kaminiak Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Bardzo proszę o pomoc. Chciałem uaktualnić bios w płycie ale coś poszło nie tak i bios nie wgrał się do końca (wyczytałem ze to przez stara karte na agp). Wysłałem do kolesia z allego zeby wgrał nowego biosa. I wgrał ale jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa to pisze coś takiego: CMOS Setting Wrong USB Over Current Status Detected Computer will shut down in 15 seconds Czy ktoś wie czemu tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Moze zle podpioles USB do plytki...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaminiak Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 niemam żadnego podpiętego USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ale chodzi o kontroler USB w przednim panelu kompa, moze cos kable w plycie sa zle podpiete... Srawdz w instrukcji obslugi do plyty glownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ale to by mu nic nie wypisywało! tam nie mozna zrobic zwarcia itp...ale itak odepnij :P a reset biosa robiles bateryjką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaminiak Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Zadnych kabli od usb nie podłanczałem i reset bateryjką też robiłem i nic nie pomaga :( Tu mam link do zagranicznej strony z podobnym probleme, ale niestetu nie znam za bardzo angielskiego :( http://www.experts-exchange.com/Hardware/Q_21704279.html Edytowane 15 Maja 2006 przez kaminiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaminiak Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Gdy chce wgrać inną wersje biosa to pisze coś takiego: "Hardware compatible version error %$#$^&&$@@#!!@~@@!%#$% (jakiś takie krzaczki) start programing" i tak juz zostaje, nic sie nie dzieje. Dziwne jest to, że kiedy wgrywałem najnowszego biosa 1011 to normalnie sie wgrał, a teraz już nie chce sie wgrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 kolo w tym topicu co podales w koncu doszedl do tego ze mial zwarcie na plycie glownej (stykala sie z obudowa). sprawdz te mozliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...