Skocz do zawartości
cavarr

Need For Speed: Carbon

Rekomendowane odpowiedzi

@Ludwiczek

Soundtrack z Tokyo Drift VS Soundtrack z Carbona to tak jak nieba a ziemia :| Coś czuję, że jak zagram w tą grę to music będzie OFF...

... i winamp ON :]

Widzicie co sie dzieje, my poprostu wyrastamy juz z gierek, taki NFS jest robiony właśnie dla dzieci neostrady dla ludzi w wieku od 12-do góra 15 lat :) , my 17-18-20 latki juz wymagamy wiecej, lepszej muzy, grafy, realizmu itp a wiadomo że jak programisci by robili tego nfs skierowanego własnie dla nas

starych wyjadaczy to by wyszedł symulator :-P.

Ja mam 3 miechy do 18 a i tak lubie sobie czasem odpalić "Customize" :)

Zastanawiam się czemu mają służyć te wypowiedzi większość z nich sprowadza się do stwierdzenia "nie zagram bo to dla małolatów" tylko po co pisać w temacie o grze takie p.ierdoły nie chcesz grać nie udzielaj się na temat gry i nie obrażaj ludzi którzy grają/będą grać w NFS-a jaki on by nie był. Nikt nigdy nie oczekiwał od NFS-a że będzie symulacją gra jest taka jaka jest i będą grali w nią Ci którzy chcą, że jest wieśniacki tuning ok, ale niektórzy może tego chcą i ta gra jest właśnie do nich kierowana i tak pewnie kupi ją spora liczba osób, a Ci co dzisiaj się mówią że gry nie ruszą i tak pewnie zagrają i pograją przynajmniej parę wyścigów bo ciekawość ludzka nie zna granic.

Nie jestem fanatykiem NFS-a ale denerwują mnie już te wypowiedzi że grają w to tylko dzieci neostrady.

Hmmm no ja się nie czuje urażony :) Czytam te opinie i się z częścią zgadzam że jest dla neostrady ale że nie ma nic lepszego to co ja poradze ? Juiced znudził mi się znacznie szybciej niż MW czy U2

Eee... Jakie wy problemy znajdujecie. W pierwszego undergrounda wszyscy jakoś grali z wypiekami na twarzy :rolleyes:

No bo to była jakaś nowość, coś czego wcześniej nie było albo było mocno ograniczone.

BTW ja o soundtracku wypowiem się jak odpale gre bo teraz nic nie moge stwierdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk

Jakby nie bylo zgadzam sie z Twoja opina :lol: Ale napisz cos wiecej niz jedna ikonka lola ;]

Jejku jej teraz lecicie po grupie docelowej? Z calym szacunkiem maruh ale realizmu mam dosyc przy spokojnej jezdzie po beznadziejnych drogach i nie chcialbym tego samego widziec @nfs. Niektorzy potrzebuja raczej czegos przy czym nie beda lamac sobie rak/nadgarstkow/kostek/kolan zeby byc da bezd tylko zeby spedzic milo czas.

Shiningami

Co do Juiced to ciaaagle nie moge tego skonczyc :wink: W porownaniu do nfsow audiowizualnie kuleje ale ta satysfakcja z opanowania 600konnej supry na deszuczu i wygranie kolejnego prototypa :rolleyes: Tego brakuje mi w nfsach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk

Jakby nie bylo zgadzam sie z Twoja opina :lol: Ale napisz cos wiecej niz jedna ikonka lola ;]

Jejku jej teraz lecicie po grupie docelowej? Z calym szacunkiem maruh ale realizmu mam dosyc przy spokojnej jezdzie po beznadziejnych drogach i nie chcialbym tego samego widziec @nfs. Niektorzy potrzebuja raczej czegos przy czym nie beda lamac sobie rak/nadgarstkow/kostek/kolan zeby byc da bezd tylko zeby spedzic milo czas.

Shiningami

Co do Juiced to ciaaagle nie moge tego skonczyc :wink: W porownaniu do nfsow audiowizualnie kuleje ale ta satysfakcja z opanowania 600konnej supry na deszuczu i wygranie kolejnego prototypa :rolleyes: Tego brakuje mi w nfsach.

Ja przeszedłem ale łatwo nie było :D szczególnie misja dla tego wąsacza od Chargera, kompletnie nie sterowny samochód :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeszedłem ale łatwo nie było :D szczególnie misja dla tego wąsacza od Chargera, kompletnie nie sterowny samochód :D

Jakby nie było to Juiced pobije na głowę Carbon'a ;P Chociażby przez to, że tam są Pink Slips :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dla wszystkich którzy kochają serię NFS :)

Piękna Emanuelle - w sam raz na pulpit:

http://img113.imageshack.us/my.php?image=image2vb2.jpg]

Od tyłu to może i ona piękna...

Nie moge juz sie na niego sie doczekać , dogrywam sobie w nfsu2 ;]

Edytowane przez HUD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby nie było to Juiced pobije na głowę Carbon'a ;P Chociażby przez to, że tam są Pink Slips :D

OOO tak pink slips rządzą :] nie ma to jak skołować sobie bryke kiedy się ma kawał złoma :lol2: Ale zaraz zaraz, przecież w MW też był pink slip :) a w ten sposób skołowałem jakieś 10 wozów z czego chyba 3 użyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cavarr wcześniej gdzieś tu wspominał, że w tym tygodniu... A za godzinkę ten tydzień się skończy ;] Coś im się chyba premiera obsunęła :P

Ja wiedziałem że jak napisali wrzesień/październik to tydzień przez październikiem napiszą że będzie weriii suun :P

BTW PRzesłuchałem narazie połowę muzyki Carbona i jeden kawałek jest spoko ( taki eminemowski ) a reszta to muzyka relaksacyjna 40 letnieko dziada co mysli że te japońskie przecinary to diaboły wrodzone i powinni tego zabronić, bo "kto to widział zeby tak hałasować i świecić ludziom po oczach wydłubując im oczy tymi skrzydłami !?" mówiąc KRÓTKO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jęczycie.

Ja mam tylko nadzieję, że nie będę musiał używać ręcznego żeby wprowadzić w poślizg 600 konne porsche, bo tylko tego mi brakowało, auta tylnionapędowe trzymały się drogi tak samo jak fwd. (natomiast denerwujące były starty, auto się zachowuje jak by nie mało kontroli trakcji, mieli asfalt i kręci bączki)

Z tym że dla niektórych to mogło by być za trudne, gdy ich auto obraca się na zakrętach, ale było by to znacznie ciekawsze niż trzymanie non stop wcisniętego gazu i gnania do przodu po prostych liniach.

Poczekamy zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jęczycie.

Ja mam tylko nadzieję, że nie będę musiał używać ręcznego żeby wprowadzić w poślizg 600 konne porsche, bo tylko tego mi brakowało, auta tylnionapędowe trzymały się drogi tak samo jak fwd. (natomiast denerwujące były starty, auto się zachowuje jak by nie mało kontroli trakcji, mieli asfalt i kręci bączki)

Z tym że dla niektórych to mogło by być za trudne, gdy ich auto obraca się na zakrętach, ale było by to znacznie ciekawsze niż trzymanie non stop wcisniętego gazu i gnania do przodu po prostych liniach.

Poczekamy zobaczymy.

Porsche to zły przykład silnik z tył to naprawde jeździ jak przyklojone daj lepiej coś z silnikiem z przodu np Nissan 350z. :razz:

Ten element to był kompletny dramat. Auta się trzęsły ale zawieszenie nie reagowało zbytnio a tylko trześło się jak przy jeździe po polskich drogach :/ Nie mówiąc, że startowało jakoś dziko wciskasz gaz i nic czekasz, czekasz o kręci kołami i dopiero rusza.

Za proste no niestety nie każdy potrafi jeździć chociaż dam przykład PGR na Xboxy tam samochody prowadzą się wyśmienicie i gra wymaga jakichś umiejętności i odziwo mało kto ma problem z jazdą bo po kilku godzinach załapał o co chodzi a wtedy taka jazda sprawia większą przyjemność.

To co widać na trailerach wygląda identycznie jak NFS MW ( chodzi mi o fizyke) plus w drifcie auto lata bokami jak chce a bączka się nie da zrobić. Ale zobaczymy na żywo jak to będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to chcialbym zeby byly idelnie odwzorowane glosy sinikow...niech warczy jak tuning to ma byc go slychac a jak narazie w tych enefesach to praktycznie glosu silnika nie [slychac] nawed na dobrych glosnikach juz lepiej w Moto GP 3

Tu sie mylisz, dzwieki silnika w NFS:MW byly naprawde bardzo dobre, dzwiek Porsche Carrera GT byl praktycznie taki sam jak w Top Gear kiedy testowali Carrere GT, inne silniki tez brzmialy rewelacyjnie, udzwiekowienie bylo chyba jedna z mocniejszych stron MW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu sie mylisz, dzwieki silnika w NFS:MW byly naprawde bardzo dobre, dzwiek Porsche Carrera GT byl praktycznie taki sam jak w Top Gear kiedy testowali Carrere GT, inne silniki tez brzmialy rewelacyjnie, udzwiekowienie bylo chyba jedna z mocniejszych stron MW.

Zainwestuj w lepszą kartę dźwiękową i dobre audio a zmienisz zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainwestuj w sluch, a zmienisz zdanie. Wlacz MW, wez Carrera GT, wlacz filmik z tym samochodem i porownaj, okaze sie ze dzwiek silnika jest bardzo wiernie odwzorowany. Cos mi sie wydaje, ze spierasz sie tylko na przekor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@thuGG "Zajnwestuj w sluch"" tak to mozesz sie odzywac do mamy... a co do tego Porschaka to nie widzialem (slyszalem) go...a w glosniki i karte musze zainwestowac wkoncu :) bo jak narazie to LIPA

Edytowane przez imba18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jęczycie.

Poczekamy zobaczymy.

Jak możesz nie widzieć róznicy między FWD i RWD ? Ja ją widziałem

Porsche to zły przykład silnik z tył to naprawde jeździ jak przyklojone daj lepiej coś z silnikiem z przodu np Nissan 350z. :razz:

Ten element to był kompletny dramat. Auta się trzęsły ale zawieszenie nie reagowało zbytnio a tylko trześło się jak przy jeździe po polskich drogach :/ Nie mówiąc, że startowało jakoś dziko wciskasz gaz i nic czekasz, czekasz o kręci kołami i dopiero rusza.

Najlepsze było jak jakieś AWD mieliło w miejscu ;] Jak oni ro zrobili ? Albo jakim cudem w RWD przednie hamulce trzymały a tył mielił żeby zaraz wszystkie cztery hamowały ? :D

Ja to chcialbym zeby byly idelnie odwzorowane glosy sinikow...niech warczy jak tuning to ma byc go slychac a jak narazie w tych enefesach to praktycznie glosu silnika nie [slychac] nawed na dobrych glosnikach juz lepiej w Moto GP 3

naweT <| Nie wiem czy wiesz ale do NFSMW i NFSU2 głosy były nagrywane z prawdziwych samochodów to już prawdziwsze nie będą, co innego jeżeli chodzi ci o inny wydech, bardziej tuningowy bo mi to jakoś głosy tunerów nie przypominają tego co chciałbym usłyszeć już nie mówiąc o ledwie słyszalnym blow off valve który przy filmiku ze startu słychac bardzo wyraźnie.

@thuGG "Zajnwestuj w sluch"" tak to mozesz sie odzywac do mamy... a co do tego Porschaka to nie widzialem (slyszalem) go...a w glosniki i karte musze zainwestowac wkoncu :) bo jak narazie to LIPA

No jak ty tak mówisz do mamy to grtuluje bo tak nie powinno się mówić do mamy i tak samo nie powinno się do kogoś z takim tekstem wyjeżdżać bo ten ktoś się może wkurzyć a ty możesz zaprocentować.

