[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Tak bo ma szerokie tylne światła, seryjne miały potrójne wąskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 po obejrzeniu jakie autka będą występowały w nowym nfs-ie aż chce mi sie już w niego zagrać i trochę się poślizgać po nocy :D. Ciekawe jak będzie się jeżdziło w drifcie tymi muscle car... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 po obejrzeniu jakie autka będą występowały w nowym nfs-ie aż chce mi sie już w niego zagrać i trochę się poślizgać po nocy :D. Ciekawe jak będzie się jeżdziło w drifcie tymi muscle car... Tak na poważnie to niechciał bym się czymś takim w życiu ślizgać. Musle cary ważyły coś około 2 ton tak średnio a i w jeździe po zakrętach to to one za dobre nigdy nie były nie mówiąc o tym, że prędzej byś się obrucił niż poślizgał ale to NFS więc realizmu raczej nie ujżymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Tak na poważnie to niechciał bym się czymś takim w życiu ślizgać. Musle cary ważyły coś około 2 ton tak średnio a i w jeździe po zakrętach to to one za dobre nigdy nie były nie mówiąc o tym, że prędzej byś się obrucił niż poślizgał ale to NFS więc realizmu raczej nie ujżymy. Yep, Muscle i Mopar są znane z tego że mają zero mocy z minimum 8 litrów i w ogóle nie skręcają a maksymalny skręt w drifcie to podstawa, to właśnie dlatego są wydłużane drążki kierownicze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 po obejrzeniu jakie autka będą występowały w nowym nfs-ie aż chce mi sie już w niego zagrać i trochę się poślizgać po nocy :D. Ciekawe jak będzie się jeżdziło w drifcie tymi muscle car... Wiesz w NfS to one sie beda slizgac jak tylko sobie zamarzysz, ale zeby to mialo cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia, zapomnij. Pisze tak, gdyz w twojej wypowiedzi widze nutke ciekawosci jak moze sie zachowywac muscle car w rzeczywistosci, w tej grze tego nie uswiadczysz. Jesli chcesz miec jako takie pojecie o prowadzeniu np. Mustanga (czy to w drifcie czy normalnie na torze) to wlacz sobie GTL, tam zobaczysz jak trzeba operowac gazem i kierownica, zeby cokolwiek z driftu wyszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wiesz w NfS to one sie beda slizgac jak tylko sobie zamarzysz, ale zeby to mialo cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia, zapomnij. Pisze tak, gdyz w twojej wypowiedzi widze nutke ciekawosci jak moze sie zachowywac muscle car w rzeczywistosci, w tej grze tego nie uswiadczysz. Jesli chcesz miec jako takie pojecie o prowadzeniu np. Mustanga (czy to w drifcie czy normalnie na torze) to wlacz sobie GTL, tam zobaczysz jak trzeba operowac gazem i kierownica, zeby cokolwiek z driftu wyszlo. http://video.google.com/videoplay?docid=-6...neral+lee+drift Stary i znany film :wink: Ślizgać to one się ślizgają ale takiej przyczepności jak japońskie to raczej nie mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 NFS zawsze był unreal (pomijając chyba 1 część) ale gdyby takiego muscle poddać diecie, wstawić części dające powiedzmy 500 koni to chyba powinny się jako tako śclizgać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Pogralem w demko na PS2. Dla mnie porazka. Framerate gdzies tak na poziomie 20FPS (po przelaczeniu na zderzak jest nieco lepiej) - a i tak potrafi zwolnic, drift w miare fajny - gdzies tak miedzy Outrunem (gdzie kompletnie nic nie trzeba robic, zeby driftowac) a Ridge Racer V (gdzie prawie nic nie trzeba robic, zeby driftowac), kanion fajny, bo mozna wypasc i koniec wyscigu. Na pewno nie kupie pelnej wersji ;) Panowie z EA probuja i probuja, ale nadal do Burnouta im daleko (nawet do drugiej czesci - zarowno graficznie jak i widowiskowo). Ot, kolejny odcinek serialu. Mogloby sie to nazywac NFS Most Wanted Underground. Demko jest w najnowszym PS2OM UK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaraz sciągne i obadam. Chociaz NFSy lepiej prezentuja sie na piecu to lepszy rydz niz nic ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Pewnie sie podjaram na dwa dni ta gierka. Juz widze to samo co ostatenie 3 czesci. Nie pomoga nawet swietne samochody. Gdzie te piekne krajobrazy lazurowego wybrzeza, gdzie mozna pruc o swicie patrzac na wschodzace slonce. Nawet za HP2 mi sie teskni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Pogralem chwilke i moge powiedziec to i owo. Sterowanie w drifcie jest zalosnie zle, w ogole nie ma co porownywac tego z u2 do tego ktorego oferuje carbon. Po za tym gierka oferuje wiesniacki tjiuning jak zwykle.... i nic nowego. Mam wrazenie ze gram w kolejnego udergrałda. Nic ciekawego, pazurkow na to ostrzyc nie warto. Gra chodzi i wyglada okropnie na konsolce ale co tam 8] Mam tez ciutke fotek z TV ale jakosc jest zła ;] BTW trudno sie gra i robi fotki naraz ;]]]] Edytowane 8 Września 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-6...neral+lee+drift Stary i znany film :wink: Ślizgać to one się ślizgają ale takiej przyczepności jak japońskie to raczej nie mają. Ja pamiętam że w TV mówili ( chyba TVN Turbo ) że każdy nawet dzisiejszy Charger Lee był przerabiany do driftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Pewnie sie podjaram na dwa dni ta gierka. Juz widze to samo co ostatenie 3 czesci. Nie pomoga nawet swietne samochody. Gdzie te piekne krajobrazy lazurowego wybrzeza, gdzie mozna pruc o swicie patrzac na wschodzace slonce. Nawet za HP2 mi sie teskni. Nowy Outrun :lol2: Ja czekam na nowego Test Drive....moze akurat bedzie to to czego oczekuje po wyscigach(do dzis nie znalazlem lepszej od NFS-P2000 , F1-99_02 oraz MotoGP3URS). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Widzieliscie tego wariata? :-P klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Widzieliscie tego wariata? :-P klik nierowno pod sufitem ma koles - zdecdowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Widzieliscie tego wariata? :-P klikma skilla w jezdzeniu :D btw. znalazł sie debil ktory podnieca sie Tokyo Drifftem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 ma skilla w jezdzeniu :D btw. znalazł sie debil ktory podnieca sie Tokyo Drifftem Wedlug mnie wcale sie nie podnieca Tokyo Driftem, drift narodzil sie w Japonii i ma tam dluga historie, nie trzeba tam Hollywoodzkich filmow, aby podniecac sie driftem. Sadze ze Tokyo Drift jest kupa smiechu dla tamtejszych kierowcow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Wedlug mnie wcale sie nie podnieca Tokyo Driftem, drift narodzil sie w Japonii i ma tam dluga historie, nie trzeba tam Hollywoodzkich filmow, aby podniecac sie driftem. Sadze ze Tokyo Drift jest kupa smiechu dla tamtejszych kierowcow. A żebyś wiedział , w ameryce już od dawna się śmieją z FnF u nas też bo SR wygląda w rzeczywistości zupełnie inaczej ;] Btw dobry koleś ale kiedyś miałem film jak dwóch japońców w RX-7demkach gen 1 robili we dwóch drift po takich górskich krętych drogach też podczas ruchu ulicznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Wow to i widziałeś. Tych filmów jest mnóstwo, w nocy, w dzień na drogach w mieście, w górach poprostu mnóstwo. Chcecie zobaczyc jak powinna wygladać fizyka gier samochodowych zapraszam na serwery gry LiveForSpeed LFS sciagać demko i zobaczymy mistrzowie driftu :lol2: Edytowane 9 Września 2006 przez Ras1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Wow to i widziałeś. Tych filmów jest mnóstwo, w nocy, w dzień na drogach w mieście, w górach poprostu mnóstwo. Chcecie zobaczyc jak powinna wygladać fizyka gier samochodowych zapraszam na serwery gry LiveForSpeed LFS sciagać demko i zobaczymy mistrzowie driftu :lol2:NFS - na dzień dzisiejszy poprostu samochodówka + tuning LFS - symulator jazdy