zomer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Czytaliście może ten atrykół : http://www.overclockers.pl/czytaj.php?page...alizacja_kt266a próbował ktos tego, udało wam się przez to dopalić ddramy na 166 X 2 a procesor w tym czasie na 133 X 2, np. na duronie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 U mnie to nie dziala chociarz pamieci dzialaja na 166 jak podkrece magistrale, ale przez ustawuienie 7 bitu niet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 U mnie to nie dziala chociarz pamieci dzialaja na 166 jak podkrece magistrale, ale przez ustawuienie 7 bitu nietMi tez to nie dziala, wydaje mi sie ze ten artykul to sciema :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Tez tak sadze, u mnie tez nie zadzialalo:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...