Skocz do zawartości
Gość wodnikpl

Zamykanie Systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wodnikpl

Witam,

Chodzi mi o to jak zmienic sposób zamykania systemu. Dokładniej chodzi mi o to zeby zrobic tak jak w starszych wersjach Windowsa czyli ze jak daje Start>>>Wyłacz komputer to żeby mi wyskakiwalo takie okienko i tam byla lista wyboru zadania, a nie tak jak teraz mam ze jak dam Start>>> wyłącz komputer to wyskakuje mi okienko z trzema przyciskami: Stan Wstrzymania, Wyłacz Komputer, Uruchom ponownie.

Z góry dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość wodnikpl

lol... dales 2 takie same obrazki... a jesli chodzi ci o to zeby po prostu szybciej wylaczac kompa, to kup klawiature z guzikiem do wylaczania i po problemie. ja taka mam i jest bardzo wygodnie

nie chodzi mi o szybkie zamykanie.. tylko styl zamykania tak samo jak w win 2k3 ;) screeny juz poprawilem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukas_gab

powiem szukajka ale może to było na innym forum... Trza zrobić jakiś wpis w rejestrze ... Otwierasz notatnik piszesz

Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon]"LogonType"="dword:00000000"
i zapisz jako i piszesz cośtam.reg

zapisujesz to i klikasz dwa razy lewym przyciskiem i zapytanie czy dodać wpis do rejestru klikasz tak i po wszytskim...

Edytowane przez lukas_gab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy odznaczyc uzyj ekranu powitalnego w uzytkownikach, nie trzeba nic modzic w rejestrach, nie powiem ci dokladnie gdzie to jest bo siedze na 2003, ale to chyba bylo panel sterowania>uzytkownik i cos tam dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukas_gab

widzisz a tu masz gotową instrukcje bez coś tam .... jak zmienisz ustawienie w panelu to tesz zmieni sie w rejestrze więc nie widze różnicy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukas_gab

ale czemu tyle odpowiedzi do tak blachego tematu.... ja tego nie rozumiem .. no nie rozumiem... eh

Jeżeli nie rozumiesz że tyle postów niepotrzebnych zasmieca temat to po co napisałes swój post który napewno nic nie wnosi ... dla mnie to nabijanie postów ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi