Przemol^N Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Micro machines? a co do river raid to klona zainstalowalem wczoraj na pockecie. Zestarzalem sie tak ze nie moge przejsc pierwszego levelu. Na emulatorze c=64 wiekszosc gier rowniez mnie przerasta. Jedyne co mi dobrze idzie to scumm i stare przygodowki lucas arts ;) BTW to polecam emulatory i remake wszystkim posiadaczom PDA. Swietna zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Micro machines? a co do river raid to klona zainstalowalem wczoraj na pockecie. Zestarzalem sie tak ze nie moge przejsc pierwszego levelu. Na emulatorze c=64 wiekszosc gier rowniez mnie przerasta. Jedyne co mi dobrze idzie to scumm i stare przygodowki lucas arts ;) BTW to polecam emulatory i remake wszystkim posiadaczom PDA. Swietna zabawa. Niestety to nie Micro Machines.MM chyba nawet na amisie nie bylo tylko na pegasusa i na peceta, ale pewny nie jestem :) Zle sie wyrazilem,to byly normalne samochody ale kamera byla bardzo oddalona i nie poruszala sie tylko byl pokazany tor.To cos w stylu Championship Sprint na wraki (jesli ktos wie o jakiej grze mowie :D) Koles mial PDA i na emu C64 gralo sie zajebiscie,ale problem polegal na tym,ze ciagle cos sie dzialo z tym emulatorem,albo to PDA bylo jakies dziwne,albo ten emulator :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 gierka na amige o takich malutkich samochodzikach? Bylo tam 10 leveli i mozna bylo grac na 3 playery (bodajze samochodziki czerwony ,zolty i niebieski,a zielony to chyba byl komputer) Skid Marks??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) wlasnie sobie gralem w lotusa 2 ;] pamieta moze ktos gre z amigi co chodzilo sie starym dziadem po kopalniach, zbieralo zloto , czasami byly takie fazy ze zlodzieje napadali i byla strzelanina :D i prosil bym o link do pliku .azd do moonstone ;] albo wyslijcie na maila ;] do fireforce ;] tez by sie przydalo ;] i jeszcze jedno , jak skonfigurowac winuae , aby moc uruchomic gre Beast Edytowane 27 Maja 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Skid Marks???Chyba to sie inaczej nazywalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 pamieta moze ktos gre z amigi co chodzilo sie starym dziadem po kopalniach, zbieralo zloto , czasami byly takie fazy ze zlodzieje napadali i byla strzelanina :D Pamiętam,grywałem w to na kompie ale nazwy gry za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Pamiętam,grywałem w to na kompie ale nazwy gry za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.znalazlem :D Lost Dutchman Mine :D tylko ze nie ma umie dzwieku :( http://download.staregry.pl/get_file.cgi?i=1187 ide grac .... Edytowane 27 Maja 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...