BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Jeśli było to już poruszane to sorry, ale szukałem i nie znalazłem :? Problem jest taki - komórka dzisiaj mi się zawiesiła. Wyłączyć dało się ją tylko poprzez wyciągnięcie baterii. Włączam ją spowrotem a tu ZONK :? Pisze mi że kod PIN zablokowany i mam podać kod PUK. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że ja nigdy nie ustawiałem sobie kodu PIN. Jest jakaś możliwość odzyskania kodu PUK ? Numer był rejestrowany na moje imię i nazwisko na stronie Orange.pl. Problem jest o tyle poważny, ponieważ nie jestem pewien czy podczas remontu kod PUK się nie stracił, a jeszcze wczoraj wieczorem ładowałem konto :? Edytowane 11 Maja 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Sprawdź w innym aparacie ... jak dla mnie to padła karta albo aparat (błąd komunikacji z kartą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Sprawdzałem. Na innym jest to samo. Znaczy się prosi o PUK :? ---- Byłem w BOK'u. Muszę czekać do jutra na PUK. Mam nadzieję że go dostanę. Edytowane 11 Maja 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Sprawdzałem. Na innym jest to samo. Znaczy się prosi o PUK :? ---- Byłem w BOK'u. Muszę czekać do jutra na PUK. Mam nadzieję że go dostanę. w razie czego wymienia ci karte, pewnie kolo tygodnia czekania i kolo 50zl oplaty edit: nie wiem tylko czy dziala to w pre-paidach, ja robilem taka wymiane przy abonamencie Edytowane 11 Maja 2006 przez johnson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ja mam pre-paid. Wymiany karty nie biorę pod uwagę, chyba że będzie to ten sam numer, oraz środki pieniężne które na nim były. Zaczekamy do jutra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 dzwon do orange... numer puk powinni miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Babka z salonu dzwoniła. Trzeba im pismo z prośbą o udostępnienie PUK wysłać, bo przez telefon nie podadzą. Tak też zrobiłem. ------------ Ok. PUK odzyskałem. Wystarczy iść do BOK'u, powiedzieć co i jak i dostanie się go z powrotem. Ważne jest, żeby numer z którego korzystacie był gdzieś rejestrowany. Bo inaczej lipa. Edytowane 12 Maja 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...