Yossarian Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 8O Sorki ze nie w watku o allegro ale to raczej nie jest smieszne :( http://www.allegro.pl/show_user.php?search...h=regulaminator http://www.allegro.pl/show_user.php?search=weryfikator to ta sama osoba. Konczy aukcje przez opcje KUP TERAZ. Sprzedajacy musi placic prowizje do A. Co za squrwysyn !!!!!!! Uwazajcie ta tego debila. macie jego manifest: "ZOSTANIE WYKĄCZENIE DOPUKI NIE ZMIENICIE REGULAMINU, UCIERPIĄ NIEWINNI ALE TO TYLKO WASZA ZASŁUGA, GDY PADNIE KILKASET AUKCJI DZIENNIE SAMI UŻYTKOWNICY WAS ZASYPIĄ BLUZGAMI KTÓRE I TAK WAM SIĘ NALEŻĄ BEZ NICZEGO, - POZDROWIENIA Z PIZZA-CAFE " :roll: Yoss zly jak diabli :( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 nastepny debil z seri: "Allegro... najwieksze zbiorowisko debili" .. nie obrazajac osob uczciwych i kompetentnych. szkoda gadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 hehe, ja mam kup teraz na minimu 5 pozytywnych ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 LOL :lol: wystawiam temu człowiekowi pozytywną opinię i niech Bóg się nad nim ulituje... straciłem jakiś 1000 PLN ... PS swoją drogą to ciekawe ,że ktoś zwodzi Allego od tak dawna i nic !!! to mi sie najbarziej podobalo... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ręce opadaja do samej ziemi..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ano co zrobic, nie handluje drogimi rzeczami ale zaje...bym gnoja jakby mnie oszukal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Wina allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a co jest zlego w regulaminie allegro? ja kompletnie nie wiem o co gosciowi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 I jak tu ludziom wiezyc :( Zgadzam sie sqrwysyn :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 sorry ze odbijam od watku ale te linki prosza o logowanie :) i niemam pojeica o co chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 o to ze trzeba sie zalogowac :-) tzn trzeba miec konto na allegro bo inaczej nie da sie przeglądać danych użytkowników allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Takiego kolesia przywiązał bym za jaja do ciągnika i przeciągnął przez pole skoszonej słomy na waleta :D (nie mieszkam na wsi) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Takiego kolesia przywiązał bym za jaja do ciągnika i przeciągnął przez pole skoszonej słomy na waleta :D (nie mieszkam na wsi) :lol:Takiego kolesia przywiązał bym za jaja do ciągnika i przeciągnął przez pole skoszonej słomy na waleta :D (nie mieszkam na wsi) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 mnie dziwia osoby ktore daly sie kilkakrotnie zrobic tym debilom.. na ich miejscu dodal bym go odrazu do czarnej listy i koniec - juz mnie nie zrobi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Poszedł koleś po całości :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Żywcem w mrowisku bym go zakopał :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak to mówią: "Debili się nie sieje, sami się rodzą" :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 mnie dziwia osoby ktore daly sie kilkakrotnie zrobic tym debilom.. na ich miejscu dodal bym go odrazu do czarnej listy i koniec - juz mnie nie zrobi.. hmm uwiez mi ze gdyby mogli to by go wrzucili na czarna liste, ale zaloze sie ze upatrzyl sobie jednego UCZCIWEGO uzytkownika allegro i w kazdej jego aukcji nadusil kup teraz, wyobraz sobie jaki to musial byc dla ludzi schock :evil: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak to mówią: "Debili się nie sieje, sami się rodzą" :twisted: :twisted:IMHO to nie debil tylko zakompleksiony kurdupel z wyłupiastymi oczkami :( taki złośliwiec co czerpie radochę ze szkodzenia innym. Chyba jet mu to potrzebne do życia. Sa tacy ludzie naprawdę, kiedyś miałem taka sąsiadkę. Niech jej ziemia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 nierozumiem .... przeciesz jest opcja : Ograniczenia - Kup Teraz! Wpisz minimalną liczbę punktów, jaką powinni posiadać Użytkownicy, aby mogli skorzystać z opcji Kup Teraz w Twojej aukcji. ludzie przesiesz to jest też zabezpieczenie .... zresztą tylko twardziele nie robią zabezpieczeń :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 LOL :lol: wystawiam temu człowiekowi pozytywną opinię i niech Bóg się nad nim ulituje... straciłem jakiś 1000 PLN ... PS swoją drogą to ciekawe ,że ktoś zwodzi Allego od tak dawna i nic !!! to mi sie najbarziej podobalo... :lol:mozna jeszcze miec szczescie i znac adres kolesia.. jak przekreci na znaczaca sumke tzn tu 1k to mozna sie wybrac z wizyta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Takiego kolesia przywiązał bym za jaja do ciągnika i przeciągnął przez pole skoszonej słomy na waleta :D (nie mieszkam na wsi) :lol: A piszesz jakbyś z niej był (nie obraź się) ja jestem z wiochy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 8O ??!! dla mnie taki koles powinien nie miec wstepu na allegro ale ludzie tez sa dziwni ze tak sie daja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Takiego kolesia przywiązał bym za jaja do ciągnika i przeciągnął przez pole skoszonej słomy na waleta :D (nie mieszkam na wsi) :lol: A piszesz jakbyś z niej był (nie obraź się) ja jestem z wiochy... A ja wychowałem sie na wiosce także może coś mi zostało :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 koleś niewypał nic dodać nic ując Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wlasnie sobie pzregladam te linki, klikal kolejna strone, a tu wiadomosc nie ma takiegouzytkownika- wykasowali go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...