DiJo Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 cześć! mam limewire pod linuksem. Jak ściągam coś, to często zdarza sie że kilkakrotnie przekracza przepustowość łącza O.o Wg. admina mam max. 48kB/s no i tak sie ściąga z www i ftp. Ale jak ściągam coś przez limewire to czasami transfer osiąga 120kb/s i taki jest cały czas (zależy od osób jak udostępniają). Sprawdzałem kalkulatorem objetość pliku/czas ściągania i wychodzi że transferek dużo większy od moich limitów :) Czy da sie to jakoś przenieść na inne programy żeby też tak szybko działały? M. in. www ;) Jak macie limewire to napiszcie czy też są takie fajne transferki :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 KB czy Kb??? bo to roznica 1B=8b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No właśnie weź no tam sprawdź dokładnie czy KB czy kb bo np. 256kb/s to 32KB/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No właśnie weź no tam sprawdź dokładnie czy KB czy kb bo np. 256kb/s to 32KB/s :Dwszystko w kilobajtach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No to juz sam namieszałeś bo mówisz ze sciągasz 48Kb/s a tu 120kb/s ( to wynika że nie przekraczasz swojego łacza) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 wszystko w kilobajtach ;) przeciez napisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 imho... zadaj pytanie na forum, poczekaj chwilke a dostaniesz 10 pytań czy napewno chciałeś sie zapytać o to o co sie pytasz. Po czym juz nikt nic nowego nie pisze :] spoko, tak trzymać :P wszystko przez to ze nie wcisnąłem shift'a =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...