greg505 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) kiedy sie wam zaczynaja? u mnie zabawa trwa :banana: :mrgreen: krakow -agh :gitarzysta2: Edytowane 11 Maja 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 w olsztynie tez dziissiaj zaczatek ;] ja ide od jutra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 o właśnie czy jakiś miły student wprawdzi mnie na politechnike 19 maja w wawie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 To moze tak sie pochwalicie kto u was wystąpi ?? :) Kielce: Big Cyc (dzisiaj) hey, akurat i jeszcze kilka innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 u mnie jutro disco-polo :lol: :lol: :lol: Skaner, Toples i Maxel :lol: :lol: Z tego co wiem ma być kiedyś Sweet Noise i ktoś tam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 http://igry.polsl.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 u nas juro disco polo big cyc itd... ;] http://kortowiada.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 u mnie jutro disco-polo :lol: :lol: :lol: Skaner, Toples i Maxel :lol: :lol: Taaa. Dobrze ze Feliniada jest na Felinie. Przynajmniej nie będe tego słyszał, po przeciwnej stronie miasta :) Z tego co wiem ma być kiedyś Sweet Noise i ktoś tam jeszcze. W sobote... http://www.feliniada.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 w zielonej gorze od nastepnego poniedzialku, tzn w sumie od jutra bo weekend... w czwartek rektorskie... hmm.. 10dni picia ? .. nie przezyje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Taaa. Dobrze ze Feliniada jest na Felinie. Przynajmniej nie będe tego słyszał, po przeciwnej stronie miasta :) W sobote... http://www.feliniada.pl/ hehe ja tak samo nic nie usłysze po drugej stronie miasta :D będe nad firlejem :D chociaż dawno nie słyszałem "prawdziwego" disco-polo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 www.kortowiada.pl bartool => du.pa jestes ;] bylo piwko userow pPC, mautra Cie nie usprawedliwia [; kto jest chetny u nas to zapraszam, nocleg w domu znajde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Hehe widze ze tez dopiero co wrociles Niemiec ;] Na szantach sie wybawiles ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 a fajnie bylo [; bym posiedzial dluzej lamko, ale na 9 do pracy mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 a fajnie bylo [; bym posiedzial dluzej lamko, ale na 9 do pracy mam :/Wiem ze fajnie bylo , a to ze mama kazala ci wracac to kazdy wie ;P Ty do roboty od 9 a ja do picia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 pozdrow swoje wypas kolezanki pokoju, pfu sorka jednak to bli panowie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Dla mnie Juvenalia to trochę bonusowego czasu na pisanie projektów - jak ja nieznosze końca semestru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 na dzis starczy ;) jutro dalej zabawa :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) UŁ>>www.juwenalia.lumumby.pl mam tyle imprez ze odechciwa mysie myslec o kolejnej wczoraj wrocilem o 3 w noc ya na 8 mam zajecia , zaraz wychodze ;/ Edytowane 12 Maja 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Boney M u nas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Ja najbardziej ciesze sie ze u nas bedzie Coma. Klimat super wczoraj byl pierwszy dzien a bylo tylu mlodych ludzi ile w zyciu nie widzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 We Wrocławiu: dzisiaj - KULT jutro The Animals Choć czasy studenckie mam juz za sobą nie omieszkam ożywić wspomnień, wypić czegoś co jedynie z nazwy jest piwem i lać gdzie popadnie;) We Wrocławiu: dzisiaj - KULT jutro -The Animals Choć czasy studenckie mam juz za sobą nie omieszkam ożywić wspomnień, wypić czegoś co jedynie z nazwy jest piwem i lać gdzie popadnie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 albo napisales 2 razy to samo albo ja jeszcze widze podwojnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Właśnie (!) wróciłem z juwenaliów, bawiłem się na Kulcie :D Było super, mieli niezły reperuar przygotowany, choć zabrakło np. Kasty Pianistów. Ogólnie super zabawa :D Był jeszcze ktoś z was wczoraj? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ta ja bylem ale w olsztynie :P bojsi a pozniej big cyc wymietli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Wole disco polo i big cyaca niż reni jusis,która będzie u mnie na juwenaliach ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 wczoraj na UW było HC juwenalia roxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 16.V Tarnów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 nas pogoda troche zepsula wczorajsza zabawe... ;/ czy zawsze w juwenalia musi padac deszcz ? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) czy zawsze w juwenalia musi padac deszcz ? ;/ Na Kortowiadzie zawsze pada to juz stalo sie tradycja :sad: BTW Ktory konkretnie zespol spiewal piwo! piwo! piwo! bo poszukalbym mp3 z tym utworem ;) Edytowane 14 Maja 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Na Kortowiadzie zawsze pada to juz stalo sie tradycja :sad: BTW Ktory konkretnie zespol spiewal piwo! piwo! piwo! bo poszukalbym mp3 z tym utworem ;) To spiewał zespol ENEJ ale oni nie maja teg na zadnej plycie ani na mp3.. bo to nie jest ich nuta jest to jakas przyspiewka ludowa ;) czy jakos tak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...