-Wader- Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 musialem zmienic konto :( Caleb sciagnij WinUAE 1.2.0 ,na tej wersji napewno działa, oczywiscie trzeba miec kickstarta,jak go chcesz+plik konfiguracyjny to odezwij sie do mnie na pw : ) ps. fajny mam avatar ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caleb Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 (edytowane) Nawet mnie nie denerwuj :[] Moonstone, Moonstone, Moonstone, Moonstone juz nie moge sie doczekac ;] Edytowane 15 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_q_b_a_ Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 samolotem - Seek And Destroy - widok z góry- latanie śmigłowcem na misje i niszczenie przeciwnika, bardzo dynamiczna gra No to było zaje**ste! I do tego pamiętam, że można było jeszcze czołg wybrać chyba. Były 4 różne lokacje z tego co pamiętam i mega klimatyczna muzyka w menu (podczas gry może też, nie pamiętam) :) Kurde, no tamte gry były po prostu REWELACYJNE... I Prince of Persia 2D, jaki to był klimat jak się szło i nowe poziomy przechodziło, jakieś nowe pułapki itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Wader- Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 Caleb mam coś dla ciebie i wszystkich których Moonstone kręcił : http://www.moonstonetavern.co.uk/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentliczek Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 PSX, konsola która w sumie jako 1 przekonała mnie bardzo do gier :) - Tekken 1,2,3 - MGS - Crashe - Syphon Filter 1,2,3 Mortal Combat, Caddilacs & Dinosaurs (swietna gra:D) <- flipery Mario Bros, Contra, Circle <- pegasus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pigmej Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 No Pegasus to klasyk. Tank, Contra, Felix the cat, Tetris, Ghost Busters, Jurrasic Park, Ale się człowiek w to zagrywał. Contre to przechodziłem całą na jednym życiu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HDR_o Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 No Pegasus to klasyk. Tank, Contra, Felix the cat, Tetris, Ghost Busters, Jurrasic Park, Ale się człowiek w to zagrywał. Contre to przechodziłem całą na jednym życiu:) A jak sie nazywala ta gra na pegasusa,ze wybieralo sie jednego z 5 kotow? Japonska.Tworcow nemo dream mastera bodajze (mojej najlepszej gry na pegasusa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 jezeli wie ktos jak odpalic Moonstone :D to poprosze na pw/mail :D chetnie bym poodcinal pare glow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antar1us Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 http://www.gryzonie.pl/staregierki/ :D od razu przypomniala mi sie gra blues brothers i ta specyficzna muzyczka :) zaraz sobie sciagne i pogram, a noz znajde cos bardziej interesujacego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HDR_o Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Ktos z Was wie co to za klasyki: Snow Bros,Dark Seal,Shinobi,Shadow Dancer, Flying Shark,Midnight Resistance,Paper boy,Wonder Boy Top Hunter,Raiden,Gyruss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Melon Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Ktos z Was wie co to za klasyki: Snow Bros,Dark Seal,Shinobi,Shadow Dancer, Flying Shark,Midnight Resistance,Paper boy,Wonder Boy Top Hunter,Raiden,Gyruss Ja pamiętam Paper Boy'a,ale grałem tylko w dwójkę.Fajna gra,jeździłeś rowerkiem po dzielni rozrzucając gazety.Mogłeś trzepnąć komuś w okno albo walnąć w tłuściocha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errorx Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Nie wie ktos gdzie dorwac w pelni dzialajaca prehistorik 2? Bo wszystkie wersje co do tej pory probowalem wywalaja sie w pewnym momencie (a dokladnie w levelu w ktorym w tle sa takie chatki ze slomy i jest duzo duzych porcji zarcia) ;( Jakby ktos cos wiedzial to bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HDR_o Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Nie wie ktos gdzie dorwac w pelni dzialajaca prehistorik 2? Bo wszystkie wersje co do tej pory probowalem wywalaja sie w pewnym momencie (a dokladnie w levelu w ktorym w tle sa takie chatki ze slomy i jest duzo duzych porcji zarcia) ;( Jakby ktos cos wiedzial to bede wdzieczny A nie probowales odpalic gry z dosboxa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errorx Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 (edytowane) A nie probowales odpalic gry z dosboxa ? Probowalem i krzaczy sie tak samo. Probowalem ja odpalic i z dosboxem i bez i to na dwoch kompach. I caly czas to samo. Probowalem chyba z 10 zrodel i zawsze to samo :mur: A moze ktos ma na stanie dzialajaca wersje i moglby mi udostepnic? - w koncu to abandonware ;) Edytowane 18 Maja 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caleb Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 Problem moze lezec w sprzecie, podobnie mialem ze starymi gierkami jak gralem w pracy ;] - kszaczyly, ale w domciu na osobistym piecu smigaja bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HDR_o Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 (edytowane) A probowales