Most Wanted nie było przymusu i chyba tak samo będzie w Carbon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) GC: NFS Carbon do bani? Redakcja na GC 2006; czwartek, 24 sierpnia 2006 Ano, wcześniej czy później musiały paść takie słowa w tytule wiadomości - w końcu Need for Speed: Carbon będzie już dziesiątą odsłoną serii, której aktualną częścią jest Most Wanted. Oczywiście, nie oznacza to, że gra jest do kitu - o, nie. W żadnym wypadku. Chodzi jednak o to, że to co EA zaprezentowało w grywalnej wersji NFS: Carbon, jakoś nie przekonało mnie do tego tytułu. Po pierwsze, dynamika jazdy była albo ukrytym trybem albo w ogóle jej nie było. Żartuję, rzecz jasna. Sęk w tym, że gra - eksponowana na Xbox 360 - wyglądała ogólnie dość średnio. Chodzi właśnie zarówno o frajdę z jazdy, która już nie powalała jak chociażby ta z aktualnego lub poprzedniego NFS-a, jak i różnorodność lokacji i ich wygląd. Chociaż generalnie to terenów, na których się ścigaliśmy, nie można nazwać lokacjami, gdyż były to tereny osadzone albo na zamkniętym torze albo gdzieś w mieście. No ale z drugiej strony patrząc, nie można określać gry znając ją tylko z piętnastominutowej prezentacji. Pozostaje zatem mieć nadzieję, że EA albo miało jeszcze średniej jakości wersję albo celowo pokazało słaby fragment Carbona, aby później zachwycić i porazić jednocześnie czymś naprawdę dobrym i jeszcze bardziej rajcującym. :-| demo NFSC ma się ukazać 3 września :D edit - ponad 50 samochodów, które można zmienić w dowolny sposób, w tym: a) możliwość zmiany nawet najmniejszych detali, takich jak liczba szprych (wybaczcie mój laicyzm, ale nie znam fachowej nazwy dla "szprych" samochodowych); b) możliwość przekształcenia każdej części; c) ponad 900 naklejek i 90 000 kombinacji farb; - ścigasz się po mieście podzielonym na strefy a) każda strefa ma swoje wyścigi typu street, drift i canyon dual; b) liczba wyścigów zależy od "rangi" strefy (zmierzenie się z lokalnym ważniakiem może składać się z serii nawet 5 lub 6 wyścigów); - słów kilka o wyścigach typu drift: a) bardzo trafny gameplay (zbudowany na podstawie studiowania inych wyścigów typu drift); b) punkty będzie się zdobywać za pędkość oraz w zależności od tego, jak daleko tylna część samochodu wyjdzie "za zakręt"; c) bonusy za łączenie driftów ze sobą (np. poślizg z jednego do drugiego); - każdy samochód ma swoje części, które pasują tylko do niego - każdy samochód ma własną fizykę jazdy - samochody są pogrupowane w 3 kategorie - w zależności od wybranego samochodu (muscle car, tuner lub exotic) gracz rozpocznie grę w innej części miasta - współzawodnictwo pomiędzy ekipami wymusi na graczu stworzenie własnej drużyny - trasy sie różnią - należy rozważnie wybierać samochód oraz ekipę - wersje na X360 oraz PS3 będą miały multiplayer Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Oj oj jestem niespokojny :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 - wersje na X360 oraz PS3 będą miały multiplayer Czy to ma oznaczać, że wersja PC nie ma mieć MP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a czy ta gra wyjdzie na Xbox 1? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Powiem wam ze grało sie całkiem miło, ale dla mnie gra wygladała tak naprawde jak dodatek do Most Wanted. Skok graficzny jest mały. Model jazdy jest praktycznie ten sam. Dzieje sie to w nocy zamiast dzien jak w MW (co mi srednio odpowiada), ale jak komus sie podoba MW to sie odnajdzie w tej grze. Taki poprostu MW z nowymi planszami, w nocy, z nowymi rodzajamy wyscigow no i patentem plynnego modelowania kazdego elementu samochodu - to Wam powiem ze jest nawet calkiem fajne ;) Suwakami sie zmienialo i tym samym odksztalcalo sie wyglad czy to felgi, czy zderzaka, czy maski ;) niezle... tu macie foto LCD na ktorym byl Carbon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Na www.ign.com w dziale PS3 jest filmik z carbona - autosculpt, trzeba zobaczyć :) http://media.ps3.ign.com/media/826/826965/vids_1.html radze download bo opcja watch it jest marna. A tu game play ( niestety gra PeCeciarz na padzie to troche lipa ) http://www.gametrailers.com/downloadnew.ph...type=wmv&f= Używać windows media player bo sub edit cioł koszmarnie i