Niemiec Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 http://benchmark.pl/r.php?file=http://benc...sowe.php?id=196 fajnie sie zapowiada, wyglada ekstra, zwlaszcza sprzegielko i normalna skrzynia, ale niestety cana na poziomie 1200pln nie sprawi, ze bedzie popularna zabawka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 dlaczego ja musze byc biedny..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 No nie powiem syci :D ale ta cena :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDZioS2k Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) kiedy to sie pokaze? kupuje! zajebista! :lol2: edit: The G25 Racing Wheel will be available in October with a list price of $299 USDCzyli jeszcze chwilke bede musila poczekac, ale GT legends na czyms takim....miodzio :D Edytowane 13 Maja 2006 przez RaDZioS2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Nie powiem gierka wypaśna, ale czy warta 1200zł, DFP i tak spełnia wszystkie nasze oczekiwania, a przynajmniej moje. Nie wiem też czy można tą przekładnie wykożystać w grach, jak dobrze pamiętam, jest wybór biegów w góre i w dół. Jak cena bedzie oscylowała w granicy 500-600zł to może wymienię swoją DFP. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDZioS2k Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Nie powiem gierka wypaśna, ale czy warta 1200zł, DFP i tak spełnia wszystkie nasze oczekiwania, a przynajmniej moje. Nie wiem też czy można tą przekładnie wykożystać w grach, jak dobrze pamiętam, jest wybór biegów w góre i w dół. Jak cena bedzie oscylowała w granicy 500-600zł to może wymienię swoją DFP. Pozdro Ja tez mam dfp teraz, a gry takie jak gtr czy gt legends pozwalaja indywidualnie ustawic biegi i sprzeglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 A właśnie dziś na myśl mi się nasuneło czemu nie ma takiej kierownicy a tu zaskoczenie :D Tylko 1200 zł hmm za to można mieć już własne 4 kółka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...