Jooseeph Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 nie wiem dlaczego ale przewaznie nero psuje mi CD albo w 100% co sie zdaza najczesciej albo w srodku gdzies.. w poprzedniej wersji wszystko hulalo git.. co moze byc nie tak? moze bios nagrywarki albo cos? mam tylko 1 naped, jest na sleave podlaczona i na ostatnia koncowke tasmy podlaczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ale co się dziej bo z twojego opisu nic nie wynika, możę troche jaśniej. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 gdy nagrywam maxymalna predkoscia nagrywarki czyli 52x CD, programem nero 7 to mi psuje plyte :/ error w jakims procencie wyskakuje i koniec nagrywania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Żeby nagrać cd z prędkością 52x nagrywarki to płyta którą wsadzasz do napędu też musi mieć 52x, sprawdz czy dobre płyty wkładasz do nagrania z max prędkością, bo jak wsadzasz 48x do napędu 52x to fakt, moze się zje#$ać przy nagrywaniu z max. Edytowane 10 Maja 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 nie no CD sa 52x i nagrywarka tez :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.R.A.S.H Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Nagrywanie z maxymalną prędkością powoduje przeważnie złe nagranie płytki. Wina programu to raczej nie jest ^^ Problem powinno rozwiązać zmniejszenie prędkości nagrywania [trzeba sobie uzmysłowić, że z 52x mogą wynikać takie właśnie problemu]. Ewentualnie spróbuj innego programu niż Nero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...