storm Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Chcialbym sie dowiedziec ile mozna podkrecic GeForca4 MX440 64MB 128bit firmy Palit Daytona samym softwerem tak zeby nic mi sie nie zwieszalo i system pracowal stabilnie. Do jakich cestotliwosci ????????????????????????? Z gory dzieki............................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 pewnie tyle co mojego czyli kolo 320-330 a z pamieciami to juz roznie u mnie maks to 338. jak lekko przegniesz to tylko obraz sie bedzie kaszanil musisz poprobowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zalezy jakiej firmy masz gf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zalezy jakiej firmy masz gf. Chcialbym sie dowiedziec ile mozna podkrecic GeForca4 MX440 64MB 128bit firmy Palit Daytona.......... 8O 8O 8O brylki Krystian, brylki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Gad demyt. Nie zmienil tego czasem po moim przeczytaniu ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 juz byl taki temacik :) poszperaj :) poszukaj "coolbits" "rivatuner" "powerstrip" :) a do tego "artifacttester" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 No wlasnie bo na power stripie nie da rady wiecej jak 330/440 a wiem ze na amym sofie mozna ja podkrecic do 304/460@320/500 to jeszcze zalezy od szybkosci 4ns czy 5ns tak wiec ja mam 4ns to powinno pojsc do tej drugiej wartosci tzn 320/500:))))))))))))))))))))))))) :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP <AthlonXP 1,7Gh@1447><ECS K7S6A><GF4 mx440 64MB DDR 305/440><IBM 40 GB><LG 40/12/40> 3Dmark2001SE <5865pkt> :) :) :) :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 M79 <-- nie moge sie napatrzec na Twoje logo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Chcialbym sie dowiedziec ile mozna podkrecic GeForca4 MX440 64MB 128bit firmy Palit Daytona samym softwerem tak zeby nic mi sie nie zwieszalo i system pracowal stabilnie. Do jakich cestotliwosci ????????????????????????? Z gory dzieki............................ Kazda karta inaczej sie kreci. Nawet karty tego samego producenta inaczej sie podkrecaja. Sciagnij sobie PowerStripa (o ile nie masz) i Artifact Tester. Podkrec kilka MHz chipa i pamieci na karcie i przetestuj Artifact Testerem, jak wynik bedzie Zero podnos dalej taktowania - znow testuj - wyjdzie Ci wiecej niz zero to obnizaj co 1MHz az uzyskasz w Artifact testerze zero. Po takich zabiegach odpal 3DMarka 2001 kilka razy pusc testy. Jak sie nie zwiesi to bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Chcialbym sie dowiedziec ile mozna podkrecic GeForca4 MX440 64MB 128bit firmy Palit Daytona samym softwerem tak zeby nic mi sie nie zwieszalo i system pracowal stabilnie. Do jakich cestotliwosci ????????????????????????? Z gory dzieki............................ Kazda karta inaczej sie kreci. Nawet karty tego samego producenta inaczej sie podkrecaja. Sciagnij sobie PowerStripa (o ile nie masz) i Artifact Tester. Podkrec kilka MHz chipa i pamieci na karcie i przetestuj Artifact Testerem, jak wynik bedzie Zero podnos dalej taktowania - znow testuj - wyjdzie Ci wiecej niz zero to obnizaj co 1MHz az uzyskasz w Artifact testerze zero. Po takich zabiegach odpal 3DMarka 2001 kilka razy pusc testy. Jak sie nie zwiesi to bedzie ok. I tym samym kolega SpiderMAN wyczerpal temat (notabene poruszany juz wieeeelokrotnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...