pyrko Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 witam , ja w temacie , musze wyslac playera mp3 do czech (waga paczki to mniej niz 0,5kg) ( udalo mi sie wytragowac wymiane , gdyz uszkodzilem LCD) i teraz moje pytanie czym i mniej wiecej za ile to wyslac, musze miec tak zwana przesylke sledzona, by mozna bylo sprawdzic gdzie ona jest , taki mi dali warunek, prosze o jakas podpowiedz jesli ktos mial z tym stycznosc .. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 DHL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 nie widze tego dhl'em bo wychodzi ze 130pln a to przesada skoro odtwarzacz kosztowal niecale 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorrr Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 witam , ja w temacie , musze wyslac playera mp3 do czech (waga paczki to mniej niz 0,5kg) ( udalo mi sie wytragowac wymiane , gdyz uszkodzilem LCD) i teraz moje pytanie czym i mniej wiecej za ile to wyslac, musze miec tak zwana przesylke sledzona, by mozna bylo sprawdzic gdzie ona jest , taki mi dali warunek, prosze o jakas podpowiedz jesli ktos mial z tym stycznosc .. pozdrawiamPolecam GLS Koszt podobny jak poczta polska a to jednak firma kurierska www.gls-poland.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 dzieki - juz mi ktos wspominal o tej firmie , musze sie dowiedziec czy maja filie w rzeszowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...