Skocz do zawartości
cavarr

Need For Speed: Carbon

Rekomendowane odpowiedzi

Cable ale kto by chcial do "Miesni Ameryki" dawac spoilery czy neony!? to nie sa auta do tego. Ale teraz gdy ich nie ma, to ta gra traci sens dlamnie.

Cable to masz w obudowie <_<

A kto by chcial? Pewnie sporo imbecyli co tradycji motoryzacji nie szanuja ... dlatego w nowym NFS prawdziwych muscle car nie bedzie, ot co ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caleb* sry :P

Hmm no moze masz racje... a szkoda :/ bo naprawde nie ma zadnej gry w ktorej bylyby te samochody :( , przynajmniej na taka nietrafilem.

Tak przy okazji, ktos wiec co to za piosenka jest na samym koncu FaF: Tokio Drift, kiedy to zaczyna sie wyscig Dom'a z Shown'em?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Caleb* sry :P

Hmm no moze masz racje... a szkoda :/ bo naprawde nie ma zadnej gry w ktorej bylyby te samochody :( , przynajmniej na taka nietrafilem.

Tak przy okazji, ktos wiec co to za piosenka jest na samym koncu FaF: Tokio Drift, kiedy to zaczyna sie wyscig Dom'a z Shown'em?

Boje się nawet pomyśleć ile plastików by dzieciaki dokleiły i jak pomalowaył Mustanga z 68' :/

Są takie gry np w Juiced było pare muscle ale najwięcej muscle jest w grach na Xboxa np PGR'y i Forza Motorsport OT w której to można było je tuningować ( naszczęście tuning optyczny ograniczał się do felg :D) ale z silnikiem można było robić wszystko :P nawet je zmieniać nie mówiąc o kupowaniu turbo czy kompresorów no i tuningu skrzyni biegów. /OT

Nie wiem jaka ale pewnie jakiś badziew :wink:

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

o/t

Prawdziwe muscle cary (kilka z nich) masz w GT Legends- ale tam na "szczałkach" zbytnio nie pobrykasz.

ot

ALE Z TEGO CO KOJARZE TO W TEJ GRZE NIEMA SERYJNYCH SAMOCHODóW? Są tylko wyścigowe a to to nei to samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

W tamtych czasach wyscigowe niewiele sie roznily od seryjnych aut..

Ale te się różnią i to znacznie :razz:

Oczywiście nie chodzi o wygląd a raczej to co jest pod karoserią.

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomo juz moze jakie minimalne wymagania?

Sądząc po grafice to wygórowane nie będą. Myślę że coś pomiędzy wymaganiami U2 i Most Wanted ale to tylko moje mniemanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

to dobrze ja osobiscie mam 1gb ramu i r96oo mozliwe ze go wymienie na 6600/GT na AG, taaaa i celerona 3.9ghz na codzien:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po przejrzeniu obrazkow i obejrzeniu planu mapy mysle ze giera bedzie wymagala:

Procek okolo 1.7-2.0 GHz

Ram'u minimalnie 512 zalecane 1024 (poniewaz pewnie bedzie dosc duzo tekstur, a pamiec grafy tego nie pomiesci ;])

Grafika

minimalnie: na poziomie Radeon 9550-9600 (128mb,128bit)

zalecane: radeon9800pro/800gto/6600/ wszystko ofcorz 128mb ;]

reszta chyba niewazna. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co pisac i zawracac sobie tym glowy, skoro silnik jest z MW, dodadza pare dupereli i wymagania moga minimalnie wzrosnac, a wy tutaj jakies cuda piszecie 'procek okolo 1.7-2.0 ghz' :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma co przeżywać :) wszystko bedzie dobrze :) procek 2.2GHz , RADEON 9700, 768 RAMU i bedzie hulać.

no i mam nadzieje ze w końcu ujrzę porządne auta, a nie jezdzacy cyrk.

czysta nieskalana, grajacym gów.nem i neonami, maszyna. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Wy się łudzicie, NFS zginał już dawno, a tych co jarają undergroundy i inne ch.. to idzicie na rower (;. Te wiochy od kilku lat co wydaje EA nie zasługują na miano nazwy NFS. EA robi kolejną 'fifę', z prostego powodu, masę ludzi (ciemnota ;)) to kupuje, bo się ładnie świeci i el0 joł fury zaj.biste są. Będą wychodzić coraz częściej nowe (wg marketnigu), wg nas te same g.ówna. Rzygać mi się chce jak widzę NFS, kiedyś przednia marka dziś wielka kupa.

