azedor Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Witam, chcialbym aby osoba próbjąca wejść na mojąstronke bez logowania była przekierowywana automatycznie do strony gdzie się ma zalogować. Wiem jak zrobnić żeby osoba po wejsci bez logowania odrazu zostałą odesłana na stronke z logowaniem, ale che żeby to było coś w stylu : "Zoastaniesz za 5 sekund przekierowany do strony z logowaniem. " i tutaj cyferki idące w dół 5, 4 ,3 itd. W jaki sposób mogę pomiędyz wypisywaniem kolejnych cyferek robić jakies opóźnienie nie wielkie np 0.2 sekundy ? azedor napisał(a): Witam, chcialbym aby osoba próbjąca wejść na mojąstronke bez logowania była przekierowywana automatycznie do strony gdzie się ma zalogować. Wiem jak zrobnić żeby osoba po wejsci bez logowania odrazu zostałą odesłana na stronke z logowaniem, ale che żeby to było coś w stylu : "Zoastaniesz za 5 sekund przekierowany do strony z logowaniem. " i tutaj cyferki idące w dół 5, 4 ,3 itd. W jaki sposób mogę pomiędyz wypisywaniem kolejnych cyferek robić jakies opóźnienie nie wielkie np 0.2 sekundy ? I jescze jedno, jak zrobić żeby te cyferki sę pojawiały jedna na drugiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=automa...asie&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Krótko mówiąc w tagach meta ustawiasz czas po którym ktoś ma się przenieść na stronę. A odliczanie sekund możesz zrobić w javascript, albo łatwiej w gif'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azedor Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Prog napisał(a): Krótko mówiąc w tagach meta ustawiasz czas po którym ktoś ma się przenieść na stronę. A odliczanie sekund możesz zrobić w javascript, albo łatwiej w gif'ie. no moge, ale ja danel nie znam funkcji która mi opóźnia. Szukalem na necie i nie znalazłem, jak znasz taką to byblym wdzięczny gdybyś powiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 <META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="x;URL=strona_docelowa"> x - to czas w sekundach do przeniesienia na stronę nazwaną "strona_docelowa" Mam nadzieję, że już rozumiesz. Chyba wiesz gdzie to w kodzie umieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Pamiętaj, że php działa po stronie serwera - użytkownik dostaje stronę po zakończeniu działania kodu php. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...