ryba Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 hyhy, jaka moja teoaria ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 widze... hmm odpowiadam... %$^$%$ google... no coz, nie powinna sie ta fotka pokazac, ale skoro sie pokazala... no to co tu komentowac?... ;) stay tuned ;) -- horroru czesc kolejna :P to trzeba było do tego nie dopuścić i jak zwykle czekajcie a ja nic nie powiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 i jak zwykle czekajcie a ja nic nie powiem ...tia .... tego sie mozna było spodziewac :D stara śpiewka Samhaina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Sam chyba chce doprowadzić przez to pare osób do chorób serca :P Ja też czekam na dalsze prace nad tym bloczkiem, a jak wyjdzie to bym i zamówił go sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 a na niebieskie mobo bedzie to pasowac?? :> odpowiedz na pytanie z GG [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 gogle szuka gogle radzi, a czasami ciebie zdradzi ;) Ten bloczek bedzie miał top z mosiądzu/miedzi?? nie z plexi? lutowany czy skręcany?? Kurde raczej sie tego nie dowiem.. ahh te tajemnice samhaina.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 fotka byla zrobioan dla trzech osob i wiem od kogo wyciekla ;) zdradz kto to :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 zdradz kto to :>No ja sie przyznam, ze widzialem ta fote wczesniej... Ale odemnie nie wyplynela na forum, bo obiecalem Samhain'owi, ze ja zniszcze jak zobacze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 to trzeba było do tego nie dopuścić i jak zwykle czekajcie a ja nic nie powiem ... powiedzmy, ze pozwolilem sobie na pewien eksperyment... ktory spelnil moje oczzekiwania... znam zrodklo przecieku na czym mi zalezalo ;) sa plany ze do lipca zostanie wypuszczony... cena nie bedzie wygorowana, blok bedzie skrecany nei sklejany... materialy z jakich bedzie wykonany, na razie powiem ze na pewno miedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 na pewno miedzAle srebro i złoto też, na pewno będzie wydajniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ale srebro i złoto też, na pewno będzie wydajniej.a po co ci wydajność na tym bloczku, to jest wkońcu NB a nie CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ale srebro i złoto też, na pewno będzie wydajniej. złoty blok nanb :D yeah... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) No ewentualnie pozłacany ;) :lol: Edytowane 14 Maja 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 No ewentualnie pozłacany ;) :lol: pozłacany niczym CPC mmm... :blink: Nie widze sensu, wydajnosci zbytnio nie zwiekszy, a na Nb tego nawet nie odczujesz, albo top tylko dla wyglądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Taa odrazu złoty wysadzany diamentami :mur: Już wam miedż nie wystarcza? :blink: Do tego na nb... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ale ja tylko żartowałem! No, ale taki wysadzany cyrkoniami, niczego sobie! Cena tak około 30 000zł, w sam raz na polskie realia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 cyrkonie kosztują groszę.. wiec nie byłoby tragedii ;> Ale z drugiej strony skoro kupujemy (no może kiedyś) węże tygonowe po 50 zika za metr... to wszystko jest możliwe ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ale z drugiej strony skoro kupujemy (no może kiedyś) węże tygonowe po 50 zika za metr... to wszystko jest możliwe ;> Kto kupuje to kupuje ;) Ja tam wole zwykłe do benzyny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...