Gość Boone Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 teraz to chłopaki na beszczela jadą :(, zawsze jak wychodził nowy nfs to diametralnie różnił się od poprzednika, a teraz :sad: nowe foty według EA Hong Kong site nowa odsłona NFSa ma się ukazać 31 października, dostępna ma być również edycja kolekcjonerska Nie narzekaj... Po za tuningiem to U2 było fajne ;) Ale najbardziej mnie wkurzył fakt, że kiedyś nie mogłem prześć do nastepnego etapu bo miałem za mało gwiazdek a żeby mieć więcej trzeba było zrobić choinke ze swojego auta :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Nie narzekaj... Po za tuningiem to U2 było fajne ;) Ale najbardziej mnie wkurzył fakt, że kiedyś nie mogłem prześć do nastepnego etapu bo miałem za mało gwiazdek a żeby mieć więcej trzeba było zrobić choinke ze swojego auta :mur:ale jak tu nie narzekać jak dostajemy 3 raz pod rząd prawie taka sama gre ?? mam juz obrzydzenie do tych neonów, gó.wna grajacego... Edytowane 6 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Tak samo jak Fifa, jak NBA, jak NHL - taki sam tasiemiec, ale ja go lubię i czekam z niecierpliwością ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Nie narzekaj... Po za tuningiem to U2 było fajne ;) Dla mnie bylo fajne tylko to ze byla tam Brooke Burke XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) trzy nowe filmiki z gry i rozmowa ze Scott'em Nielsen'em http://dl.qj.net/dl.php?fid=8665 http://dl.qj.net/dl.php?fid=8666 http://dl.qj.net/dl.php?fid=8667 http://www.gamespot.com/xbox360/driving/ne...tml?sid=6153700 Edytowane 8 Lipca 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Na tych filmikach to ja widze tylko drifting komputera... osoba ktora w to gra albo nie umie grac... albo ten nfs ma tak z[ciach!]e sterowanie ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Na tych filmikach to ja widze tylko drifting komputera... osoba ktora w to gra albo nie umie grac... albo ten nfs ma tak z[ciach!]e sterowanie ;dPewnie i jedno i drugie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 mi sie bardziej od U2 i MW podobał U1, ponieważ jest tam lepszy tryb on-line który nie izoluje aż tak gracza jak w nastepnych częsciach. Pewnie moje nadzieje na zmiane tego stanu rzeczy są złudne, ale chciałbym aby to sie zmieniło, nie było przymusu driftów itp. oraz przesadnego tuningu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 hmmm... ja tam czekam na nowego NFS'a :] w U1/U2/MW grało mi się przyjemnie :] (no trochę się irytowałem U2 ale chromolić to ;p ) drift mi sie podobał, więc miło że będzie w nowym nfs'ie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 U1/U2 przyjemne.... a MW, na moje oko zdupione na maxa (nie ma to jak audi a3 vs różowy SLR MClaren, z jakimiś rysunkami dzieciaka z podstawówki na masce...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) no jazda albo sciganie sie z pojazdami ufo bylo denne ;] Edytowane 10 Lipca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Czy ja dobrze widzę? dym z opon jest na brzegach pikselowaty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Deczko pikselowate, ale dzieciaki i tak beda sie cieszyc..... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 laska z nfsa 2223181[/snapback] Deczko pikselowate, ale dzieciaki i tak beda sie cieszyc..... :D i to mówi piętnastka :lol2: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 laska z nfsa foty zapewne pochodzą z filmiku, gdyż w MW postacie z przerywników wykonane były podobną techniką :) i to mówi piętnastka :lol2: pozdro nie mowiłem o sobie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Coraz gorsze te panny dają :( Myślałem że nie może być gorsza niż w MW, ale się myliłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Coraz gorsze te panny dają :( Myślałem że nie może być gorsza niż w MW, ale się myliłem. Mi natomist ta Pani podoba się najbardziej ze wszystkich NFS'ów ;) Jeżeli już kupie tego NFS'a (a głowy za to nie dam, bo konkurencja ma lepsze propozycje) to zrobie to chyba ze względu na tą Panią :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) "Jeżeli już kupie tego NFS'a (a głowy za to nie dam, bo konkurencja ma lepsze propozycje) to zrobie to chyba ze względu na tą Panią". Hhehe straszna bzdura ;) Kupować grę dla babeczki która będzie raz, może dwa na filmiku? Rozumiem, że to kawał nie ;) Baba jest wogóle nie potrzebna, to gra o samochodach i jeździe, a nie babach. Edit: Jaka konkurencja? Test Drive, coś jeszcze? Edytowane 12 Lipca 2006 przez KZI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Coraz gorsze te panny dają :( Myślałem że nie może być gorsza niż w MW, ale się myliłem. Ładna jest, ale przez te wszystkie "efekty" ma oczy jak jamnik :). Pozatym jest ubrana jak... marzenie chłopców z SS. :razz: Jaka konkurencja? Test Drive, coś jeszcze?Gran Turismo... :) nie mowiłem o sobie :lol:a co... Nie jesteś dzieciakiem? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 a co... Nie jesteś dzieciakiem? :lol:Jestem dzieckiem, ale nie takim ktory jest fanem "przesadnego"czyt.neony,naklejki itd tuningu samochodowego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Jestem dzieckiem, ale nie takim ktory jest fanem "przesadnego"czyt.neony,naklejki itd tuningu samochodowego :D Jestes dzieckiem? 15 lat to chyba juz nie takie dziecko... Ja mam 17 lat i jakby ktos mnie nazwal dzieciakiem (nawet 2 lata temu) bym sie poprostu obrazil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 "Wszyscy jesteśmy dziećmi jednego boga" powiedział mój psor od Fizyki :D :D Sorry za OT Wg. mnie babka nie taka zła, ale gorsza chyba niż ta z MW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Zdecydowanie z tymi paniami idą w złą strone. Nie wiem czemu, ale do samochodów najbardziej pasuje mi Michelle Rodriguez :-P Zresztą w Resident Evil też świetnie zagrała komandosa. B) Edytowane 12 Lipca 2006 przez kojak_ct Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 mysle ze powinien by c dostepny tylko tuning podzespołów mechanicznych (silnika itp.)... :) Zdecydowanie z tymi paniami idą w złą strone. Nie wiem czemu, ale do samochodów najbardziej pasuje mi Michelle Rodriguez :-P Zresztą w Resident Evil też świetnie zagrała komandosa. B) Twój obrazek nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Rzeczywiscie, Miszel pasuje do tej roli ;]. Tata babka wyglada jakos plastikowo, nie wiem czy ona jest komputerowa czy prawdziwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Pewnie jest prawdziwa, ale poddana obróbce cyfrowej, żeby lepiej pasowała do wyrenderowanych wcześniej filmików z gry ala MW. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Dokladnie. Do takich elo fur nie pasuja tepe laski, ktore panikuja jak sie paznokiec lamie. Rodriguez jest twarda i pasuje do tej, trzba powiedzie, meskiej roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 w pewnym stopniu zniszczenia będą widoczne :] jak można zrobić coś takiego z takiej fury :( (lustereczko powróciło :) ) link do artykułu http://ps3.ign.com/articles/718/718218p1.html link do filmików http://media.ps3.ign.com/media/826/826965/vids_1.html link do fot http://media.ps3.ign.com/media/826/826965/imgs_1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Gamespot w swoim programie On the Spot zaprezentował wywiad ze Steve’m Anthony’m(EA), który przedstawił trochę więcej informacji na temat Need For Speed Carbon W video tym można zobaczyć między innymi rewolucyjną wg EA funkcja Autosculpt , która muszę przyznać robi wrażenie :blink: Full video youtube Autosculpt video youtube Edytowane 15 Lipca 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 HEHE teraz :lol2: wogole te wozy beda nierealne :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...