[Shinigami] Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) To może skriny? Postaram się ale narazie walcze z windą bo kumplowi format robiłem. Nie przesadzaj. U1 jeszcze był fajny chociaż nie ten klimat już... Ale zawsze coś :) No jak pierwszy raz zaczołem ciąć w U1 to był klimat :) Ale miasto było dość nudne, takie bez życia. Cavrr dobrze że obaj zajmujemy sie newsami sam chyba bym nie nadążał na bierząco :) No ja piernicze Need for Speed: The Island will allow you to drive with tuned cars around the idyllic island. You can have up to 15 computer-controlled opponents or you drive in network mode against seven human opponents. Additionally it should contain a free-roaming mode, where you can drive on the 1,600 km long street system. NA PRAWDE ZACZYNAJĄ SOBIE GRABIĆ BO ROBIĄ KOPIE TD:U Edytowane 20 Września 2006 przez Shiningami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 walczyłem z tym nfsem od niedzieli i tylko tyle dało mi się uzyskać :unsure: NFS Carbon: Soundtrack Powiem szczerze ;) żadnego wykonawcy z powyższej listy nie znam :lol2: Cavarr? jak to odpaliłeś bo jakoś nie mogę nawet do menu dojść. Zatrzymuje się na początku filmiku z napisem EA i koniec. Dalej nie idzie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 eeee czemu ni ma Yellowcarda? xD czemu tylko w jednej grze był yellowcard? buuuuuuuuu...Bo NFS to nie Flatout ;] Swoją drogą panowie z EA mogli by wziąć przykład od programistów FO2 i zoptymalizować NFS'a tak jak jest zoptymalizowany Flatout xD @kojak_ct Może masz za słabego kompa ? :D I emu nie daje rady [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Spox. Komp daje rade ale nie ma narazie szansy odpalenia tego na PC ponieważ jest sporo błędów. Problemem była łatka, której u mnie nie było. Musiałem ją stworzyć i poszło ale tylko do menu wyboru samochodu. ;) Pozdro Edytowane 20 Września 2006 przez kojak_ct Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Cavarr? jak to odpaliłeś bo jakoś nie mogę nawet do menu dojść. Zatrzymuje się na początku filmiku z napisem EA i koniec. Dalej nie idzie. ;)dla tych co nie mogą sobie poradzić z frezem logo: zassać plik http://rapidshare.de/files/32491040/logocarbon.rar rozpakować i skopiować do katalogu pcsx2\patches\ Edytowane 21 Września 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Niestety czasem nawet dobry konfig krzaczy ale macie, nadal szukam przyzwoitych http://img110.imageshack.us/my.php?image=demo1av3.jpg http://img457.imageshack.us/my.php?image=demo2wq0.jpg http://img110.imageshack.us/my.php?image=demo3xs8.jpg http://img110.imageshack.us/my.php?image=demo4qk8.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Apropo dema na PC, to zapewne ukaże się, podobnie jak to było w przypadku MW, dwa tygodnie przed oficjalną premierą gry, czyli w połowie października. Edytowane 21 Września 2006 przez dem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) ludzie z EA w wywiadach mówili, że demo ma się ukazać dużo wcześniej niż miało to miejsce przy Most Wanted (może chodziło im o ps2), zobaczymy :? nowy trailer przedstawiający Drift Download więcej blura to chyba już nie mogli dać :lol2: koleś za kierownicą tej Supry wymiata Edytowane 21 Września 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Blur blurem ale jaki spadek FPSów jest na niektórych zakrętach... Mam nadzieję, że to na PC będzie poprawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Blur blurem ale jaki spadek FPSów jest na niektórych zakrętach... Mam nadzieję, że to na PC będzie poprawione. Pewnie tak jak ostatnio sterownikami ze strony producenta :) bo patche EA są BLE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A jak wybrać samochód? Wciskałem wszystkie przyciski na padzie i niestety nie chce się gra odpalić. Wszystko to oczywiście z ciekawości bo pograć to na tym wogóle nie idzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A jak wybrać samochód? Wciskałem wszystkie przyciski na padzie i niestety nie chce się gra odpalić. Wszystko to oczywiście z ciekawości bo pograć to na tym wogóle nie idzie :) Pada se skonfiguruj cfaniaku :) możesz uzyć zwykłego pada albo klawy jak ci wygodniej a tych screenów z rusUportal nie moge wyszukać bo nie wiem jak jest po rosyjsku archiwum nowości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 ludzie z EA w wywiadach mówili, że demo ma się ukazać dużo wcześniej niż miało to miejsce przy Most Wanted (może chodziło im o ps2), zobaczymy :? nowy trailer przedstawiający Drift Download więcej blura to chyba już nie mogli dać :lol2: koleś za kierownicą tej Supry wymiata "Realizm" driftowania jak w burnout 3 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ja bym tego nawet nie nazwał driftem :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 lepiej, żeby drift był przyjemny, niż ultrarealny bo sobie 80% dzieciaków nie pogra (ja właściwie znam tylko teorię, teorii driftu - jak wykonać, w jakimś symulatorze pewnie bym nie zrobił :] ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 OMG, co za gra ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ja sie chyba zamieniam w jakieś ELO dziecko neostrady bo i tak mam ochote w to zagrać nawet wiedząc że znudzi mi się jak MW czy coś jest ze mną źle ? A może poprostu chce zaspokoić swoje dwie podstawowe potrzeby 1 Pojeździć czymś wypasionym jak Lamborgihni 2 Wykreować jakiś fajny wozik ( w NFSU2 tylko to mnie trzymało przez rok przy grze :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 a demka dalej nie ma :/ szkoda gadac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Właśnie sobie przesłuciach!e OST'a z Carbona... Przesłuchałem 50% kawałków i na razie jak dla mnie to jest to najgorszy podkład do NFS'a jaki kiedykolwiek powstał... W U1 było znośnie, U2 już gorzej, MW - parę kawałków ciekawych, reszta dno... Carbon - dno :mur: EDIT: Przesłuchałem całość. 1 kawałek jest średni (Wolfmother - Joker and the Thief), reszta jak dla mnie nie powinny się w ogóle znaleźć w soundtracku... :mur: Edytowane 23 Września 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Też dorwałem się do soundtrack'a i mówie wam... Takiego syfu dawno nie widziełem :/ Przecież to sie nadaje to podkładu w M jak Miłość albo Na Wspólnej a nie do NFS'a :(( Dla takiej muzy jak była w U1,U2 czy MW grałem w nfs'a pomimo wiejskiego tuningu ale to będzie masakra ... Wiejski tuning + szczeniacki drift + syfna muza = NFSC. Dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Też dorwałem się do soundtrack'a i mówie wam... Takiego syfu dawno nie widziełem :/ Przecież to sie nadaje to podkładu w M jak Miłość albo Na Wspólnej a nie do NFS'a :(( Dla takiej muzy jak była w U1,U2 czy MW grałem w nfs'a pomimo wiejskiego tuningu ale to będzie masakra ... Wiejski tuning + szczeniacki drift + syfna muza = NFSC. Dziękuje. Gra ma być jak film akcji FnF Tokio Drift... tak samo sztuczna, plastikowa, głupia i beznadziejna? Dzieciaki będą w zachwycone! PS Na TV Hyper nadziałem się wywiad z panem z EA robiącym NFSa Carbon ponoć muzyka im się nie podobała w poprzednich częściach i teraz wiele kawałków zostało skomponowane pod gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Gra ma być jak film akcji FnF Tokio Drift... tak samo sztuczna, plastikowa, głupia i beznadziejna? Dzieciaki będą w zachwycone! PS Na TV Hyper nadziałem się