Gość khamilek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 posiada on standardowo bios 1,4V a jesli takowy jest to chciałbym wgrac 1,5V ale nie wiem gdzie taki moge znalesc :( jesli jest ktos w stanie pomoc bede bardzo wdzieczny ps. jesli nie ma bios to moze zna ktos jakis ołowkowy vmod na memki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 halo.... mozek tos ma z leadeka 6600 na pci-e z 1,5V ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 A nibitor nie działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 A nibitor nie działa ?jako nie potrafie zmienic V w nibitorze... To sie robi w Voltage Table editor ? jak tak to prosiłbym o małe wytłumaczenei bo ciezko sie tym połapac za peirwszym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Próbowałem kiedyś nbitorem i niby dobrze robiłem (trzeba było w hex edytorze o ile pamiętam trochę pozmieniać), a i tak było 1,4V, bo oc się nie powiększyło. Nie ma na necie biosu 1,5V do 6600 Non GT PCIE. Edytowane 16 Maja 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...