Niech nikt nie rowija tej wypowiedzi !

EDIT Skończyłem słuchanie muzy do C i stwierdzam co nastepujące : Muzyka człowieka co lubi nietypowe półwolne kawałki bez ciężkich rytmów a więc gra ma marne szanse na utrzymanie się bez winamp-a. Koniec wypowiedzi

Oczywiście pewnej grupie odbiorców to nie przeszkadza bo nikt nie pisze jaką muze zawiera gra :D

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak możesz nie widzieć róznicy między FWD i RWD ? Ja ją widziałem

No jak ty tak mówisz do mamy to grtuluje bo tak nie powinno się mówić do mamy i tak samo nie powinno się do kogoś z takim tekstem wyjeżdżać bo ten ktoś się może wkurzyć a ty możesz zaprocentować.

Ja się gniewał nie będę, niestety już się przyzwyczaiłem do tego że internet daje tą możliwość że każdy tu jest wielki (bez konsekwencji). Z głośnikami tylko radziłem, bo to na prawdę jest inaczej.

Co do fwd/rwd, różnica była przy starcie, ruszaniu, chamowaniu silnikiem ale w jeździe, jakoś nie zauważyłem żeby na zakręcie z wciśniętym gazem zaczęła mnie [gluteus maximus] wyprzedzać(w przypadku rwd). Chodzi o to aby, gra nie polegała na bezmyślnym gnaniu do przodu, tylko żeby np im mocniejsze auto tym cięższe do opanowania np na zakrętach. Nie wiem czy widzieliści odcinek Top Gear jak Jerremy jeździł 1000konnym skylinem, co z tego że ma 4x4, auto latało jak chciało i jak to wspomniał: uczyło pokory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Shiningami to czemu mnie zacytowales ? ?on sie tak do mnie pierwszy odezwal ....mogl napisac tak jak inni a nie odrazu jakies inwestycje w sluch ^^

To chiba żeś ino źle zinterpretował :rolleyes: Ja bym się nie obrażał za takie coś, odrazu zaczoł bym się zastanawiać czy może faktycznie dokupić troche wacików do uszu B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Shiningami to czemu mnie zacytowales ? ?on sie tak do mnie pierwszy odezwal ....mogl napisac tak jak inni a nie odrazu jakies inwestycje w sluch ^^

Po pierwsze napisalem to do J.O.H.N., po drugie wcale nie musisz wyreczac go swoimi postami. Szczerze mowiac to nie myslalem, ze tekst bedzie jakos strasznie obrazliwy. Jesli J.O.H.N. poczul sie urazony to przepraszam.

@J.O.H.N. uwazasz, ze kazdy w tym temacie jest wielki i ma racje, ale ty tez pokazales swoja wielkosc, ze to niby na super dzwiekowce i glosnikach od razu slychac ze dzwiek silnikow jest skopany. Czemu uwazasz, ze dobre sluchawki sa zle, tego nie wiem. Ja dzwiek silnikow ocenilem na podstawie tego jak brzmia one na roznych nagraniach (Top Gear, 5th Gear), bo nie mam mozliwosci przejechania sie tymi samochodami w realu. Jesli samochod brzmi prawie identycznie jak na nagraniu to chyba to cos znaczy, jesli w grze slysze, ze wyprzedza mnie Carrera GT, bo tak ja pamietam (dzwiek) z Top Gear, to chyba tez cos znaczy. Tak jak Shiningami napisal, dzwieki silnikow byly nagrywane z prawdziwych samochodow, wiec brzmia one jak prawdziwe. Tak wiec nadal nie rozumiem jaki masz problem.

Co do Carbona to wydaje mi sie, ze jedynym dobrym aspektem bedzie wlasnie udzwiekowienie, ale to chyba nie wystarczy zeby mnie przyciagnac do gry.

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...