Skocz do zawartości
Niemiec

Logitech G25 - Wypasna Kierownica

Rekomendowane odpowiedzi

kiedy to sie pokaze? kupuje! zajebista! :lol2:

edit:

The G25 Racing Wheel will be available in October with a list price of $299 USD

Czyli jeszcze chwilke bede musila poczekac, ale GT legends na czyms takim....miodzio :D Edytowane przez RaDZioS2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem gierka wypaśna, ale czy warta 1200zł, DFP i tak spełnia wszystkie nasze oczekiwania, a przynajmniej moje. Nie wiem też czy można tą przekładnie wykożystać w grach, jak dobrze pamiętam, jest wybór biegów w góre i w dół. Jak cena bedzie oscylowała w granicy 500-600zł to może wymienię swoją DFP.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem gierka wypaśna, ale czy warta 1200zł, DFP i tak spełnia wszystkie nasze oczekiwania, a przynajmniej moje. Nie wiem też czy można tą przekładnie wykożystać w grach, jak dobrze pamiętam, jest wybór biegów w góre i w dół. Jak cena bedzie oscylowała w granicy 500-600zł to może wymienię swoją DFP.

Pozdro

Ja tez mam dfp teraz, a gry takie jak gtr czy gt legends pozwalaja indywidualnie ustawic biegi i sprzeglo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

A właśnie dziś na myśl mi się nasuneło czemu nie ma takiej kierownicy a tu zaskoczenie :D

Tylko 1200 zł hmm za to można mieć już własne 4 kółka ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi