Skocz do zawartości
kolumb84

Pomóżcie Wybrać Płyte Pod A64 3000 Na 939

Rekomendowane odpowiedzi

a z płyt Gigabyte??????? Czy one odstaja od tych które wymieniłeś??

Ja nie przepadam za Gigabyte i jej nie polecam. Kumpel ma Gigabyte K8N SLI i jest z niej nie zadowolony, mało stabilna, marne możliwości O/C(może kiedyś będziesz chciał się pobawić w O/C ;)) i ogólnie tych płyt nie polecam bo jak dla mnie są poprostu słabe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale w asrocku masz dwa gniazda Agp i pci-express wiec mozesz sobie wybrac jaka grafike dajesz

tak moge wybrac ale po co AGP jak na pewno tego nie bede uzywal. Samo PCI-E bedzie moze troche bardziej wydajne.

Co chodzi o Asusa A8R-MVP to plyte wole z chipsetem Nforce4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się podłącze do topicu: Mnie bardzo interesuje OC (niestety nie stać mnie na DFI) Cena tez nie większa niż 350zł, więc czy ten Epox jest najlepszy, czy może "jeszcze coś mi zaproponujecie":)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chcesz tania płyte z dobrym oc to ten Asrock co Maciag zaproponowal jest dobrym wyborem

tani (Proline 219zł) i przez wielu nazywane jest "DFi dla ubogich" - jak wgrasz dobry bios to ma duze mozliwosci tylko troche slaba regulacja vcore jest bo do tylko 1,45v :/ ale jak trafisz na dobry egzemplarz to lajtowo z 2,7ghz zrobisz z venica 3000+ co dla mnie byloby bardzo zadowalajacym wynikiem

Edytowane przez Morientez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wszystkim za wypowiedzi!!!

Dzisiaj zamowilem juz cala skrzynke:

A64 3000+ Venice

Asus A8N-E

512RAMU (pozniej dokupie kolejne 512 dla DUALA)

Radeon X600 PRO 128

Samsung 250GB SATAII

Zamykam temat. Jeszcze raz dzieki!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi