Gość wodnikpl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Witam, Chodzi mi o to jak zmienic sposób zamykania systemu. Dokładniej chodzi mi o to zeby zrobic tak jak w starszych wersjach Windowsa czyli ze jak daje Start>>>Wyłacz komputer to żeby mi wyskakiwalo takie okienko i tam byla lista wyboru zadania, a nie tak jak teraz mam ze jak dam Start>>> wyłącz komputer to wyskakuje mi okienko z trzema przyciskami: Stan Wstrzymania, Wyłacz Komputer, Uruchom ponownie. Z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Przeciez to to samo :? Nie rozumiem wogole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 hm... zmien sposob logowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Jak mam zmienic sposob logowania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Moze tak w panelu sterowania w uzytkownikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Dokładniej to chce miec takie cus Shutdown A NIE TAK JAK DO TEJ PORY: SHUTDOWN2 Edytowane 11 Maja 2006 przez wodnikpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 dales dwa takie same screeny, ocb :?:sry pomylilem sie juz to zmienilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 lol... dales 2 takie same obrazki... a jesli chodzi ci o to zeby po prostu szybciej wylaczac kompa, to kup klawiature z guzikiem do wylaczania i po problemie. ja taka mam i jest bardzo wygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 lol... dales 2 takie same obrazki... a jesli chodzi ci o to zeby po prostu szybciej wylaczac kompa, to kup klawiature z guzikiem do wylaczania i po problemie. ja taka mam i jest bardzo wygodnienie chodzi mi o szybkie zamykanie.. tylko styl zamykania tak samo jak w win 2k3 ;) screeny juz poprawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) powiem szukajka ale może to było na innym forum... Trza zrobić jakiś wpis w rejestrze ... Otwierasz notatnik piszesz Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon]"LogonType"="dword:00000000"i zapisz jako i piszesz cośtam.reg zapisujesz to i klikasz dwa razy lewym przyciskiem i zapytanie czy dodać wpis do rejestru klikasz tak i po wszytskim... Edytowane 11 Maja 2006 przez lukas_gab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 wystarczy odznaczyc uzyj ekranu powitalnego w uzytkownikach, nie trzeba nic modzic w rejestrach, nie powiem ci dokladnie gdzie to jest bo siedze na 2003, ale to chyba bylo panel sterowania>uzytkownik i cos tam dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 widzisz a tu masz gotową instrukcje bez coś tam .... jak zmienisz ustawienie w panelu to tesz zmieni sie w rejestrze więc nie widze różnicy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ale czemu tyle odpowiedzi do tak blachego tematu.... ja tego nie rozumiem .. no nie rozumiem... eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Wielkie dzieki :) Teraz mam tak jak chcialem... Dzieki Czyli tak: SHUTDOWN Edytowane 12 Maja 2006 przez wodnikpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ale czemu tyle odpowiedzi do tak blachego tematu.... ja tego nie rozumiem .. no nie rozumiem... eh Jeżeli nie rozumiesz że tyle postów niepotrzebnych zasmieca temat to po co napisałes swój post który napewno nic nie wnosi ... dla mnie to nabijanie postów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...