ath Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zassalem sobie demko tej gry -> http://www.fileplanet.com/promotions/titan_quest/demo/ i mam jakies fazy. Ktos cos wie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 I guess thats the: "No tag found..." error You have to go to your My Documents Folder, My Games, Titan Quest Demo (C:\Documents and Settings\Yournamesaccount\My Documents\My Games\Titan Quest Demo) in folder settings you will find options.txt open it and rewrite this line: language = your country name to this language = english u mnie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) I guess thats the: "No tag found..." error You have to go to your My Documents Folder, My Games, Titan Quest Demo (C:\Documents and Settings\Yournamesaccount\My Documents\My Games\Titan Quest Demo) in folder settings you will find options.txt open it and rewrite this line: language = your country name to this language = english u mnie dziala Hehe, co oni mysleli, ze kazdy angielskojezyczny, albo posiada eng win ? ;] Dzieki za pomoc ! ;] A tutaj zapowiedz full'a. ;] Bedzie mp i to jest dobra wiadomosc. Edytowane 11 Maja 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 A jak chodzi TQ ? są jakieś zgrzyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Na moim cfg rewelacja @ all max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Ja chcę Baldurs Gate 3 w takiej oprawie!!!!! AV git, ale od strony merytorycznej raczej ala Sacrifice...ogólnie AV pozytywnie;-)) Edytowane 13 Maja 2006 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Gierka fajna, pogralem sobie troche. Nie jest to nic nadzwyczajengo, ale pograc imo mozna i to dosc przyjemnie ;> BG3 w takiej oprawie? Ni! BG3 musi byc o niebo lepsze, a nawet o 2! ;> Ja widze BG3 w rysowanych lokacjach z postaciami w 3D ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Nie zrozumieliśmy się do końca...chodziło o koncepcje. A co do Titana - szykuje się kolejna banalna siekanka - biegaj i wal do wszystkiego co się rusza - wspaniałe, zajmujące rpg;-)...poza ładną oprawą Titan nie ma absolutnie niczego do zaoferowania...regres na całej linii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Obadam MP, SP mnie nie interesuje. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HattoriH Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Włączyłem i wyłączyłem, zgadzam sie regres i nuda. Czy te firmy myślą, że tylko grafika sie liczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Grał ktosik w full'a? Gra prezentuje się bardzo ładnie od strony graficznej. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8993&a=1 Choć po przeczytaniu wcześniejszych wypowiedzi złapałem już do niej dystans i jeśli tylko grafa jest w niej plusem to sobie daruję i poczekam na coś ciekawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 qqrydza - po to chyba sa dema zeby sobie w nie zagrac i obadac jak wyglada i ile przyjemnosci sprawia gra ;] ja dzis ja sobie chyba sciagne - wtedy napisze cos niecos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 nie gralem w demo ale z tego co widze po screenach ktore daliscie to demo oferuje sam poczatek pelnej gry , zagraj w demo i sam sie przekonaj , jesli ci sie podobala ds2 to to tez powinno , gra sie calkiem przyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wiem, że demo po to jest by sobie pograć i się przekonać ale... Liczyłem, że ktoś może odpowie na pytanie a nie będzie mnie tu pouczał :D. Czasem wystarczy opinia kogoś kto ma styczność z takim gatunkiem gier, lubi w nie grać i może obiektywnie ocenić ją na tle innych tytułów. Pozdrowionka. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Tak jak napisal tripsta, podobalo sie ds2 to i tq sie spodoba. Prosty, mily h&s. Questy w stylu zabije tego, przynies to, uratuj tamtego itp. Nic ambitnego a jednak fajnie sie pyka, mozna sie zrelaksowac. ;] Edytowane 23 Czerwca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Grałem na demku, byłem zachwycony! Wreszcie gra w stylu D2 (Dung. Siege2 mi się ni epodobał, jedynka za to bardzo, ale zupelnie inna niż D), czuć moc uderzeń (hehe), będzie masa przedmiotów (są sety, unikalne i inne, ze 4ry kolory chyba), no i grafa jest niesamowita! Podział mapy podobnie jak w D2, przynajmniej dla mnie - też podzielone takimi płotkami haha, trzeba zobaczyć aby zrozumieć. Ja polecam w ciemno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) ma to cos wspolnego z diablo i sacred? i czy to ds 2 to cos w stylu wlasnie diabla czyli takie proste rpg Edytowane 24 Czerwca 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Gra jest zdecydowanie bardziej podobna do Diablo niż Dungeon Siege. Przede wszystkim: - praca kamery (rzut izometryczny ~ dobrze kojarze nazwę? taki jak w Diablo, z sensownym przybliżeniem - w przeciwieństwie do DS - tam praca kamery strasznie mnie irytowała) - podział przedmiotów bardzo zbliżony do tego z Diablo (zwykłe, magiczne, rzadkie, unikatowe, z zestawu i jeszcze "zadaniowe") + mnóstwo innych przydatnych przedmiotów (np. runy