tom1234 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Witam, :) Zapraszam na podsumowanie gier które zostały zapowiedziane na targach E3 na konsole Xbox 360. Podsumowanie Jak oceniacie poczynania Microsoftu, w porównaniu do Sony i Nintendo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 pisalismy juz o tym w innych tematach. MS ma live i swietne gry, Niny ma swietne gry i rewelacyjny kontroler a Sony nie ma nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 cos czuje ze jak Sony dowali, to sie reszta po cichu schowa... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ciekawe tylko, czym dowali? Bo jak na razie to dowalili cena i brakiem wibracji w padzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 cos czuje ze jak Sony dowali, to sie reszta po cichu schowa... ;) Może dowalić ale ponad 3 miliony posiadaczy X360 sie nieda schować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Czy tylko ja tak mam, czy wam tez wyglad tej konsoli przypomina czasy ZX Spectrum. Strasznie to brzydkie. Chyba X360 wygrywa rowniez pod wzgledem estetycznym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Czy tylko ja tak mam, czy wam tez wyglad tej konsoli przypomina czasy ZX Spectrum. Strasznie to brzydkie. Chyba X360 wygrywa rowniez pod wzgledem estetycznym... fotki pada są przestażałe, bo nowy dual wyglada prawie jak stary, ale fakt faktem, że konsola bila podoba mi się bardziej, nie chce się czepiać :) w kilka minut zrbił bym ładniejszy desing nowej ps3, bo ta za bardzo przypomina drukarke? chlebak? a moze skaner, kopiarke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 To samo na mysl mi przyszlo, wyglada jak skaner :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ciekawe tylko, czym dowali? Bo jak na razie to dowalili cena i brakiem wibracji w padzie :P Dokładnie. Oglądajać na gamespocie relacje z E3 i konferencji MS wywnioskowałem m.in. ze GTA 4 bedzie tylko i wyłacznie na xboxa360 i winde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Dokładnie. Oglądajać na gamespocie relacje z E3 i konferencji MS wywnioskowałem m.in. ze GTA 4 bedzie tylko i wyłacznie na xboxa360 i winde.nie. GTA4 bedzie i na PS3 i na X360. Nie bedzie na winde i nie bedzie na wii. Na X360 bedą exlisive jakies dodatki online. Wg mnie bedzie to tryb multi tylko w wersji na X360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 nie. GTA4 bedzie i na PS3 i na X360. Nie bedzie na winde i nie bedzie na wii. Na X360 bedą exlisive jakies dodatki online. Wg mnie bedzie to tryb multi tylko w wersji na X360. Jak nie bedzie na winde :blink:. Bedzie z opoznieniem. Radze sobie oblookac ostatnia konfe MS na gamespocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Podaj linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Jak nie bedzie na winde :blink:. Bedzie z opoznieniem. Radze sobie oblookac ostatnia konfe MS na gamespocie. GTA 4 nie bedzie na PC, on bedzie na Viste :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Juz sobie darujcie tą polewkę z visty bo i tak kazdy ją zainstaluje od razu jak wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Juz sobie darujcie tą polewkę z visty bo i tak kazdy ją zainstaluje od razu jak wyjdzie. jak zarobie na sprzęt który utrzyma sam system to czmeu nie :lol2: Co do X360 to narazie nie ma się czym podniecać bo i tak najlepszee gry wyjdą za 3 lata jak nie dalej :wink: A MS dał [gluteus maximus] na starcie konsoli dając praktycznie tylko kilka gier ;/ Troche za mało no ale jest Live dla tych co mają internet B) A gdzie jest PS3 czyżby wcieeeło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Juz sobie darujcie tą polewkę z visty bo i tak kazdy ją zainstaluje od razu jak wyjdzie.Wiesz, my tu mamy bardziej polewke z "platformy vista" niż samego systemu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 jak zarobie na sprzęt który utrzyma sam system to czmeu nie :lol2:I na sam system, bo z tego co pamietam, to Windowsy nigdy na starcie tanie nie byly... wlasciwie to nigdy nie sa tanie. 800PLN na proca, 1500 na k. graf i kolejny 1000 na system? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Wiesz, my tu mamy bardziej polewke z "platformy vista" niż samego systemu :lol: w sumie racja. Denerwuje mnie polityka MS (chociaż wole winde od linuxa) ze gry: "only on x360 & vista". Właśnie dlatego lubie id. Robią gry na Opengl, robią wersje pod linuxa (d3,et,q4) no i gry te na swoje czasy wyglądały zaje&* (q4 i d3 dla mnie nadal są piekne) a chodzą naprawde dobrze. Tak sie właśnie powinno robić gry. Ja widze też pare plusów w polityce MS. Np możliwość grania pc vs x360 vs mobile. Edytowane 13 Maja 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...