Gość Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Kuzyn jest w usa obecnie i moglby mi kupic telefon lecz jednak nie wiem gdzie. Chcialbym SE p900/910 lub motorole. Jkaby ktos zna linki do sklepow to bylbym wdzieczny. Ebay odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Kuzyn jest w usa obecnie i moglby mi kupic telefon lecz jednak nie wiem gdzie. Chcialbym SE p900/910 lub motorole. Jkaby ktos zna linki do sklepow to bylbym wdzieczny. Ebay odpada Skoro kumpel jest w USA, to on chyba sie najlepiej orientuje? :rolleyes: No chyba, ze ni w zab jezyka i najlepiej za raczke. Operatorow sieci komorkowych tam mam rozumiec wtracono do wiezien i wszystkie sklepy spalono? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 A co, sklepy do w podziamiach tam są ? Może zajrzyj w Yahoo! USA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...