Skocz do zawartości
Gość HDR_o

Gry Lat Minionych

Rekomendowane odpowiedzi

Micro machines?

a co do river raid to klona zainstalowalem wczoraj na pockecie. Zestarzalem sie tak ze nie moge przejsc pierwszego levelu. Na emulatorze c=64 wiekszosc gier rowniez mnie przerasta. Jedyne co mi dobrze idzie to scumm i stare przygodowki lucas arts ;) BTW to polecam emulatory i remake wszystkim posiadaczom PDA. Swietna zabawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Micro machines?

a co do river raid to klona zainstalowalem wczoraj na pockecie. Zestarzalem sie tak ze nie moge przejsc pierwszego levelu. Na emulatorze c=64 wiekszosc gier rowniez mnie przerasta. Jedyne co mi dobrze idzie to scumm i stare przygodowki lucas arts ;) BTW to polecam emulatory i remake wszystkim posiadaczom PDA. Swietna zabawa.

Niestety to nie Micro Machines.MM chyba nawet na amisie nie bylo tylko na pegasusa i na peceta, ale pewny nie jestem :) Zle sie wyrazilem,to byly normalne samochody ale kamera byla bardzo oddalona i nie poruszala sie tylko byl pokazany tor.To cos w stylu Championship Sprint na wraki (jesli ktos wie o jakiej grze mowie :D)

Koles mial PDA i na emu C64 gralo sie zajebiscie,ale problem polegal na tym,ze ciagle cos sie dzialo z tym emulatorem,albo to PDA bylo jakies dziwne,albo ten emulator :) Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie sobie gralem w lotusa 2 ;]

pamieta moze ktos gre z amigi co chodzilo sie starym dziadem po kopalniach, zbieralo zloto , czasami byly takie fazy ze zlodzieje napadali i byla strzelanina :D

i prosil bym o link do pliku .azd do moonstone ;] albo wyslijcie na maila ;]

do fireforce ;] tez by sie przydalo ;]

i jeszcze jedno , jak skonfigurowac winuae , aby moc uruchomic gre Beast

Edytowane przez dzik86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamieta moze ktos gre z amigi co chodzilo sie starym dziadem po kopalniach, zbieralo zloto , czasami byly takie fazy ze zlodzieje napadali i byla strzelanina :D

Pamiętam,grywałem w to na kompie ale nazwy gry za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam,grywałem w to na kompie ale nazwy gry za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.

znalazlem :D Lost Dutchman Mine :D tylko ze nie ma umie dzwieku :( http://download.staregry.pl/get_file.cgi?i=1187

ide grac ....

Edytowane przez dzik86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi