humax5400 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Mam pytanie... gdy podłączam mojego samsunga do portu USB to zaraz wyskakuje mi że znaleziono nowy sprzęt, i ta ramka ze chce zainstalowac...wybieram okreslona lokalizacje(z płyty)ale program nic nie znajduje, i jak wciskam zakończ to pisze że nie prawidłowo zainstalowane. Problem w tym że na płycie te sterowniki są w formie instalatora i dlatego ich nie wykrywa... poza tym moge je normalnie z plyty zainstalowac ale wtedy jest juz za pozno bo wczesniej wyskakuje ta ramka z windowsa ze znaleziono nowy sprzęt. Jak mam sobie z tym poradzić ? da sie to wyłączyć żeby nie znajdował sprzętu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Nie możesz dac Anuluj jak chce zainstalować sterowniki? Albo nie podlaczajac do USB telefonu zainstalować sterownik? Jak bedzie potem o niego wolac to podasz ścieżke tą gdzie włożyles te sterowniki z instalatora. Pozdro Edytowane 11 Maja 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 wlasnie jak dam anuluj to pisze ze urzadzenie nie zostalo zainstalowane poprawie i moze nie dzialac. I wtedy instalacja sterów nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 To może dopiero przy instalacji sterownikow zostajesz poproszony o podlaczenie kabla?Masz orginalna plytke od niego? Tak by bylo najlatwiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 dałem już rade, do zamknięcia temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...