sciagnac stąd ?? Edytowane 20 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errorx Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 (edytowane) A probowales sciagnac stąd ?? Tak ale co mi szkodzi sprobowac jeszcze raz. No to sobie sciagnalem ;) "Podczas próby ściągnięcia pliku wystąpi następujący błąd Plik jest uszkodzony i jego pobranie nie jest możliwe." Edytowane 20 Maja 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HDR_o Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Tak ale co mi szkodzi sprobowac jeszcze raz. No to sobie sciagnalem ;) "Podczas próby ściągnięcia pliku wystąpi następujący błąd Plik jest uszkodzony i jego pobranie nie jest możliwe." A stąd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errorx Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 A stąd ?? Stad nie. Sprawdze dzisiaj czy tez sie krzaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldskul Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 (edytowane) A jak sie nazywala ta gra na pegasusa,ze wybieralo sie jednego z 5 kotow? Japonska.Tworcow nemo dream mastera bodajze (mojej najlepszej gry na pegasusa) Wiem, to NINJA CAT - to świetna gierka. Do dziś w nią pykam na psx. Mam emulator pegasusa na psx (imbnes) i multum gierek się na CD mieści. Czasem pykam, np. w Goala i FF1,2 :D Edytowane 20 Maja 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HDR_o Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Wiem, to NINJA CAT - to świetna gierka. Do dziś w nią pykam na psx. Mam emulator pegasusa na psx (imbnes) i multum gierek się na CD mieści. Czasem pykam, np. w Goala i FF1,2 :DTo ta gra :D Znow mnie poratowaliscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
costi Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Jakby ktos szukal info o emulatorach czegokolwiek na cokolwiek, to polecam zajrzec tutaj: http://www.zophar.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Dzięki za wymienienie RoadRash, starałem sobie przypomnieć tę nazwę od roku :D Pogromca nauczycielki infy z podstawówki :D Cały czas w to katowaliśmy, no i w Wormsy ofkors :) Stare dzieje, ile to już lat..hoho :) na pegazłomie to katowałem Contre, Mario (standardowo) i (?) F-16 :] Jakoś tak kupiłem na catridżu z syrenką ariel :D Co to była za gra wow :D A jeszcze lepiej wspominam motocrosy, tylko nie pamiętam jak się nazywała gra, ale był tor i się ścigało, hopki ("zębiaste" :D ), błoto itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JestemNoobem Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Ten motocros wciągał na całego gra była naprawde niezła :D Ja pamiętam jak zagrałem w Duke Nukema 3d to było coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o-skar Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 wczoraj sobie z kumplem poszalelismy w tekkena3 na epsx i metal slug 1 na jakis emulatorze tego urzadzonka z salonów gier. wyyyypas! jaka grywalnosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errorx Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 A stąd ?? Niestety ta wersja tez sie wykrzaczyla :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Melon Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Ja pamiętam jak zagrałem w Duke Nukema 3d to było coś :D"Coś" to było jak się grało w pierwszego Duke'a,pierwsza gra na kompie znajomego. A moja pierwsza machina to sprzęt jakiego w życiu połowa z was pewnie nie widziała-Mazovia,trzy lub czterokolorowa (nie pamiętam),klawiatura była taka mała i szmieszna,o myszce to wtedy nie słyszano a monitor miał chyba z 10 cali.Na tym się grało w Boulder Dasha,DigDuga itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Errorx Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 .Na tym się grało w Boulder Dasha,DigDuga itp.DigDug rox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gkar Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 (edytowane) Atari grales U-bootem i niszczylo sie statki przeciwnika, nie pamietam tytułu gry C64 Frimbo quest albo Frombo quest prosta ale zarabista platformiowka Intel 386dx 33 Mhz<-- zabilem proca prehistoric, lotus, wolfenstein 3d, Tower (mam do tego jeszcze ksiazeczke kodow) Amd 486 dx2 40 Mhz @ 80 Mhz<-- zrobilem to samo co z intelem ale Amd przezył :)) Doom , System Shock (legal), Mortal Kombat (legal), Franko (polska gra, legal), Canon Fodder, Ufo, The Settlers, Amd 1Ghz Fallout (wszystkie czesci legal), Dungon Siege, Edytowane 22 Maja 2006 przez Gkar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HDR_o Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 (edytowane) A pamietacie river raid :D Wogole sobie zainstalowalem remake by some Łukasz - Montezume Revange :D Nie moge przejsc pierwszego levelu :D Tak samo w grze bugman znanej na c64 pod tytulem "Gilligan's Gold :) Mam jeszcze kolejne pytanie.Jak sie nazywala taka gierka na amige o takich malutkich samochodzikach? Bylo tam 10 leveli i mozna bylo grac na 3 playery (bodajze samochodziki czerwony ,zolty i niebieski,a zielony to chyba byl komputer).Po kazdym wyscigu mozna bylo kupic fuel,engine itd.Gra byla na jedna dyskietke Edytowane 22 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...