nrl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Chrome 2 premiera 2007r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Screeny ciekawe, ale mam nadzieje ze dwojka bedzie lepsza niz pierwszy Chrom :| Edytowane 11 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 łaał ale wielki mech!!! na skrinach wszystko wygląda bardzo fajnie. trzymam kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 łaał ale wielki mech!!! na skrinach wszystko wygląda bardzo fajnie. trzymam kciukiScreeny screenami, ale czy gra będzie warta świeczki. Jak grałem w Chrome to myślałem, że usne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 mi sie pierwszy chrom podobał :) 2 screen wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 jedynka byla niczego sobie,choc niepozbawiona bug'ow (woda,urwiska itd-niewidzialna "sciana",czasami gra lubiala sie zawieszac w tym miejscu) chetnie zagram w dwojeczke :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Chrome 1 - matko boska, super extra ! Chrome spectforce - gorsze, energia sie nie laduje sama i wieksze wymagania mam nadzieje ze chrome 2 bedzie jak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 .... jeżeli chodzi o rozgrywkę w Chrome 1 to była dobra, jedynie czego brakowało to porządnej animacji ruchu posaci, bardziej soczystych odgłosó broni i niestety fabuła nie była zbyt ciekawa, a jak wiadomo wciągająca fabuła powoduje że inne braki są niewidoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 To dziwne na wykładzie "techland'u" u nas w ramach IT, nic nie wspominali o Chrome2, promowali Call of Juarez. A wykład był żeby nie mówić żenujący... bardzo biedny. Taki OT :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Fajnie wygląda, Chrome ogólnie mi się podobał. Dość niezła gierka i do tego polska :D. Trzymam kciuki, oby się udało. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Grafa jakaś taka tylko na scr 2 jest fajna :) a te screany z mechem to jakieś takie brzydkie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Zabujczo to wyglada. Ale trosze za bardzo mi sie skojarzylo z KillZonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Oooo to będzie dwójeczka, kozacko ;). Jedyneczka była spoko tylko żeby nie było w dwójce takich bugów, bo lepiej później a dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Oby tylko dżwięk poprawili bo w jedynce to najbardziej kulało!!! :mur: Ale chętnie zgram z czystego patriotyzmu!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Zabujczo to wyglada. Ale trosze za bardzo mi sie skojarzylo z KillZonem. faktycznie jakby hellgast sie czail niemialbym nic przeciwko zeby gierka miala podobne klimaty co killzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Trawka na tym screenie wyglada calkiem ladnie, ale tlo przypomina tapete a nie lokacje w 3d, jest jakas taka plaska i bez wyrazu. Edytowane 18 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Trza sie powoli przyzwyczajac, ze gry osiagaja taki poziom :D To chyba lepiej nie ?:) I tak kazd znajdzie sposob by ja odpalic wiec nie ma sie czym zamartwiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Trza sie powoli przyzwyczajac, ze gry osiagaja taki poziom :D To chyba lepiej nie ?:) I tak kazd znajdzie sposob by ja odpalic wiec nie ma sie czym zamartwiac :) Musisz wszedzie te swoje banialuki wtlaczac co do wymagan i grywalnosci, na wymioty mi sie zbiera :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Właśnie przypadkowo trafiłem na trailer Chrome 2 , krótkie to wprawdzie, ale widać mecha w akcji... Niestety z miesjca kłują w uszy "techlandowe" dźwięki efektów. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Chrome 1 mi sie podobalo ,ale jesli 2 w roku 2006/2007bedzie miala taka sama dretwa fizyke to dziekuje. Niech zrobia jakiegos ragdolla , zeby poczuc klimat strzelania do wrogow. Bo kazdy pamieta jak to zrobione bylo w 1. Strzelanie bez emocji , mimo ze gra dawala rade i jak na polska produkcje byla ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Prace nad Chrome 2 wstrzymane. Wzięli się za Dead Island. Info: PLAY. Szkoda bo gierka zapowiadał się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...