[Shinigami] Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Niech wstawia moze cała oferte Peugotów, Fiatów i Citroenów. Też powiesz ze nikt nie karze mi nimi jeździć? No taki 106, 207, 306, 406 i 907 to luzak kozak IMO :D Grande Punto też obleci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 ODGE - Viper SRT-10, Challenger Concept, Challenger, Charger SRT-8, Charger R/T Hmmm ... teraz mnie ciekawi... czy Challenger i Charger R/T to sa te z 70 lat czy tak jak Concept i SRT-8 z 2006 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 @Reaktiv Było już parę razy mówione jak i były dawane screeny. Są to niestety modern wersje czyli dno :[ Na szczęście w TDU będą prawdziwe (te stare wersje :D) American Muscle [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Poryte ze daja po 2 wersje Dodgow nadodatek kazdy z 2006 :F glupie EA :x , ale jak juz to napisales w TDU beda te prawdziwe miesnie ameryki xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No ja tu mam wątpliwości czy nie chodzi o R/T z lat '70, wiem że istnieje 2006 ale tamten jest bardziej porządany i występował w Juiced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panish Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja osobiście obstawiałbym za tym nowym Dodge Chargerem RT SRT8 - wydaje mi się, że widziałem jego sylwetkę na jakimś screenie w galerii na tej stronie o NFS. W sumie nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie. Stare muscle cary były jakieś takie... no fajniejsze, miały charakter. Te nowe zaś coraz bardziej przypominają rodzinne sedany. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No panowie story line z dnia otwartego EA The story line of the game is picked up by you trying to “escape” Cross in a quick drift session down a canyon. Sadly you run into some issues and then have to basically start over, same scenario as in Most Wanted. This time though, you can either choose to start off your fun in one of three separate classes of vehicles. The three classes of vehicles in this edition of the game; Tuners, Exotics, and Muscle. It should be pretty obviously what these vehicles are for each one. Here is a quick update of some of the over 50 vehicles that are in the game: Oczywiście całkowity pewniak to nie jest ale chyba można ufać 10 odwiedzającym serwisom o tematyce NFS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) No tak każdy PC-towiec odliczał dni do niedzieli aby zagrac sobie w demo a tym czasem dowiadujemy sie wczoraj poznym wieczorem ze demo ma pojawic sie jednak pod koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika no extra! a na dodatek "wybrancy" w tym jakis małotal z gamespotu ktory sie nie ladnie sepleni popykuje sobie juz w demo carbona na swoim ps2 swietnie po prostu extra. Nie mamy ani dema carbona ani nawet dema td:u świetnie zapowiadajacy sie wrzesien :mur: :mur: :mur: :mur: żródło : http://www.needforspeed.pl/news.php Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez kaktusr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Chłopie we wrześniu to ty powinieneś zacząć grać w "szkołę", a nie w NFS'a ;] Specjalnie zrobili taki myk żebyśmy się uczyli :lol: A tak już na serio to głupio, że tak przekładają premierę demka ;] Zresztą ja i tak go raczej ściągać nie będę po tuning po raz 3 w wykonaniu EA już mnie nie ciągnie... No ale zobaczymy [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no tak... sie buja się ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Lanc o co ci chodzi ? bo wiesz w "szkołe" to ja juz dawno nie gram bo koncze studia i pracuje wiec wiesz glupie porównanie dałeś. Ja chciałem tylko wyraźić swoja złość ze producenci gier coraz częściej zapominaja o PC-towcach i liczą się tylko konsole, "podniecali" się na wszystkich stornach tą premiera dema pc a teraz o dziękuje konieć września a może najlepiej jak już full wersja wyjdzie ehh szkoda mi słów. Tak samo jak z TD:U premiera na x360 już 5 września w dodatku mają 2 demka a my nawet nie mamy screenów albo filmików z game-playu. Tym bardziej że producenci Test Driva którego na xa ukonczyli już bodajrze tydzień temu powiedzieli że skupiają się teraz ostro nad wersją PC i co ? jeszcze nawet żadnego screena nie mają? Jak tak dalej pojdzie to ujżymy TD:U na PC po nowym roku. Szkoda że jeszcze przez 8 miesięcy musze spłacać raty za Cyfrówke bo bym chyba się zdecydował na x360 ze względu na choćby właśnie TD:U czy np. nadchodzącego Gear Of War no i przedewszystkim ze względu na to że nie musze się wtedy martwic w jakich detalach mam odpalic Carbona aby sobie spokojnie Podriftować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ohoo juz...przkladania... ale wole poczekac dluzej i zeby byla dopracowana a nie jak MW ze sie w dziwny sposob tnie i trzeba kombinacje robic typu Alt+Tab