manitus Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 PROBLEM JEST TAKI:naciskam guzik. komp zaczyna pracowac po sekundzie sie wylancza. po paru razach w koncu zaskakuje i dziala normalnie. ostatnio cos pogrzebalem. poczyscilem i wlaczal sie od razu, ale tylko pare razy, potem znowu zaczal sie wylanczac po sekundzie. w czym problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Powyjmuj wszystko i złóż. Czasem takie akcje pomagają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manitus Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) mam zasilacz megabajta 350W. teraz znowu cos poczyscilem i dziala normalnie. ciekawe jak dlugo. plyta glowna epox 8kda71 Edytowane 10 Maja 2006 przez manitus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) mam zasilacz megabajta 350W. teraz znowu cos poczyscilem i dziala normalnie. ciekawe jak dlugo. plyta glowna epox 8kda71 chooopie zmien zasilacz i zobaczysz róznice :)) ten twój megbajt to szit jest (; Edytowane 10 Maja 2006 przez RaDdD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=HaDi= Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 mam zasilacz megabajta 350W. teraz znowu cos poczyscilem i dziala normalnie. ciekawe jak dlugo. plyta glowna epox 8kda71Kurde dziwisz sie ze takie jaja sie dzieja, kup lepiej fortona na allegro jak niechcesz bulic duzo za zasilke, wymien go i to jak najszybciej, jak niechcesz sie z kompem pozegnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 mialem taki sam problem winny byla zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manitus Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 mam jeszcze codegena 350. sprawdze to na tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=HaDi= Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 no to zes zarzucil CODESHIT wcale niejest lepszy od megabajta, szkoda na to nawet czasu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 mozliwe ze na codegenie komp wstanie, ale tego nie gwarantuje tak jak kolega hadi powiedzial i to shit i to shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...