k a m e r e k Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Temat myślę przydatny. Jakie adaptery itp urządzenia na USB czy tez Firewire mozna polecic gdy brak w laptopie Irdy , Bluetootha itp ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nie rozumiem... Irde i BT na USB? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...007Si_100m.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Mialem bluetake bt009x a teraz mam bt007si obydwa polecam ;) O ile komus nie przesszkadza niebieska dioda :P Edytowane 12 Maja 2006 przez baxxxio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 a ja mam bluta i irde na pcmcia, super markowy sprzet z allegro :) i tez nie narzekam, przynajmniej mi nic nie sterczy z boku i usb wolne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Masz Irde i BT w jednej karcie? Moglbys jakims linkiem zarzucic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Masz Irde i BT w jednej karcie? Moglbys jakims linkiem zarzucic?oj nie moglbym bo to bylo jakies pare miesiecy temu. poszukaj na allegro (ja wpisywalem bluetooth irda pcmcia) to bylo sprzedawane przez jakis sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Niestety cos to zniklo z Allegro :( No ale dobrze wiedziec, ze wogole cos takiego istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...