samochodem, który nie ma sobie równych Więc co tutaj porównywać ? A swoją drogą to ja z chęcią podriftuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 LFS - symulator jazdy samochodem, który nie ma sobie równych Niby dlaczego nie ma sobie rownych, jest kilka porzadnych symulatorow: GTR, GTL, GPL, F1C, rFactor to tylko niektore z nich. Co do NFS, to niezbyt duzo autek bedzie, patrzac z perspektywy TDU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ja gram wszystkimi autkami :] FZR jest konkretny nie potrafię 2 okrązeń nim zrobić i opony martwe :D No i kochany BMW sauber. Ehh idę greć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ja bym zagrał w LFS gdyby były prawdziwe samochody, jak możecie stwierdzić że samochód zachowuje się realistycznie skoro one nie są realistyczne a wy ( oczywiście nie wszyscy bo są tu osoby z prawkiem :D ) nie prowadziliście samochodu, już nie mówiąc o prędkościach rzędu 200km/h. W Most Wanted po to dali opcje tuningu żeby sobie dostosować samochód, jak się trzyma drogi to przestawcie aerodynamike i zawieszenie - proste prawda ? Fizyka potrafi zaskakiwać i takim arbuzem można zrobić dziure na wylot samochodu ( kto oglądał Monster Garage z działem pneumatycznym ten wie o czym mówie ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 W Most Wanted po to dali opcje tuningu żeby sobie dostosować samochód, jak się trzyma drogi to przestawcie aerodynamike i zawieszenie - proste prawda ? :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: PSO 6. // Crosis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ja bym zagrał w LFS gdyby były prawdziwe samochody, jak możecie stwierdzić że samochód zachowuje się realistycznie skoro one nie są realistyczne a wy ( oczywiście nie wszyscy bo są tu osoby z prawkiem :D ) nie prowadziliście samochodu, już nie mówiąc o prędkościach rzędu 200km/h. W Most Wanted po to dali opcje tuningu żeby sobie dostosować samochód, jak się trzyma drogi to przestawcie aerodynamike i zawieszenie - proste prawda ? Fizyka potrafi zaskakiwać i takim arbuzem można zrobić dziure na wylot samochodu ( kto oglądał Monster Garage z działem pneumatycznym ten wie o czym mówie ). Są prawdziwe ale marki są pozmieniane bo LFS nie ma licencji na większość marek... Ja w autach z LFS'a rozpoznałem Porshe, BMW, Mini Morisa, Fiata Punto (chyba?) i wiele innych. Co do NFS'a to mamy tam różnych marek od metra i to jest jeden z kilku powodów jego popularności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Demko Carbon'a ma się ukazać już w tym tygodniu :), do dyspozycji będziemy mieć trzy samochody, ale nie będą to na pewno Exotic - Gallardo, Import - Lancer, Muscle - Camaro SS, które były dostępne w demku z Games Convention. nowy filmik Download pokazano również dwa nowe wozy Koenigsegg CCX i Nissan 240 SX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 No i wreszcie demko sie pojawi :) Fajnie że dali nissana 240 sx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Koenigsegg CCX - :] prawie zabił Stiga z Top Geara - będzie ciekawie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 no to fajnie :) Koenigsegg CCX - ciekawe czy bedzie z spoilerem czy bez ;) wiadomo juz dokładniej kiedy pojawi sie demo na pc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) http://www.nfsunlimited.net/news/media.jpg < dla fanatyków A filmik nie działa. @cavarr - Była mowa że będzie blisko października a mamy raptem połowe września. EDIT - Sorry dudes, no can do on the audio clips just, although you should see a demo real soon that will have three new cars in it. Might even be out already... No sorry cavarr ale kiedy smoothie ostatnio tak mówił to na demo czekaliśmy ze 2 tygodnie jak nie lepiej, nie bądź naiwny :D. Edytowane 17 Września 2006 przez Shiningami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...