KamilKamil Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Jestem początkujący w overclockingu, ale już troche wiem, potrzebuje VMOD do radeon 9200 SE 128 MB DDR (64-bit), w internecie niemogłem go znaleść, a w teamtach na forum on występował. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Sz[ciach!]a bo inaczej sie juz nie da, nie to forum :!: poczytaj sobie opisy co na jakim forum umieszczac :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Pierwsze: Nie ten dzial. Drugie: Jest temat o 9200SE w subforum Ati. Nie wspomne o Wielkiej ksiedze Vmodow Trzecie: Jak jestes poczatkujacy w oc i chcesz sie brac za podnoszenie napiec to jestes samobojca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...