HUD Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ostatnio na allegro zobaczyłem te zasilacze sa one w dośc niskiej cenie tylko własnie jak u nich z napięciami? Szukałem troche na forum i wsumie nic ciekawego nie znalazłem. Czy dla mojego konfigu tacens 400W starczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 WIDZIALEM OSOBISCIE NIE POLECAM PRZEROSNIETE FEELE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Aerocool turbine power z innymi detalami, m.in. cichsze chłodzenie. Poszukaj coś o aerocoolu to będziesz wiedział co i jak. BTW w tegorocznej recenzji zasilaczy napewno się znajdą bo megapuls obiecał mi podzrzucic te zasiłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Dzięki za odpowiedź. Kiedy zrobisz tą recenzje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 pewnie gdzieś w okresie wakacyjnym, ale dużo zalezy od Romka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Jeżeli chcesz nieco zdjęć tego zasilacza wewnątrz, oraz mini recenzję zapraszam tutaj: http://zenfist.pl/pID/265.htm Więcej detali w nadchodzącym porównaniu zasilaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Dzięki za odpowiedzi. Czy model radix też wyłącza wentylatory podczas małego obciązenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Dzięki za odpowiedzi. Czy model radix też wyłącza wentylatory podczas małego obciązenia? Za tą cenę? ;) Układ kontroli wentylatorów, oraz odpowiednią do wyłączania wentylatora sprawność mają tylko modele z serii VALEO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Zenfist orientujesz sie moze jakie obroty ma wiatrak gdy przekroczy 170W ? Edytowane 16 Maja 2006 przez SlowsilVa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zenfist orientujesz sie moze jakie obroty ma wiatrak gdy przekroczy 170W ? Ale w którym modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ale w którym modelu? Tacens Valeo 460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 W momencie włączenia wentylator ma około 700 obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Jak ma sie głośnośc miedzy radixem a taganem 380 przy obciązeniu ok~270W? Valeo jest troche za drogi jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) poszukaj amacroxa na allegro Edytowane 17 Maja 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...