remikk Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Witam !!! Poszukuje jakiegos dokumentu w jez. polskim w ktorym zawarta bylaby budowa procesora Pentium lub wzwyz. Googlowalem troche jednakze znalazlem pare ubogich opracowan. Czy posiada ktos z Was cos takiego i ew. udostepnil. remikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Podaj mejla to ci podesle ksiązke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 no to sie przylacze bo tez potrzebuje czegos takiego wilczek69@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ja tez poprosze grucela@o2.pl | grucela@pcmaniak.pl jesli mozna oczywiscie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 bruce@post.pl plis :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Rozi22@wp.pl Z gory THX :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Chyba wrzuce gdzies na serwerek, coraz wiecej chetnych.... update: Ksiazka lezy do poniedzialku link mikroprocesory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie działa mi ten link :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Bo jest wtorek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 No i co że jest wtorek skoro zamieścił to dzisiaj sądząc z daty postu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Cytat No i co że jest wtorek skoro zamieścił to dzisiaj sądząc z daty postu?sprobuj tu ;-) ftp://ftp.tkk.pl/incoming/mikroprocesory.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Hehe 243 bajty/sekundę :PHehe 243 bajty/sekundę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Te linki mi nie dzilaja czy ktos moze mi wyslac ten plik na ice@interia.pl THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ehh nie patrzylem na datę ;) napisal ze do poniedzialku, to myslalem, ze do wczoraj :P silly me :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mi sciagał sie pliczek po 10,9kb/s:):D cos cienko zawsze mialem okolo 12kb/s, heh moze to przez Me. W kazdym razie book is great thx Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ten link musi działać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Cytat Ten link musi działać ;-) Oki ten dziala i sciaga mi 70 kb/s :lol: super THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...