Tompior Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Co sadzicie o belinei 10 19 27?? Jest lepsza od benq fp91gp?? Bede na niej glownie gral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Co sadzicie o belinei 10 19 27?? Jest lepsza od benq fp91gp?? Bede na niej glownie gral więc belea powinna być lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ja bym się już raczej nie pchał w matrycę TN. Wg mnie lepsza jest PVA, a jak prześledzisz wątek o benqu to są tam info na temat zachowania się tego lcd w grach - ja uważam że gra się przyjemnie i smużenie nie przeszkadza, a też się go obawiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) benq nie ma PVA tylko Premium MVA :wink: P-MVA - świcące rogi/słabsze konty widzenia/mniejsze smurzenie (produkcja głównie AUO-Chiny byle tanio) PVA - ładne kolorki/szerokie konty/większe smurzenie(minimalnie) :) (głównie samsung-Byle gdzie :P ale dokładniej i drożej :) ) Edytowane 9 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Co sadzicie o belinei 10 19 27?? Jest lepsza od benq fp91gp?? Bede na niej glownie gral jesli chcesz dobry/tani/ładny/bardzo szybki monitor do gier na TN to polecam TEN: http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/70055 belki bym nie kupił bo nie lubie tej firmy :( czy benq 91gp byłby wystarczająco szybki dla Ciebie ? - tego nie wiem - musisz sam to ocenić, obie matryce TN i MVA mają swoje zalety/wady... Edytowane 10 Maja 2006 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...