wkładane do przedmiotów i zwiększające ich właściwości), czyli jedno wielkie nowe Diablo ;) - wartka akcja z taką sobie fabułą, ale to w końcu hack 'n' slash (kolejny raz nie jestem pewien, czy dobrze piszę ;)). ALE! Mam artefakty w demie. Czasami woda ma jakieś dziwne naleciałości teksturowe, raz zdażyła mi się czapka, która nie miała prawidłowej tekstury, a żółto-niebieską szachownicę, owa szachownica pojawiała się także w menu umiejętności (w tej otoczce). I sama gra czasem tnie porządnie, szczególnie przy perspektywie środowiska, np. gdy w dole widać kolejny teren - swoją drogą ładny efekt (1024 oraz wszystko na medium, oprócz detali - high). Oby w pełnej to poprawili. Jeszcze 4 screeny prosto z dema: http://i21.photobucket.com/albums/b285/Kormoran/4.jpg http://i21.photobucket.com/albums/b285/Kormoran/3.jpg http://i21.photobucket.com/albums/b285/Kormoran/2.jpg http://i21.photobucket.com/albums/b285/Kormoran/1.jpg Edytowane 24 Czerwca 2006 przez KiNDer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Grałem na demku, byłem zachwycony! Wreszcie gra w stylu D2 (Dung. Siege2 mi się ni epodobał, jedynka za to bardzo, ale zupelnie inna niż D), czuć moc uderzeń (hehe), będzie masa przedmiotów (są sety, unikalne i inne, ze 4ry kolory chyba), no i grafa jest niesamowita! Podział mapy podobnie jak w D2, przynajmniej dla mnie - też podzielone takimi płotkami haha, trzeba zobaczyć aby zrozumieć. Ja polecam w ciemno! Podświadomie oczekiwałem takiej właśnie odpowiedzi. :wink: Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Ja tak samo :D szykuje się piękne granie [; Widziałem filmy z E3 na Hyperze, grafika była cudowna + b.dobra motion i fizyka. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Gral ktos w demo/fulla na radeonie 9550/9600/9600Pro ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 to praktycznie jest jak diablo jest duzo rzeczy zapozyczonych z diablo i niektore sa nawet lepiej zrealizowane , fajne sa relic shards , ktorymi mozna upgradowac bronie ale je same tez mozna upgredowac jesli sie znajdzie kilka takich samych polaczy w jedna dostaje sie dodatkowe bonusy obszar gry jest naprawde olbrzymi , questy nie sa zbytnio wyszukane zabij tego przynies to itp , ale gra sie naprawde przyjemnie , moim zdaniem nawet lepiej niz ds 2 i sacred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) tripsta wiesz, że tylko robisz mi większego smaka :P:P [; relic shards coś jak bless'y i soule w MU [;. Kurcze dopiero za tydzień zagram najwcześniej :( Napisz jeszcze jak to chodzi, bo jak taka optymalizacja jak w ds2 to dramat. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) tripsta wiesz, że tylko robisz mi większego smaka :P:P [; relic shards coś jak bless'y i soule w MU [;. Kurcze dopiero za tydzień zagram najwcześniej :( Napisz jeszcze jak to chodzi, bo jak taka optymalizacja jak w ds2 to dramat. chodzi plynnie , ale gdy mialem wlaczony aa i gdy sie zblizalem do wejscia do jaskini potrafilo niezle przyciac , bez aa nie ma az tak rzucajacego sie w oczy przycinania jak sie wchodzi do jaskin Edytowane 24 Czerwca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Moze ktos cos napisze o mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja moge tylko napisac ze koncze powoli singla i gra jest po prostu super ;] Napewno duzym plusem jest to , ze nie mozna jej skonczyc w 6h jak to ma miejsce z innymi grami , a na ukonczenie jej potrzeba duzo wiecej ;] Zreszta jak ktos gral godzinami w Diablo , nie ma co sie czarowac, Titan Quest bedzie mu sie podobal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Z tego co w menu widziałem to jest mp chyba p2p [; jeden zakłada reszta się dołącza... Nie ma czegoś na miarę battlenet. Sama gra superr [; diablo kłania się na każdym kroku, czyli jak w domu. Chodzi też fajnie, niestety nie jestem przy tym co w podpisie tylko axp2.0ghz + via :/ i chodzi dobrze. Cienie musiałem dać na medium żeby czasami nie zwalniało. Jedynie 'dogrywa' jak wychodzimy (w przeciwieństwie do wchodzenia gdzie jest płynniutko) z jaskini. Fajnie że dużo skilli jest, mam nadzieję, że rozwój postaci będzie co najmniej tak długi jak w d2 tak samo tyle itemów ;]. Także będzie na dłuuuuuuugie wieczory ta gra. Krótko mówiąc dla fanów d1,d2 must have. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 kurde kolejny spierdzielony silnik. na moimsprzecie przycinki niezle. przy jaskini do 15 fps dochodzilo. gralem z wszystkim na max w rodzialce 1366x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Może ktoś napisać, czy w późniejszym etapie gry jest więcej typów broni ?? bo widzę same topory i buławy :( i jakaś szabelka. Trochę mnie to niepokoi, mam nadzieję, że będzie masę innych, jednoręcznych/dwuręcznych jak w diabełku i co lepsze będą się ładnie świecić [; Co do silnika to czym dalej tym gorzej chodzi :| na axp 2.0ghz zaczyna zwalniać nieprzyjemnie. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 gf 7900 gt - nie ma to jak dobrze zainwestowane pieniadze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...