wołek Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Witajcie nie moge poradzić sobie z taka sprawą: założyłem skrzynke na o2,tlen itp. i powiedzcie mi,bo za pioruna nie moge znaleść, gdzie tam jest KOSZ???... dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ja też nie mam. Chyba ukradli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 niema kosza z tego co się orientuje, kasujesz i koniec, kaplica amen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) to mnie pocieszyłeś... :lol2: ...wszedzie są a tam?.. edit: Lori mylisz sie! sciągałem poczte przez Outlok to wiadomości w koszu były...czyli gdzies tam sa :mur: Edytowane 9 Maja 2006 przez wołek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 No na o2 nie ma kosza, ale zawsze mozesz sobie utworzyc taki folder. A to ze sobie kasujesz w outlooku i one zostaja, to zanczy ze program przenosi je do wlasnego kosza, a nie kosza o2. Tak mysle. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 No na o2 nie ma kosza, ale zawsze mozesz sobie utworzyc taki folder. A to ze sobie kasujesz w outlooku i one zostaja, to zanczy ze program przenosi je do wlasnego kosza, a nie kosza o2. Tak mysle. Pozdrawiam. jak je skasujesz w Outlooku to juz ich nie masz :-P ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...