wywiad z panem z EA robiącym NFSa Carbon ponoć muzyka im się nie podobała w poprzednich częściach i teraz wiele kawałków zostało skomponowane pod gre. No to wszystko wyjaśnia ;> Jaka muza taka gra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 taka jest prawda, gra mam przynosic zyski, a wiecej jest małolatów "dzieci neo" szukających wrażeń i jacy to oni są elo p.s brakuje mi w tym sound trucku jakis lerek i nowator.... <lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Soundtrack lezy i kwiczy :? Może ze 3 piosenki mogą być, ale reszta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 @Ludwiczek Soundtrack z Tokyo Drift VS Soundtrack z Carbona to tak jak nieba a ziemia :| Coś czuję, że jak zagram w tą grę to music będzie OFF... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Widzicie co sie dzieje, my poprostu wyrastamy juz z gierek, taki NFS jest robiony właśnie dla dzieci neostrady dla ludzi w wieku od 12-do góra 15 lat :) , my 17-18-20 latki juz wymagamy wiecej, lepszej muzy, grafy, realizmu itp a wiadomo że jak programisci by robili tego nfs skierowanego własnie dla nas starych wyjadaczy to by wyszedł symulator :-P. Edytowane 24 Września 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Zastanawiam się czemu mają służyć te wypowiedzi większość z nich sprowadza się do stwierdzenia "nie zagram bo to dla małolatów" tylko po co pisać w temacie o grze takie p.ierdoły nie chcesz grać nie udzielaj się na temat gry i nie obrażaj ludzi którzy grają/będą grać w NFS-a jaki on by nie był. Nikt nigdy nie oczekiwał od NFS-a że będzie symulacją gra jest taka jaka jest i będą grali w nią Ci którzy chcą, że jest wieśniacki tuning ok, ale niektórzy może tego chcą i ta gra jest właśnie do nich kierowana i tak pewnie kupi ją spora liczba osób, a Ci co dzisiaj się mówią że gry nie ruszą i tak pewnie zagrają i pograją przynajmniej parę wyścigów bo ciekawość ludzka nie zna granic. Nie jestem fanatykiem NFS-a ale denerwują mnie już te wypowiedzi że grają w to tylko dzieci neostrady. Edytowane 24 Września 2006 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Eee... Jakie wy problemy znajdujecie. W pierwszego undergrounda wszyscy jakoś grali z wypiekami na twarzy :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Oczywiscie, ze kazdy w to gra. Jednak miec zdanie o grze mozna miec prawda ? Jezeli Undergrounda, Undergrounda2 i Most Wanted gralem to moge miec o nich jakas opinie. Glupio by wygladalo jakbym w gre nie gral i jej nienawidzil po samych opiniach w necie :P Inna sprawa jest to, ze ani jednej z tych gier nie przeszedlem w 50% bo po prostu nie potrafie katowac swojego ciala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Zastanawiam się czemu mają służyć te wypowiedzi większość z nich sprowadza się do stwierdzenia "nie zagram bo to dla małolatów" tylko po co pisać w temacie o grze takie p.ierdoły nie chcesz grać nie udzielaj się na temat gry i nie obrażaj ludzi którzy grają/będą grać w NFS-a jaki on by nie był. Nikt nigdy nie oczekiwał od NFS-a że będzie symulacją gra jest taka jaka jest i będą grali w nią Ci którzy chcą, że jest wieśniacki tuning ok, ale niektórzy może tego chcą i ta gra jest właśnie do nich kierowana i tak pewnie kupi ją spora liczba osób, a Ci co dzisiaj się mówią że gry nie ruszą i tak pewnie zagrają i pograją przynajmniej parę wyścigów bo ciekawość ludzka nie zna granic. Nie jestem fanatykiem NFS-a ale denerwują mnie już te wypowiedzi że grają w to tylko dzieci neostrady. Zgadzam się z tobą ja napisałem tylko jak jest, lubie serie NFS i w Carbona napewno zagram :). Edytowane 24 Września 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...