mastertoudi Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Witam kupiłem na allegro ten ramik http://www.allegro.pl/item100079784_ddr_sd...r_2x512mb_.html I dzwonie do nich dzis, i mówią ze pamieci nie przechodziły testu i wywalało błedy. zaproponowali mi zamiane na patrioty za 32 zł lub czekac na dostawe. Opłaca sie brac te patrioty??Jeszcze nie wiem jakie dokładnie bo mam zadzwonic o 19. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ale jakie te patrioty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Pewnie Takie watpie zeby na KH zamienili. Jakby Ci proponowali KH to zamieniaj od razu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 OŁ jea, dzwoniłem dopiero co i babeczka powiedziała ze dostane patrioty w CZERWONYCH radiatorkach, pytałem pare razy:D A to oznacza ze dostałbym LLK:D albo nawet XBLK a to by było :D :D :D :D :D :D Opłacało sie czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...