aceraspire Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Po popularnym modzie chciałbym aby w właściwościach systemu pisało mi nie celeron 1,5 ghz a celeron 2 ghz. Wiem że można to zrobić w rejestrze w zakładce HARDWARE ale nie wiem czy nie będą problemy przy uruchomieniu bądź podczas dzaiałania systemu. Proszę o odpowiedź Edytowane 13 Maja 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ten mod to zwarte nozki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ten mod to zwarte nozki??Tak to jest ten co się wymusza fsb 533 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 u mnie samoczynnie sie zmienilo, tylko monit z biosa mialem o zmianie konfiguracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 u mnie samoczynnie sie zmienilo, tylko monit z biosa mialem o zmianie konfiguracjiAle pisze ci celeron M 1,5 ghz a ja chcę żeby pisało 2 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Wiem że można to zrobić w rejestrze w zakładce HARDWAREa jak to zrobić? napisz ja sprawdze i ci powiem czy są problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 wpisujesz w uruchom regedit>hkey_local_machine>hardware>description>system>central processor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...