kamilo23 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Może znacie jakaś dobrą strone ze zdjęciami z obozów pracy i zagłady. Bo na google coś jest ale to za mało. :mad: Edytowane 10 Maja 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Obozy_niemieckie_1933-1945 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Też patrzyłem do wiki ale to za mało <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Niech zgadne - prezentacja maturalna ;) Sam jestem w trakcie szukania takich materialow ale slabo mi to idzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Tez to przerabialem i wiecej znalazlem w bibliotece niz na necie... Trzeba bylo sie bawic skanerem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 http://www.cekie.krakow.pl/oboz_plaszow/?s=foto_a_1 http://www.izrael.badacz.org/zydzi_w_polsc...otogaleria.html Więcej mi się nie chce szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Mogę Ci moje własne ze Stuthoffu podesłać... jak coś podaj maila na PW. Nie wiem tylko czy Ci o takie współczesne chodzi... Edytowane 10 Maja 2006 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Chodzi mi o zdjęcia ludzi, budynków itp. Odnośnie totalitaryzmu niemieckiego to jużcośmam ale jeśli chodzi o komunizm to prawie nic z tych obozów jakby nie było zdjęć. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...