leiber Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) odpokie deliaktnie dzis bede sicagal boxa t omoge pykanc 2 male fotki tych niby sciezek albo ich braku ale juz teraz moge mowic ze nawet na boxie 70 stopni nie uswiadczylem...na przestrzeni od lipca07 jak poskladalem w calosc kompa z siga Edytowane 11 Lutego 2008 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Sam mam tego zalmana od ~października 07 (jasnoszary, bezproblemowe rozprowadzanie się). I temp. bez zmian - żadnych poważnych skoków/spadków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 w porównaniu do collaboratory, zalman wypada beznadziejnie - u mnie różnica to 10-20*C na korzyść liquida. O tyle, że nałożyć go nie jest tak łatwo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 paweł.s >> "10-20*C na korzyść liquida" :lol: Coś musiałeś zrobić nie tak, gdyż tak duża różnica jest niemożliwa. ps AC MX-2 roxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 no właśnie nie, bo nakładałem zalmana na 5 sposobów i wciąż było to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) no właśnie nie, bo nakładałem zalmana na 5 sposobów i wciąż było to samo.Przykro mi, jest to niemożliwe i tyle :) U mnie na Sonic Tower + Fander 120s + 2 wentyle w budzie AF12025L, na kręconym do 3 GHz E2160 mam 30c w idle i około 44c w stresie, na AC Ceramique miałem ponad 50c w stresie. Mój ZM-STG1 osiągnął dopiero prawidłową temperaturę po dwóch nocach obcowania z orthosem (miałem około 4c wyżej, niż teraz) Edytowane 12 Lutego 2008 przez djdrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid_Cooling Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam. Jak kupiowaliscie zalmana to ile mieliscie w butelce? bo ja połowe buteleczki. tez tak mysilsie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam. Jak kupiowaliscie zalmana to ile mieliscie w butelce? bo ja połowe buteleczki. tez tak mysilsie?Może ciut więcej, ale coś w okolicach tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 co sądzicie o tym teście : test past termo wyniki sa jakieś takie bardzo dziwne, zalman wpada tragicznie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Jednakze prawda jest to o tych sciezkach/rowkach powietrznych miedzy prockiem a ta czescia ktora dociska radiator...sam takich uswiadczylem jak sciagalem chlodzenie ostatnio :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 co sądzicie o tym teście : test past termo wyniki sa jakieś takie bardzo dziwne, zalman wpada tragicznie..... Nie wiem, co sądzić, bo ten sam portal półtora roku temu opublikował test, którego wyniki są skrajnie przeciwne - klik. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 co sądzicie o tym teście : test past termo wyniki sa jakieś takie bardzo dziwne, zalman wpada tragicznie..... Dobrze rozsmarowali clp , za dużo i totalnie nie dokładnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid_Cooling Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ten test jakiś gupi jest. Ta jakiś Xilence wygrał? Pasty porównują do bolidow formuly 1. Panie Boże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Przydazylo sie komus wzrost temperatur po jakims czasie uzywanai pasty? W lato jak bylo cieplo przy zamknietej budzie mialem w maksie 68 na cpu, teraz mi dochodzi do 80 a nic nie kombinowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Przydazylo sie komus wzrost temperatur po jakims czasie uzywanai pasty? W lato jak bylo cieplo przy zamknietej budzie mialem w maksie 68 na cpu, teraz mi dochodzi do 80 a nic nie kombinowalem. zadnej roznicy. moze kurz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) zadnej roznicy. moze kurz? No wlasnie nie za bardzo widze kurz pomiedzy listkami radiatora, jak znajde czas to moze go wypiore i dam Ceramique bo juz mi niestety Zalman wysechl. :( Zdjalem Mugena i oto to co zobaczylem: Jednym slowem porazka Zalmana. Edytowane 5 Listopada 2008 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...