methyl1test Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Płyta: Epox 9npaj-Sli Skoro ma być cicho i wydajnie to dalej upieram się przy huntkey http://zenfist.pl/pID/164.htm Proszę zerknąć - nic nie stracisz... możesz zyskać. O dyskach Samsunga jest dośc duży topic na forum. Chwalone są za szybką pracę i ciszę. Ja też lubię ciszę w komputerze dlatego wiem o co Ci chodzi. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Skoro ma być cicho i wydajnie to dalej upieram się przy huntkey http://zenfist.pl/pID/164.htm Proszę zerknąć - nic nie stracisz... możesz zyskać. No ale czy to nie za mało 350W na dzisiejsze czasy? tym bardziej że komp może w przyszłości zostać wzmocniony o lepszą kartę? Czy ten Tagan 420 U01 jest zły? Mam wersję 330W i poprostu jest bezgłośny. No ale może nie dyskutujmy o wyborze zasilacza, bo do tego jest inny dział. Chciałbym tylko jeszcze aby ktoś inny się wypowiedział i zaproponował coś odnośnie płyty głównej, a może jest ktoś kto jednak poleci złożyć zestaw na INTELU? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 On tylko na naklejce ma 350W, w rzeczywistości daje 400 i nawet więcej, na takim zasilaczu testowali podkręconego pentiuma na 6ghz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 On tylko na naklejce ma 350W, w rzeczywistości daje 400 i nawet więcej, na takim zasilaczu testowali podkręconego pentiuma na 6ghz.Skoro ma 400W to czemu tyle nie napisali na naklejce, mogli by wtedy drożej sprzedać - przecież to nie logiczne co piszesz!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 pomysl jeszcze raz i powtorz lub zmien zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 pomysl jeszcze raz i powtorz lub zmien zdaniePomyślałem przeczytałem parę razy i nie wiem o co Ci chodzi!? Skoro zasilacz opisany jest jako 350W, a w rzeczywistości ma 400W to po co producent kwalifikuje go jako 350W? Przecież musi go wtedy słabiej wycenić. Co innego jeśli moc 400W to moc szczytowa z którą zasilacz może pracować co najwyżej parę minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 huntkey ma 350 i 400w w ofercie jesli koszt produkcji jest taki, ze sprzedawanie go jako modelu jest oplacalne a wytrzymuje 400w non stop bez pierdniecia to czemu by go nie sprzedawac rowniez jako 400w ale juz drozej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nie znam się na tym ale wnisokuje, że te oba zasilacze tzn. 350 i 400 są takie same w/g Ciebie? Trochę to dziwne bo wtedy producent oszukuje klienta bo zamiast 400 może kupić za mniej 350, a i tak to te same zasilacze. No ale dobra nie ważne nie ma co się elektryzować, zasilacz to nie problem w moim przypadku. Ponawiam jeszcze pytanko o inne modele płyt głównych pod 939, a może pod intela coś jednak no i czy jest 7600GS z pasywnym chłodzeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 @Zubo Po co na siłę komplikować prostą sprawę? Poprosiłeśo pomoc - otrzymałeś ją. Konfiguracja jest dobra i nie wiem czy warto sobie robić mętlik w głowie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...