[Shinigami] Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Stary ja na prawde bardzo chciałbym wiedzieć dlaczego ta książka wygląda jak jeden tom Władcy pierścieni :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Stary ja na prawde bardzo chciałbym wiedzieć dlaczego ta książka wygląda jak jeden tom Władcy pierścieni :]No co TY, to przecież nie książka tylko - "Jak skutecznie spartolić gry z serii NFS" - poradnik użytkownika :) Edytowane 26 Października 2006 przez LCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ksiazka na podstawie Nfsa? :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Stary ja na prawde bardzo chciałbym wiedzieć dlaczego ta książka wygląda jak jeden tom Władcy pierścieni :] chyba streszczenie czytales ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) :D :D :D :D :D :D :D PANOWIE!!!! Witam!!! Dzisiaj niech łącza się rozgrzeją do czerowności zaczynamy wieczorem a jutro pierwsze opisy. :D EA POLSKA dzisiaj udostępni DEMO na PC. http://www.nfs.com.pl/forum_viewtopic.php?31.28763 A to że jutro nie bedę mógł przetestować gry(TARGI TUNINGU KOMPUTERÓW- KRAKÓW) to poczytam wasze opinie. POZDRAWIAM Podobno ma się pojawić na tym FTP: ftp://largedownloads.ea.com/ Edytowane 27 Października 2006 przez Pat_Garrett Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 :D :D :D :D :D :D :D PANOWIE!!!! Witam!!! Dzisiaj niech łącza się rozgrzeją do czerowności zaczynamy wieczorem a jutro pierwsze opisy. :D EA POLSKA dzisiaj udostępni DEMO na PC. http://www.nfs.com.pl/forum_viewtopic.php?31.28763 A to że jutro nie bedę mógł przetestować gry(TARGI TUNINGU KOMPUTERÓW- KRAKÓW) to poczytam wasze opinie. POZDRAWIAM Fuck, a jutro mam uczelnie... <_< <_< <_< <_< <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 fuck od kilku dni mam limit transferu :/ 32/32kbps... bym to ściągal do premiery pelnej wersji chyba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ciekawe ciekawe ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Panowie DEMO bedzie dzis. Na ftp pojawil sie juz pusty folder carbona: ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/ :D :D :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Właśnie na serwerze EA pokazało się demo NFS: CARBON LINK EDIT : waga 660 MB ... download in progress ;) Edytowane 27 Października 2006 przez satoshie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Witam ponownie. Demo już jest ( 666mb ),tyle że serwer jest obciążony. LINK; ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS...bon_Demo_EU.zip :-P :-P :-P :-P Edytowane 27 Października 2006 przez Pat_Garrett Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 obciazony przez mnie (wbilem sie pare sekund po opublikownaiu dema :lol2: ) juz mam 502MB sciagniete ;] i leci 234 kb/s chyba bede pierwszym ktory demo sciagnie i odpali ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 40 kb/s, ale co zrobisz, takie mam łącze. Bede miec o 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Idzie 45 KB/s :-P . Już za 5 godzin będę grał w Carbona ! :lol2: Edytowane 27 Października 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 nie działa lol. tam nic nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 obciazony przez mnie (wbilem sie pare sekund po opublikownaiu dema :lol2: ) juz mam 502MB sciagniete ;] i leci 234 kb/s chyba bede pierwszym ktory demo sciagnie i odpali ;] THX :mur: Powiedz kiedy skończysz. :-P Nie mogę się wbić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) przeciez tam nie ma żadnego katalogu carbon gdzie wy to widzicie?? proszę o bezpośredni link do dema :D Edytowane 27 Października 2006 przez Nierealny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) @Nierealny: jest na pewno, za 10 minut będzie u mnie na dysku ;) Pewnie ciężko się tam dostać w tej chwili. Tu jest link do katalogu, a w katalogu jest demo: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/Carbon/ Beźpośredni link: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS...bon_Demo_EU.zip Poza tym już ktoś wcześniej bezpośredni link podawał. Edytowane 27 Października 2006 przez satoshie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 No to szykuje sie wam mliy weekend, ja niestety nawet nie sciagam ( 8kb/s) ...Bez przesady :) poczekam az ktos bedzie mial na osiedlu... i odrazu mam prosbe/y ( dwie) jezesli juz ktos bedzie mial Carobona i uruchomi to niech da kilka screenow i male info ...2 prosba to zeby nikt juz nie pisal co drugi post Daj screeny ... Dasz screeny... kiedy ktos da screeny... ( Tu jest Prośba za Wszsytkich )itp itd, jak ktos bedzie mial to .... heh Prosze o Screeny i Info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Leci 250kB/s :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 No to za godzine zaczna sie pojawiac pelne rozczarowania i zlosci na EA posty komentujace demo ;-) Chyba, ze bedzie kompletnie rozne od wersji na PS2 i XO - w sensie: zmienia WSZYSTKO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 po zassaniu dema proszę opisywać swoje wrażenie z gry w poniższym temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=215899 pozdrawiam cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Wyluzujcie troche za jakiś czas każda strona pokroju gamershell.com da swoje servery ludzikom :) Szkoda że byłem w szkole i nie mogłem wam napisać o demie no ale skoro leci to luzik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 narazie na podanych adresach nic nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ciekawe co EA pokaże.... hmmm czyzby Most Wanted 2 ?? + bledy z MW.... Ciekawe jak to bedzie smigac na moim parchu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 narazie na podanych adresach nic nie maJak to nie ma? :blink: Cos slabo mi idzie, trzeba zaczekac jak wrzuca demko na inne serwery to wtedy sie sciagnie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Chyba EA ukryło folder z NFSem :D. Ale po wpisaniu adresu ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS...bon_Demo_EU.zip do Flashgeta wszystko ładnie ściąga ;). Edit EA już odkryło folder :lol: . Edytowane 27 Października 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) no u mnie jest: Nie można odnaleźć strony Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono jej nazwę lub jest tymczasowo niedostępna. a jak wchodze flashfxp przez ftp:// to nie ma tam takiego katalogu @ eragonek: to tez nie dziala u mnie we flashgecie ;? ciekawe czemu ukryli.... pedy ;s nawet na http://www.polska.ea.com/downloads/2083/ nie dziala.... Edytowane 27 Października 2006 przez R.i.P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) EA debile, chyba oprócz nich żadna firma nie rozprowadza dem w ten sposób, mają ftp na sto slotów i udostępniają demo całemu Światu... Edytowane 27 Października 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Ja też nie moge ściągać :( Cholera :angry: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS...bon_Demo_EU.zip ten działa;) Edytowane 27 Października 2006 przez Tuning-komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...