R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) po wpisaniu adresu co podal luki2 pojawilo sie ze jest plik (narazie leci 12kb/s LOL ) ;/ no wlasnie kucyk mialem to napisac tez ;o Edytowane 27 Października 2006 przez R.i.P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Tutaj się chat robi chłopaki O_o BTW Na nfsunlimited jakiś koleś dał zdjęcie wybuchu atomowego i mówi "to się może stać z serverem EA" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 haloooooo halooooooooooo na gamershell już jest demoooooooooo, a wy dalej swojeeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 hohoho ja juz demko mam od 30 minut, a wy dalej sdojeeeeeeeeeee :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 http://www.gamershell.com/news/33885.html Ssac z tad ;) I dawajcie screeny i opisujcie wrazenia chłopaki :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 haloooooo halooooooooooo na gamershell już jest demoooooooooo, a wy dalej swojeeeeeeee Czego ty chcesz ? Powiedziałeś to wlazłem tam i działa, zadowolony ? :rolleyes: hohoho ja juz demko mam od 30 minut, a wy dalej sdojeeeeeeeeeee :D Aj chłopaku denerwujesz nas :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 to sie wypowiadac tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=215899 :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) omfg, jeszcze zanim sie wbiłem na gamershell to serwery byly obciazone po 50%. Teraz juz trzy maja 100% lol juz 4 :D Edytowane 27 Października 2006 przez Plusk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Juz 10% i jak bylo 40-60KB/s tak juz idzie powyzej 60KB/s czyli max. mojego lacza(512kb/s) choc IDM wyciaga nawet 70-80, wiec wezcie sporbujcie IDM'em. LINK, z ktorego sciagam Jak cienko idzie to chyba jakies dupne lacza macie(nie mam na mysli szybkosci). Edytowane 27 Października 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Najbardziej aktualna lista serverów http://www.nfsunlimited.net/carbon/demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Instaluje... Wyskoczył błąd że chce Dx10 ?? WTF :/ Kurcze nie wiem czy się wyrobię bo do pracy zaraz wychodzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 oo u mnie coraz lepiej transfer 85-100 kb/s :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Instaluje... Wyskoczył błąd że chce Dx10 ?? WTF :/ Kurcze nie wiem czy się wyrobię bo do pracy zaraz wychodzę... hoho :D zobacz do tematu z demem, tam koledzie smiga na radku 9550 ~30fps oo u mnie coraz lepiej transfer 85-100 kb/s :-Pu mnie tak samo, dopchałem sie do Irleand Line na gamershellu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 proszę zamknąć temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 no i chu* nie zagram dzis, pradu braklo na 3minuty i nie mam jak zresumowac, a za 2h wylaze ;o takze ja stestuje dopiero rano :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...