P.S. czekamy na flatout 2 i gtr2 ;), no nie wiadomo jak z TDU będzie, ale pewnie tez o ścianki będziemy się odbijać :lol:

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Wy się łudzicie, NFS zginał już dawno, a tych co jarają undergroundy i inne ch.. to idzicie na rower (;. Te wiochy od kilku lat co wydaje EA nie zasługują na miano nazwy NFS. EA robi kolejną 'fifę', z prostego powodu, masę ludzi (ciemnota ;)) to kupuje, bo się ładnie świeci i el0 joł fury zaj.biste są. Będą wychodzić coraz częściej nowe (wg marketnigu), wg nas te same g.ówna. Rzygać mi się chce jak widzę NFS, kiedyś przednia marka dziś wielka kupa.

P.S. czekamy na flatout 2 i gtr2 ;), no nie wiadomo jak z TDU będzie, ale pewnie tez o ścianki będziemy się odbijać :lol:

Wszyscy narzekają, że syf a pomimo tego i tak większość ludzi gra ponieważ jest fajnie :P Nie mów, że jak przeszedłeś MW ( o ile przeszedłeś) to nie przyniosło Ci to przyjemności :D Jak ja przechodzę całą grę od początku do końca to uwierzcie mi - musi być tego warta :) A od nfs3HP przeszedłem wszystkie NFS'y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem, pierwsza jazda, kompletny dramat -> uninstall.

Może bo na początku dostajesz BMW któym IMO dziwnie się jeździ ale nie róbmy OT. Pozostaje tylko czekać do 11 Sierpnia (?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

ja sie modle zeby ta gra nie wyglądała tak jak juz ktoś wczesniej napisał : cyrka na kułkach :D z czego obserwuje beda na jesien/zime 3xgry gta4,nfsc,TDU :D pora zmienic grafike :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy narzekają, że syf a pomimo tego i tak większość ludzi gra ponieważ jest fajnie :P Nie mów, że jak przeszedłeś MW ( o ile przeszedłeś) to nie przyniosło Ci to przyjemności :D Jak ja przechodzę całą grę od początku do końca to uwierzcie mi - musi być tego warta :) A od nfs3HP przeszedłem wszystkie NFS'y.

Bo to typowa komercha dlatego tyle osób w to gra, a EA nic nie zmieni w swoich produkcjach bo po co - skoro czerpią na tej prostocie tyle kasiory :mur:

A MW próbowałem grać i nawet przechodzić na siłę - jednak wysiadłem, już dokładnie nie pamiętam ale coś na ok 30-40% - żeby nikt mnie nie osądził, że oceniam grę nie grając w nią. I tak długo wytrzymałem :wink: I zamiast przyjemności to z czasem odczuwałęm tylko coraz większą irytację...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego akurat 11 sierpnia jeśli mogę spytać ? Coś mi umknęło w temacie o nowym NFS'ie ?

Sorki ale coś mi się tak o uszy obiło ale kurcze chyba coś pomieszałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trochę nowych wiadomości :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

ostatni "screen" :? powala efektami cząsteczkowymi :D

skany:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

panowie nie mam złudzeń, ale mamy do czynienia z Undergraund 3. Pamiętam, że przed premierą Most Wanted część newsów mówiło, że właśnie U3 będzie pierwszym NFSem na PS3 i jak widzimy chłopaki mieli rację :(

część trybów jakie będą dostępne w grze :0

Q. What will NFS Carbon have by way of race modes?

LL: Circuit, Sprint, Speedtrap, Canyon Duel, Canyon Race, Drift, Canyon Drift, Time Trial and a few others we can tell you about at a later date.

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

łeee nie lubialem U, ale zagarm w ta gre z ciekawosci ,nawet w miare sie steruje :D ja tam zawsze nie tuningowałem samochdu na zewnatrz jedynie silnik i nie raz"alusy" :D pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol ja za bardzo nie widze przerobionych od 'stóp do głów' super samochodów za kilkaset tysięcy $, czyj to pomysł żeby np. tuningować Lamborghini ? :( . To co pokazali w MW to było przegięcie, ale teraz to prawdziwa tragedia, ale cóż liczy się kasa a EA tylko tak może zarobic jeszcze więcej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to nie przypomina do zludzenia undergrunda ?? :blink:

EA odgrzewa kotlety :-| ta sama historia co z fifa ... eh NFS jak za dawnych lat chyba sie nie doczekamy :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to nie przypomina do zludzenia undergrunda ?? :blink:

teraz to chłopaki na beszczela jadą :(, zawsze jak wychodził nowy nfs to diametralnie różnił się od poprzednika, a teraz :sad:

nowe foty

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

według EA Hong Kong site nowa odsłona NFSa ma się ukazać 31 października, dostępna ma być również edycja kolekcjonerska

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...