uwaga bo to może być h264 wersja low res http://www.gametrailers.com/downloadnew.ph...type=wmv&f= Nieoficjalna lista wozów z napisów końcowych filmu autosculpt http://forum.nfsunlimited.net/download.php?id=13240 większa fota poniewiera się gdzieś na forum nfsunlimited.net w dziale carbon. ALFA ROMEO - Brera ASTON MARTIN - DB9 AUDI - TT, Le Mans Quattro BMW - M3 GTR DAIMLER CHRYSLER (m.in. Mercedes) - Chrysler 300C SRT-8, Mercedes CLK 500 DODGE - Viper SRT-10, Challenger Concept, Challenger, Charger SRT-8, Charger R/T FIAT - Grande Punto (???) FORD - Mustang GT, Shelby Cobra GT500, GT GENERAL MOTORS (m.in. Chevrolet...) - Camaro SS, Cobalt SS (???) KOENIGSEGG - CCX LAMBORGHINI - Gallardo, Murcielago LEXUS - IS300 (Toyota Altezza) LOTUS - Elise 111R, Europa S (nowy) MAZDA - 3, RX-7. MX-8 MCLAREN - SLR (???) MITSUBISHI - Lancer Evo IX MR Edition, Eclipse NISSAN - 350Z, Skyline GT-R R34 (???) PAGANI - Zonda F PORSCHE - 911 Carrera, Cayman S, Carrera GT RENAULT - Clio (???) SUBARU - Impreza WRX STI '06 TOYOTA - Supra, MR2, Sprinter Trueno, Corolla VAUXHALL - Monaro VXR VOLKSWAGEN - Golf V R32 Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Shiningami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Żadna rewelka flatout 2 lepsiejszy :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no nie..... znowu fiat... litości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) TOYOTA - Supra, MR2, Sprinter Trueno, Corolla hahhahahahaha, litosci, 30letniego rzęcha wsadzac do Need For Speeda, smiechu warte. Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez MaZZeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 hahhahahahaha, litosci, 30letniego rzęcha wsadzac do Need For Speeda, smiechu warte.Nikt nie karze ci tym wozem jeździć :blink: ... imho w grze będzie wystarczająco dużo samochodów aby każdy znalazł coś dla siebie ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 jesli pojawia sie autka z tej listy co podal Shiningami to dla mnie perelka bedzie Pagani Zonda F, natomiast mega elo to Chrysler 300C SRT-8 (ja wiem ze on ma wielki silnik hemi, no ale bez przesady... przeciez to ciezkie limo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 a czy ta gra wyjdzie na Xbox 1? :huh:Według informacji na oficjalne to wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wiecie co jest najlepsze ? :) Na tej liście nie ma Ferrari :lol2: No i się zastanawiam czemu jest challanger i charger concept a nie ma orginałów kiedy jest orginalny Camaro SS który z kolei nie ma koncepta w grze O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nikt nie karze ci tym wozem jeździć :blink: ... imho w grze będzie wystarczająco dużo samochodów aby każdy znalazł coś dla siebie ... ;) Niech wstawia moze cała oferte Peugotów, Fiatów i Citroenów. Też powiesz ze nikt nie karze mi nimi jeździć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 NEED FOR SPEED CARBON - DEMO 3 WRZEŚNIA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 No to 3 zobaczymy co EA znowu ma nam do zaoferowania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 jak zwykle nic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 tylko czy to bedzie demo na pc to juz inna bajka moze byc tylko na xboxa 360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) tylko czy to bedzie demo na pc to juz inna bajka moze byc tylko na xboxa 360masz problem z czytaniem ? BTW od kiedy to na X360 dema sa do ściągnięcia ze stron www ?? bo ja zawsze myslalem ze tylko przez Xbox Live Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 W oczekiwaniu na TDU zobaczymy co oferuje nowa odsłona Need 4 Speed, chociaż wielkich rewelacji się nie spodziewam :( a szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja nie bardzo, ale nie widziałem tam, żeby tam było napisane, że 3 września wychodzi demo na pc, jak ty widziałeś to jesteś boski a na xboxa zwykłego tez chyba pierwszy most wanted demko wyszło, ale nie jestem tego pewien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nie piszę, że na PC, ale piszę, że "będziesz mógł je ściągnąć właśnie z tego miejsca" więc to jest chyba równoznaczne z tym, że to będzie demo na PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...