i suwaki jakies posuwac i tak co 30 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No tak każdy PC-towiec odliczał dni do niedzieli aby zagrac sobie w demo a tym czasem dowiadujemy sie wczoraj poznym wieczorem ze demo ma pojawic sie jednak pod koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika no extra! a na dodatek "wybrancy" w tym jakis małotal z gamespotu ktory sie nie ladnie sepleni popykuje sobie juz w demo carbona na swoim ps2 swietnie po prostu extra. Nie mamy ani dema carbona ani nawet dema td:u świetnie zapowiadajacy sie wrzesien :mur: :mur: :mur: :mur: żródło : http://www.needforspeed.pl/news.php Akurat mnie to presunięcie nie dziwi bo oni najpierw mówią że wyjdzie we wrześniu nawet bez takich zamiarów, zawsze wydawali demo NFS-a prawie miesiąc przed premierą to i teraz wydadzą je na początku października. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 @kaktusr To nie było kierowane do ciebie ani do nikogo innego ;] Tak sobie napisałem dla jaj ;) A co do tego, że olewają PC to się z tobą zgodzę i tez mi się nie podoba, że dalej nie mamy demka TDU a konsolowcy już mają i do tego teraz demko Carbona nam przesuwają, a ludzie z PS2 demko już mają :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no nie..... znowu fiat... litości...ciiiii :P mam 50% Most Wanted i cały czas jezdze punto xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Właśnie sobie przypomniałem że czegoś nie powiedziałem :D konkretnie to tego że smoothie ( gostek od EA Games ) zapowiedział że w poniedziałek kolejna oficjalna lista aut, postaram się ją dodać jak znajde bo na EA forums jest straszny bajzel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jeżeli model jazdy będzie taki jak na tym filmiku z zawszonym i sepleniącym dzieckiem to chyba podziękuje. To w ogóle nie przypomina driftu tylko... ...sam nie wiem co. Ew jakieś krótkie slide'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jeżeli model jazdy będzie taki jak na tym filmiku z zawszonym i sepleniącym dzieckiem to chyba podziękuje. To w ogóle nie przypomina driftu tylko... ...sam nie wiem co. Ew jakieś krótkie slide'y. Mam takie pytanko? Ile masz latek, bo ja obstawiam na 13 a kumpel na 12. Rozumiem ze takimi tekstami leczysz kompleksy, bo ty sobie nie pograsz a On tak? :blink: I chyba nie wiesz na czym polega slide, ale to juz tak offtopowo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Uspokojcie sie chlopaki, bo moderka jeszcze, tymczasowo, zamknie temat, az do premiery gry, tak jak w przypadku tematu o Crysis. <_< Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeżeli model jazdy będzie taki jak na tym filmiku z zawszonym i sepleniącym dzieckiem to chyba podziękuje. To w ogóle nie przypomina driftu tylko... ...sam nie wiem co. Ew jakieś krótkie slide'y. A ty wiesz co to drift ? to że oglądałeś FnF TD nie znaczy że już wiesz <_< to co widziałem na filmie bardziej przypominało drift niż to co jest w U1 i U2 bo w NFS:C można utrzymać boka nawet za pierwszym razem jak na filmie i tak wygląda prawidłowy drift a w U2 to chodziło jedynie oto żeby rozpędzić się ile wlezie i dać krótkiego boka, w U1 na necie to już nieco lepiej wyglądało ale trzeba było odpowiednio przerobić wóz. Uspokojcie sie chlopaki, bo moderka jeszcze, tymczasowo, zamknie temat, az do premiery gry, tak jak w przypadku tematu o Crysis. dry.gif Albo tak jak MW 3 razy :lol2: Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Shiningami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam takie pytanko? Ile masz latek, bo ja obstawiam na 13 a kumpel na 12. Rozumiem ze takimi tekstami leczysz kompleksy, bo ty sobie nie pograsz a On tak? :blink: I chyba nie wiesz na czym polega slide, ale to juz tak offtopowo :lol: Tak tak. Dokładnie tak. Irytuje mnie to, że jakieś dziecko nagrywa filmik dla GameSpotu, przechwalając się przy tym, że ma już wersję demo. Powiem więcej - on śpiewa nie wiem po jasną cholerę. A to, że sepleni zostawie bez komentarza. Nie wiem co Cię tak poruszyło. To jakiś twój znajomy czy co ? :blink: A może nie podzielasz mojego zdania, że EA leci w kulki przekładając premierę dema bez powodu a udostępniając ją konsolowcom ? Jeszcze raz - dla mnie to chamstwo żeby tak wyrobić Pecetowców i jeszcze nie podać przyczyny takiego machlojstwa... A może to odwet za to, że Crysis nie będzie oddawał wszystkiego na konsoli co zobaczymy na PC ? No nic. W każdym razie należy poczekać na PRAWDZIWą premierę dema. Shiningami - jak chcesz zobaczyć prawdziwy drift na PC to zapraszam do gry w Live For Speed albo rFactor. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Wy wszyscy jestescie siebie warci, o wielcy driftowcy :lol: a tak na prawde tylko ja wiem co to ReAl DrIfT. Jaki odwet? EA mialoby brac odwet na samym sobie? Przeciez jest wydawca Crysisa jak i NFSa. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jaka piaskownica się tu zrobiła :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Widziałem, że w necie pojawił się NFS Carbon - wersja PC oczywiście nielegalnie. Ma 3,4 GB. Myślicie, że to FAKE.. Ja osobiście już nie licze na Carbona tak jak liczyłem na Most Wanted. Komercja zniszczyła ten tytuł... kiedyś to były czasy. Teraz jest TDU :) Chciałbym aby ktoś zrobił takiego sima na którym mógłbym sobie pojeździć np. krajową A4. Wiecie, wyprzedzanie, inne samochody, zajazdy tak jak w realu. Taki mały test na prawo jazdy. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez LCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jeszcze raz - dla mnie to chamstwo żeby tak wyrobić Pecetowców i jeszcze nie podać przyczyny takiego machlojstwa... Shiningami - jak chcesz zobaczyć prawdziwy drift na PC to zapraszam do gry w Live For Speed albo rFactor. Jakto nie podając przyczyny ? Ja ją poznałem już przy demku MW, sam smoothie powiedział że najpierw dają gre konsolowcom z powodu większego popytu, wyczuli w tym lepszy biznes a on poprostu nieco ładnie to powiedział. BTW LFS i rFactor to raczej naciągany drift :wink: w GranTurismo 4 już mniej bo nawet przewidziano prawdziwe drftery taki jak Genki HKS czy Kei Office ale nie oto chodzi która gra lepiej to pokazuje tylko która lepiej odwzorowuje. Prawdziwy drift można zobaczyć w TVN Turbo czy też discovery channel ( nie żeby to był dlamnie wyznacznik ale przynajmniej sposób pokonywania zakrętów jest widoczny ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 a propos jeszcze dlaczego konsolowcy dostają wcześniej większość gierek... otóż. Rynek PC jest szacowany na 1mld $ a konsolowy chyba na 20/30 mld $ hmmm... reszte dopowiedzcie sobie sami, dlaczego połowa gier na pc w ogóle nie wychodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 skad masz takie informacje? wedlug Ciebie w takim razie na kazdego pecetowego gracza przypada 20 konsolowych? :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 skad masz takie informacje? wedlug Ciebie w takim razie na kazdego pecetowego gracza przypada 20 konsolowych? :D:D A raczej na kązdy wydany dolar przez PC-towca przypada 20 do 30 $ wydanych przez konsolowca :D NOWE INFO Edycja kolekcjonerska EA Store posted some first new information on the collector's edition of Need For Speed Carbon, here is a quote of what is posted: Quote: Exclusive Collector's Edition Content - Featuring three new cars, ten specially tuned cars, six new races, ten exclusive vinyl kits, and a bonus DVD containing behind-the-scenes footage on the making of the game. and after searching the site, its clearly obvious that the collector's edition will come out to these platforms: - PC (39.95$) - PS2 (49.95$) - XBOX360 (69.95$) Pre-order your copy now. Stay tuned... Duży film z NFS-PLANET.DE n case you havent noticed yet, it seems like our affiliate NFS-Planet has gotten their hands on a PS2 copy of Need For Speed Carbon, so they have uploaded a lenghty 20 minutes video at their video section. Quote: We have an exclusive NFS Carbon Video from our community member Brack. The video shows you 20 minutes long the PS2 demo of Need for Speed Carbon! It shows Autosculpt used on a Lamborghini Gallardo and a Circuit Race, where you can notice how similar NFS Carbon is to NFS Underground 2 and NFS Most Wanted. The second race is a Drift Race with a Chevrolet Camaro SS and at the end there is a Canyon Race with a Mitsubishi Lancer Evolution MR. Drivers: Team Circuit: Brack Drift: CrossOverWhite (C.O.W.) Canyon Race: Prozac Since we want to offer you best quality the video has 160 MB. You can download it in our movies-section. http://www.nfsplanet.com/nfsc_movies.php?lang=eng P.S Niech ADMIN mnie uprzedza jak usuwa posty poprzedników bo potem wyjdzie że robie duble post :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) JEST DEMO!!! http://www.megagames.com/news/html/demos/n...ostwanted.shtml Hehee zartuje :lol2: Co do gry, zapowiada sie fajnie, samochody nawet mi pasuja i ta nowa opcja tuningu też, ogólnie wypas,czekam na fulla :) tylko szkoda że demko za miech albo wiecej wyjdzie :-| . Edytowane 4 Września 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) JEST DEMO!!! http://www.megagames.com/news/html/demos/n...ostwanted.shtml Hehee zartuje :lol2: Co do gry, zapowiada sie fajnie, samochody nawet mi pasuja i ta nowa opcja tuningu też, ogólnie wypas,czekam na fulla :) tylko szkoda że demko za miech albo wiecej wyjdzie :-| . Gościu :D jeszcze jeden taki żart to chyba cie rozszarpie na strzępy ;] Ale tak na serio to już nawet tłuści amerykanie wiedzą że demko będzie gdzieś na początku października. Edytowane 4 Września 2006 przez Shiningami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...