sandman00 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Sciagam film, sklada sie z dwoch czesci: Cd1, Cd2 po 700Mb sciagnaelo juz spora czesc pliku az nagle wylaczyli mi prąd!!! Wlaczam kompa i emula, a tu plik -Cd2 nieistnieje! Jest on w folderze Temp pod nazwa- 002.part , ale nie ma w emulu. Jak wkleilem linka do emula to chce sciagac od zera! Mieliscie podobne przypadki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 norma - czasami sie uda odzyskac a czasami nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandman00 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 czyli nic sie nie da z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 raczej małe szanse...ja tak miałem kiedyś ale w Azureusie, niestety trzeba było plik od nowa pobierać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Poszukaj w katalogu TEMP emula plików 002.part.met i 002.part.met.bak odpowiadających temu plikowi. Wystarczy usunąć plik 002.part.met i zmienić nazwę pliku 002.part.met.bak na 002.part.met. Po tych operacjach powinien w osiołku ponownie pojawić się częściowo ściągnięty plik ;) Edytowane 9 Maja 2006 przez Qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veXus Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) 1. Wylacz mulka 2. Wyrzuc plik 002.part.met z folderu Temp 3. Nazwe pliku 002.part.met.bak zmien na 002.part.met 4. Wlacz mula i zobacz czy pomoglo Ta metoda czasami skutkuje, ale nie zawsze. Jezeli nie pomoze to sa jeszcze inne wyjscia... Qrak69 uprzedziles mnie ;] Edytowane 9 Maja 2006 przez veXus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandman00 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Qrak, veXus Dzieki jestescie WIELCY :) Edytowane 9 Maja 2006 przez sandman00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 u mnie to nie pomoglo, czy jest jakis inny sposob zeby sie pojawil ponownie plik ktory sciagalem bo w Tempie te party sa jak najbardziej ale w emule nie :( prosze pomozcie bo sciagalem pliki ponad miesiac i dzisiaj brakowalo 40 minut do konca no i komputer sie zawiesil, musialem na twardo reset zrobic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 u mnie to nie pomoglo, czy jest jakis inny sposob zeby sie pojawil ponownie plik ktory sciagalem bo w Tempie te party sa jak najbardziej ale w emule nie :( prosze pomozcie bo sciagalem pliki ponad miesiac i dzisiaj brakowalo 40 minut do konca no i komputer sie zawiesil, musialem na twardo reset zrobic :mur: A masz standardowe, wybrane katalogi? W emule jak tak to zrób to co wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 A masz standardowe, wybrane katalogi? W emule jak tak to zrób to co wyżej. katalog temp mam normalnie w katalogu emule robilem tak 1. Wylacz mulka 2. Wyrzuc plik 002.part.met z folderu Temp 3. Nazwe pliku 002.part.met.bak zmien na 002.part.met 4. Wlacz mula i zobacz czy pomoglo Ta metoda czasami skutkuje, ale nie zawsze. Jezeli nie pomoze to sa jeszcze inne wyjscia... ale niec to nie dalo no i wlasnie chodzi mi jeszcze o te inne wyjscia screen z tego pliku ktory sciagalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jest jeszcze program do naprawy uszkodzoanych plików chyba nazywa sie DonkeyDoctor, jak on nie pomoże to już kaplica. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 DonkeyDoctor, jak on nie pomoże to już kaplica. :-| wlasnie, jest kaplica bo nie pomogl, zreszta wywalilem juz te pliki calkiem, dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...