andrewthx Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 na agh, impreza trwa juz od dobrych kilku dni..szkoda że wszystkiego nie pamietam .. ale na koncertach jest spoko :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) U mnie same gwiazdy ! Kto To Szymon Wydra Nie ma co :P dzisiaj też coś już gra, ale pogoda nie sprzyja No i ja oczywiście nie wiem kto, nie moge sie dosłuchać ;) a chętnie bym pojechał rowerkiem, 5 min mam Ale.. co będzie jak mi zabiorą mojego Kellysa, eh, może jednak się przejde... boje sie teraz normalnie wychodzić z domu z czymś po przeczytaniu różnych tematów o kradzieży ps : juwenalia ile trwają ? wszędzie tak samo ? i kto mi znajdzie co gra w Legnicy ? bo ja nie moge ;o :/ Edytowane 19 Maja 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Nie macie stronki o Juwenaliach ? :P Ja rowera bym nie bral , po pijaku ciezko sie jezdzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Nie macie stronki o Juwenaliach ? :P Ja rowera bym nie bral , po pijaku ciezko sie jezdzi :D a mamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 nie nawidze rocka itp. wiec dla mnie nasze juwenalia to poprostu DNO, moze dlatego ze sie nie upilem bylo tak zle? o 24 poszedlem spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ja po pochodzie studentow wykompalem sie w fontannie, po powrocie do domu ostrzyglem sie na irokeza :) Jedno jest pewne, trzezwy nie bylem. U nas w kielcach gral Hey, Big Cyc, Akurat, Kobranocka, Dżem i troche innych zespołow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 A w tym roku co? Jedno jest pewne: Kraków miastem studentów jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Jedno jest pewne: W porównaniu z Poznaniem to Kraków wypadnie blado :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 nie nawidze rocka itp. wiec dla mnie nasze juwenalia to poprostu DNO, moze dlatego ze sie nie upilem bylo tak zle? o 24 poszedlem spacBez obrazy ale ja zygam na slyszac niektore biciki ;) w koncu bedzie mozna sie wyszalec ;] U nas czasami jest tez dicho wiec dla kazdego cos milego :D igry W koncu bedzie mozna troche poszalec ;] jednak dawka alkoholu w tym roku zostanie mocno zmniejszona do 6 okejow na dzien ;] btw wiadomo ze najlepiej sie bawia gliwice ;P bo dzien elektrona to jedna z najbardziej zapijaczonych imprez w Polsce ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 A ja jakoś takich zabaw nie uznaje i nie lubię tego. :-| No ale życze udanej zabawy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 I tak każdy wie, że Lublin bawi się najlepiej 8). Ma może któryś lubliniak zdjęcia z korowodu, a konkretniej z parkour'em ( salta itp.)? Wczoraj Reamonn, dzisiaj Myslovitz w muszli koncertowej i Boys, Akcent i jeszcze coś na Felinie. Jutro Ania Dąbrowska :D. Do tego Kult, Dżem, IRA, kabarety i morze piwa Perła (sponsor główny) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Mnie natomiast irytują/śmieszą/wkurzają te studenckie próby pozyskania kasy od kierowców samochodów. Stoją na skrzyżowaniach, przy światłach i żebrzą. Uzbierają sobie kasę, to idą się za nią nachlać. Porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Mnie sie jeszcze nie zdarzylo ;) Sam czegos takiego nie popieram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 A to ja się może pochwale :) U mnie w mieście (choć to właściwie nie prawdziwe juwenalia no ale co tam..) będzie Fokus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Mnie natomiast irytują/śmieszą/wkurzają te studenckie próby pozyskania kasy od kierowców samochodów. Stoją na skrzyżowaniach, przy światłach i żebrzą. Uzbierają sobie kasę, to idą się za nią nachlać. Porażka. Czemu mnie to nie dziwi ;) A jeszcze niedawno ktoś pisał,że mam wypaczony obraz studentów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 W koncu bedzie mozna troche poszalec ;] jednak dawka alkoholu w tym roku zostanie mocno zmniejszona do 6 okejow na dzien ;]Dobrze że nie do zera, bo nie iwem czy u was też ale u nas się mawia "kto nie pije w juwenalia temu kijem w genitalia" i nigdy nie wiadomo czy komuś nie przyjdzie do głowy zrealizować powiedzonko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) w Szczecinie dopiero od 22 maja sie zaczynają ale za to wystapia miedzy innymi: Westbam , O.S.T.R., Coma, Liquido, http://www.juwenalia.szczecin.pl/index.php?action=zespoly w sumie dobrze bo juz mam dosyc juwenaliow gdzie 100% zespołow to rockowe zespoły Edytowane 12 Maja 2007 przez _Rebel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Juwenalia PW z tego co wiem w weekend ;] , wątroba mi padnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 http://www.smog.pl/wideo/9885/juwenalia_krakowskie_na_agh/ grubo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 zmieniam zdanie nie pije ogranicze sie do 5 okejow, ja niestety tylko przez jeden dzien poddam sie szalenstwu ;) coma + pidzama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 widzialem na wlasne podkrazone oczka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) kto sie wybiera do poznania na malte ?? ja bede tylko w piatek (18.05), bo najciekawiej sie zapowiada dla mnei xD z tego co wiem, hausik, trance, .. :D grubo bedzie Edytowane 13 Maja 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 W Białymstoku Juwenalia właśnie się odbyły: http://bialystok.studentnews.pl/serwis.php?s=14&pok=8318 Nie byłem. Musiałem gnić w arbeicie. ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Nie byłem. Musiałem gnić w arbeicie. ;[I tak jesteś za stary na juwenalia, no dajżesz spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 I tak jesteś za stary na juwenalia, no dajżesz spokój.E tam. Nie metryka się liczy, tylko duch. ;] BTW, jeszcze trochę zonków Labika i wszyscy się tu przeniosą. Zeus wczoraj się tu dzielnie udzielał. Trza będzie jakiś przystanek założyć. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Jedno jest pewne: W porównaniu z Poznaniem to Kraków wypadnie blado :P dokladnie ;] kto sie wybiera do poznania na malte ?? ja bede tylko w piatek (18.05), bo najciekawiej sie zapowiada dla mnei xD z tego co wiem, hausik, trance, .. :D grubo bedzieja jade z ekipa z lodzi :) bedzi dobrze w lodzi hh czyli znowu porazka, zostaje jedynie clubbing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Ludzie od czwartku zaczynaja sie IGRY w Gliwicach na polibudzie. Bedzie sie dzialo ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Spojrzy kilka postow wyzej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 http://www.smog.pl/wideo/9885/juwenalia_krakowskie_na_agh/ grubo :lol: Na początku go tylko wywrócili, a później http://www.youtube.com/watch?v=J60H7sYTbd8 http://www.youtube.com/watch?v=2eH9rm-eQyo http://www.youtube.com/watch?v=rkao6V40Bmw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Ludzie od czwartku zaczynaja sie IGRY w Gliwicach na polibudzie. Bedzie sie dzialo ;];] Spojrzy kilka postow wyzej ;] Będzie grubo? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...