Lanc Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Tirówka z chromowanymi felgami 60' + vinyl + nitro i by była jazda :lol: :]] Co do Online to fajnie że coś robią, nie fajnie że dopiero teraz :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Tirówka z chromowanymi felgami 60' + vinyl + nitro i by była jazda :lol: :]] Co do Online to fajnie że coś robią, nie fajnie że dopiero teraz :mur: w tym był mały podtext :D nie o to mi chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 KAMILcom - Modelke masz i jeszcze Ci mało no bez kitu :D A wiecie co mnie zastanawia...photo mode w online. Jedziemy jedziemy a tu nagle komuś się fotki zachciewa :) albo speedbraker online :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 osobiście lubie pograć w NFS MW i U2 żeby sobie tylko po mieście pojeździć powinni dodać jakieś tirówki czy coś do tego carbona :lol: Tirówki to masz na autostradzie i nie trzeba ich nigdzie dodawać ;> Ja mam nadzieje, że nie będzie tych słynnych zwiech znanych z MW bo to było ostro wkurzające... A czy EA wytłumaczyło dlaczego Carbon ma mieć wymagania prawie jak Crysis a grafikę rodem z U2 ;> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) P.S Nie rozumiem jak wy morzecie stwierdzić że coś jest sim skoro są nie prawdziwe samochody i nie jechaliście nigdy z takimi prędkościami konkretnymi samochodami, przez konkretne rozumiem prawdziwe Toyota Supra, Ford Mustang, Subaru Impreza. Odrazu mówie że to nie znaczy że jeździłem Subrą czy Imprezą ale nie rozumiem "Jak to działa ?"No wiesz akurat mnie zdarzyło się katować przygotowanego do wyścigów (nie mylić z tjuningowanym) 126p. który jak wiadomo jest fiatem 600 po face liftingu, który to samochód jest w grze GT Legends w wersji sportowej abarth i mogę śmiało powiedzieć że oba pojazdy prowadzą się w bardzo zbliżony sposób, podejrzewam że różnice można by zniwelować spokojnie nastawami. Także robiąc swoje 60.000Km coprawda słabym FWD, dowiedziałem się trochę jak zachowuje się samochód. Co do dyskusji na temat sterowania to najlepsze do sterowania w NFSach są: NFS Porsche - Kierownica z ff NFS U/U2 - gamepad NFS MW - klawiatura NFS Carbon - przycisk "power" na obudowie ;) Edytowane 3 Października 2006 przez M4TEUSZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 widzieliście to - http://video.google.pl/videoplay?docid=761...07848&q=nfs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Tak widzieliśmy ja mam lepszą propozycje http://www.worthdownloading.com/download.p...038&id=8893 http://www.worthdownloading.com/download.p...038&id=8894 http://www.worthdownloading.com/download.p...038&id=8895 I sylwetka crossa http://media.xbox360.ign.com/media/826/826964/vids_1.html As already stated here there is something more to tell you about the onlinemode of Need for Speed Carbon. There will be two new modes for online racing, called Pursuit Tag and Pursuit Knockout: In "Pursuit Tag" the player has to escape from up to seven police cars. If you escape within one minute, you get the maximum points and change your role from the hunted to the hunter. This mode takes place in the free roaming world. "Pursuit Knockout" is a mode which is quite similar to the K.O.-mode of NFS Most Wanted. The gaming concept guarantees quite some action: Up to eight players can participate on one race. The last one gets knocked out each round and turns automatically to a police car and can pursuit the other drivers and have to damage them as much as possible. Each round the number of police cars gets higher until only one driver is left, who has to escape from the police two more rounds until he's declared as the winner. Good knowledge of the tracks is the A and O in the game, because the players who are acting as the police can block the roads with their cars. The normal players can only use the regular track, but the cop cars can use shortcuts and drive through track areas which are closed to the others. Which one of the three police cars you get (Rhino, Cruiser or Corvette) depends on the level of your own car. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 No fajnie ale... My chcemy demo !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 na X360 demko sie juz ukazalo, ciekawe kiedy PC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 ogólnie podsumowując - PC jako platforma do gier ROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 To demko na X360 to ponoc jedna z wiekszych kaszanek roku. Grafa jakby zywcem przeniesiona z PS2 (tekstury, modele samochodow) i wszechobecny blur majacy imitowac poczucie predkosci :| Ja nie zasysam tego syfu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 To czyli jednak nie mialem zlego dnia , tylko to co zassalem z marketplace jest przez wszystkich uwazane za gniota... :lol: Powiem tak : zassalem , wlaczylem dalem race , pol okrazenia , zmienilem z wielka nadzieja na drift , pol okrazenia , wylaczylem... Po prostu tragedia... Ze juz nie wspomne o tym , ze gra chrupie gorzej niz San Andreas a graficznie wyglada po prostu okropnie... :? "Kup Pan konsole i nie martw sie Pan o framerate" ta.. :lol: :mur: Ja juz nie wiem czy rynek gier az tak bardzo sie stoczyl , ze juz nie bedzie tytulow w ktore nawet na konsoli bedzie mozna z przyjemnoscia pograc ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Zapomniales ze to twor EA, oni zawsze byli mistrzami optymalizacji :lol: musisz kupic lepsze bebechy do konsoli i wiekszy tv :lol2: Edytowane 5 Października 2006 przez Plusk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Chyba łyknąć aspirynę wódką. Grafika Ci się spodoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) no co w tym dziwnego, jak na EA przystało trzeba przez kilka lat ciągnąć ten sam silnik, dodali kilka efektów, zwiększyli tekstury i się engine zapchał :lol: LOL po prostu ręcę opadają jak widzę produkcje tej firmy :D żeby zje**ć kod w ten sposób, aby gra cieła na X360 to trzeba mieć nieprzeciętne umiejętności :rolleyes: Edytowane 5 Października 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 no co w tym dziwnego, jak na EA przystało trzeba przez kilka lat ciągnąć ten sam silnik, dodali kilka efektów, zwiększyli tekstury i się engine zapchał :lol: LOL po prostu ręcę opadają jak widzę produkcje tej firmy :D dokładnie i to nie tylko NFS ale również Fifa ... to jest polityka EA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Lenistwo, a nie polityka :lol:. Chyba to sie im oplaca ;] w du.pie maja to, czy gra chodzi dobrze czy nie, wazne ze sie sprzedaje. Edytowane 5 Października 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Lenistwo, a nie polityka :lol:. Chyba to sie im oplaca ;] w du.pie maja to, czy gra chodzi dobrze czy nie, wazne ze sie sprzedaje. napewno jak by mieli zrobić nowy silnik to by musieli wydać kupe kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Nich nie przesadzają z ta pewnością siebie, będą tak postępować dalej to stracą klientów i ich kasę, a jak to się stanie może wtedy wezmą się do roboty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Nich nie przesadzają z ta pewnością siebie, będą tak postępować dalej to stracą klientów i ich kasę, a jak to się stanie może wtedy wezmą się do roboty :)Info nie z tej gry, ale o czymś świadczy Znakomitą sprzedażą w momencie premiery gry FIFA 07 może pochwalić się jej producent i wydawca, Electronic Arts.Oszałamiający sukces najnowsza edycja piłkarskiej sagi Elektroników odniosła na terenie Wielkiej Brytanii. Najlepszy debiut tytułu firmy tego roku, najlepiej sprzedająca się gra z serii oraz najszybciej kupowany tytuł na konsolę PlayStation 2 to jedne z osiągnięć gry na wyspach.Dodatkowo jest to siódma z kolei najlepiej sprzedająca się gra w Anglii, zaraz po poprzedniej edycji FIFY. I to chyba na tyle jeśli chodzi o lenistwo EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 to nie lenistwo EA tylko głupota hajsiastych wyspiarzy ;) (nie zebym kogoś obrażał ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 to nie lenistwo EA tylko głupota hajsiastych wyspiarzy ;) (nie zebym kogoś obrażał ;))wiesz ale takie dzieci po 11 czy 12 lat muszą zagrać w nowego NFS'a bo to jest szpan dzieci grają starzy płacą - taka jest polityka EA po co zmieniać silnik graficzny i pracowac nad optymalizacja skoro można zrobić wszysko tanio a sprzedaż i tak nie spadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 wiesz ale takie dzieci po 11 czy 12 lat muszą zagrać w nowego NFS'a bo to jest szpan dzieci grają starzy płacą - taka jest polityka EA po co zmieniać silnik graficzny i pracowac nad optymalizacja skoro można zrobić wszysko tanio a sprzedaż i tak nie spadnie Kto płaci ten płaci [; Może ktoś założy osobny temat do najazdów na EA Games bo tutaj się małe ot zrobiło :] Niestety pokolenie naszych rodziców jest takie jakie jest ale przyszlość widzę tak: "Mamo mamo kupisz mi nowego NFS'a ??" "Nie synku bo ma zrąbany silnik graficzny i za duże wymagania" "No a może fife 2014 ?" "Też nie bo to w dalszym ciągu gra dla dzieci neostrady a nie zapominaj, że mamy chello synku" Ciekawe jak będzie wyglądała fabuła w Carbonie... Bo w MW z założenia miało być zdobycie pierwszego miejsca na liście Most Wanted a tutaj ? "Zostań najlepszym Drift King-Kongiem w mieście..." <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 napewno jak by mieli zrobić nowy silnik to by musieli wydać kupe kasy I by nie pracowali przez ledwie rok nad grą. Ale patent z silnikiem był przerabiany już przy NFS 3,4 i 5. Szóstka jakoś się tam różniła, potem pokazał się U1 z refleksami i innymi bajerami. wiesz ale takie dzieci po 11 czy 12 lat muszą zagrać w nowego NFS'a bo to jest szpan dzieci grają starzy płacą - taka jest polityka EA po co zmieniać silnik graficzny i pracowac nad optymalizacja skoro można zrobić wszysko tanio a sprzedaż i tak nie spadnie Oczywiście myślimy o szpanie na zasadzie "mam x%" a nie "kupiłem nówke nie używke za..." ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 a ja i tak chce juz demo ;p nie podoba mi sie polityka promocyjna EA - dema na rozne platformy powinny wychodzic jednoczesnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 no własnie, czekamy na demo PC. Zobaczyny jak tu sie "Elektronicy" (:lol:) spisza z optymalizacją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 to nie lenistwo EA tylko głupota hajsiastych wyspiarzy ;) (nie zebym kogoś obrażał ;)) OT: W Tesco Fifa07 jest za 25 funciakow. Minimalna placa za godzine pracy to 5.80. Srednie zarobki to ~8-10 Funtow/h. Za 3-4 godziny pracy nie kupilibyscie nowej Fify? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 OT: W Tesco Fifa07 jest za 25 funciakow. Minimalna placa za godzine pracy to 5.80. Srednie zarobki to ~8-10 Funtow/h. Za 3-4 godziny pracy nie kupilibyscie nowej Fify? ;) Po 3-4 godzinach jedzenie mi w głowie a nie FIFA, mistrzostwami świata się nie najem no chyba że na żywo bo tam są darmowe hot-dogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Po 3-4 godzinach jedzenie mi w głowie a nie FIFA, mistrzostwami świata się nie najem no chyba że na żywo bo tam są darmowe hot-dogi. To robisz przerwe na lunch, konsumujesz i zostaje Ci jeszcze na Fife ;) 25 Funtow w UK to rownowartosc mniej wiecej 30-40 (max!) PLN w polskich warunkach. Za 30 PLN nie kupilibyscie nowej Fify przy okazji zakupow w Tesco? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 ee a funt nie kosztuje ponad 5zl?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...