Skocz do zawartości
raccmark

Blad Przy Instalacji Programu

Rekomendowane odpowiedzi

znajoma ma problem a mnie zabraklo pomyslow

nie wiem czy dokladnie ja zrozumialem, ale spawa wyglada tak ze ma zainstalowanego xp'ka po formacie ale mimo to zawsze przy uruchamianiu pojawia sie menu (ale to juz od dawien dawna):

1. xp bla lbla

2. nieznany system na partycji c: (nawet po formacie to zostalo)

wywala mi (no nie mi ale znajomej) taki ekran przy instlacji tego programu LUCIA G - link w temacie

16 bitowy podsystem WINDOWS

c:\windows\system32\autoexec.nt.

ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomienia aplikacji ms-dos lub microsoft windows

system to xp z sp1

po wgraniu na sile pliku autoexec.nt jakos tam dziala ale ze tak powiem mocno ograniczony. w czm tkwi problem (od czego jest ten plik ??) jakies frameworks'y czy co???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajoma ma problem a mnie zabraklo pomyslow

nie wiem czy dokladnie ja zrozumialem, ale spawa wyglada tak ze ma zainstalowanego xp'ka po formacie ale mimo to zawsze przy uruchamianiu pojawia sie menu (ale to juz od dawien dawna):

1. xp bla lbla

2. nieznany system na partycji c: (nawet po formacie to zostalo)

Wlasciwosci systemu -->zaawansowane --> uruchamianie....-->tutaj wylaczasz "czas wyswietlania os" lub edytuj i wywalasz z pliku tekstowego niepotrzebny wpis...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi