bunioslaw1 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 tzn we właściwościach dźwięku ZAznaczyłem żeby z Line in nagrywał w tym problem :/ a w sterownikach karty tzn menedźer dźwięku nie ma nic takiego żeby ustawiać skąd ma nagrywać i zielonego pojęcia nie mma co jest grane ! sterowniki zainstalowałem najnowsze do karty dźwiękowej k-lite pack i nic aa i chciałem też dodać że z kablówki tzn z tunera TV przy odbiorze programu również jest dźwięk !! ale nie moge go nagrać ! gdy nagrywam to jest tylko obraz i zero dźwięku już nie wiem co mam robić i sprawdzać możę format .. ? nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Może w iuVCR masz w zakładce audio wybraną opcję "Don't record audio" Ewentualnie nie wybrałeś w tej zakładce Line In. Format Audio ustaw na razie na PCM Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 o bożee .. zrobiłem już okazało się że musiałem w opjach przełączać na głośniki stereo ponieważ mam głośniki 5,1 a przełączyłem na 2.1 i wszystko jest OK dzięki wszystkim za odpoweidzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...