raccmark Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 znajoma ma problem a mnie zabraklo pomyslow nie wiem czy dokladnie ja zrozumialem, ale spawa wyglada tak ze ma zainstalowanego xp'ka po formacie ale mimo to zawsze przy uruchamianiu pojawia sie menu (ale to juz od dawien dawna): 1. xp bla lbla 2. nieznany system na partycji c: (nawet po formacie to zostalo) wywala mi (no nie mi ale znajomej) taki ekran przy instlacji tego programu LUCIA G - link w temacie 16 bitowy podsystem WINDOWS c:\windows\system32\autoexec.nt. ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomienia aplikacji ms-dos lub microsoft windows system to xp z sp1 po wgraniu na sile pliku autoexec.nt jakos tam dziala ale ze tak powiem mocno ograniczony. w czm tkwi problem (od czego jest ten plik ??) jakies frameworks'y czy co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 znajoma ma problem a mnie zabraklo pomyslow nie wiem czy dokladnie ja zrozumialem, ale spawa wyglada tak ze ma zainstalowanego xp'ka po formacie ale mimo to zawsze przy uruchamianiu pojawia sie menu (ale to juz od dawien dawna): 1. xp bla lbla 2. nieznany system na partycji c: (nawet po formacie to zostalo) Wlasciwosci systemu -->zaawansowane --> uruchamianie....-->tutaj wylaczasz "czas wyswietlania os" lub edytuj i wywalasz z pliku tekstowego niepotrzebny wpis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Wlasciwosci systemu -->zaawansowane --> uruchamianie....-->tutaj wylaczasz "czas wyswietlania os" lub edytuj i wywalasz z pliku tekstowego niepotrzebny wpis...dziekuje niestety to nie rozwiazuje problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 To nie mozliwe sprawdz jeszcze raz...Na 100% powinno pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...